Älska skärgår'n ❤

Hellouw :)<3



Jag på båten...





Pappa = största stekaren?















Söta hundvalpen Kenzo äter tång (?) - innan han hoppar på mje och börjar rivas / "leker" ;).



Bad & sol på klipporna...



Kan man något annat än att älska Stockholms skärgård? Så himla fint! Vad ska man med medelhavet (även fast vi drar till Portugal på söndag ;)) till när man har Stockholms underbara skärgård?

Men nu, gott folk, ska jag fortsätta med att packa, dvs kolla på Vänner som precis började... hehe. Men efter det fortsätter packningen ;)!


Skärgårdsdags ;)

Tjaaa :D<3

Idag så drar vi - min familj ;) - till en skärgårdsö som hette typ Möja (?) eller nåt sånt... :P Vi ska hälsa på några vänner som har en stuga där, mysigt ska det bli :)! Och nu har jag äntligen kommit på vad jag tycker om min nya frisyr, haha ;)! Jag tycker att själva frisyren i sig är väldigt fin, men att den på mej ser lite töntig ut... Jag tycker - och har alltid tyckt - att mitt huvud ser mycket större ut i kort hår, och det är precis vad det gör nu... ;). Aja, nog om mitt hår, det är bara att get used to it!
Lägger in massa - hur många det nu blir... - bilder imorgon om det finns internet där, annars blir det väl när vi kommer hem, chao!
Åh, gamla frisyr, miss you!

Nyklippt!

Tjoo :)<3







Japp, det är alltså såhär man ser ut efter att ha klippt sej! Nu var ju jag så smart att ta kort med svart-vitt, så ni ser inte att det är slingat, men att det är ganska rejält klippt ser ni kanske ändå? :P Asså det känns skitkonstigt för mej att ha så kort hår! Jag har liksom alltid haft väldigt långt, det här är typ det kortaste jag nånsin har haft jämfört med min längd och så (förutom när jag var nyfödd kanske då... ;))!

Men vad tycks? Hiss eller diss? Synd att jag inte tog en bild före så hade jag kunnat göra lite före-efter bilder sisådära, men det glömde jag! Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker, det går liksom i svängningar. Direkt efter att jag hade klippt mej var jag ganska nöjd, sen vart jag jätte missnöjd, sen ännu mer missnöjd, och nästa gång jag kollade mej i spegeln höll jag på att börja gråta, men sen helt plötsligt blev jag jättenöjd och nu vet jag ärligt talat inte riktigt vad jag tycker! Jo, jag tycker att det är fint, men jag skulle vilja ha luggen lite längre - och gärna hela håret för den delen! Men aja, skitsamma, jag vart väldigt nöjd med själva klippningen och färgen iaf!

Men nu sak jag ta och kolla på mina nya South Park-boxar (hehe ;)) som jag fick av min bästa & underbaraste pappa aldelles nyss :D!


Goodmorning people :D

Hellou :)<3

Jag är ledsen för så - uppriktigt sagt - dålig uppdatering! Men nu på sommaren och så så finns det så mycket annat (roligare) att göra, än att sitta framför en dator... (Även fast jag själv inte direkt lever helt utan datorn...).
Så vad jag egentligen försöker säga är att ni inte ska förvänta er 6 inlägg per dag av mej... Jag hoppas ni fattar ;).

Men det fanns faktiskt en annan mening med det här inlägget än att berätta om min dåliga uppdatering... Nämligen att berätta lite om gårdagen ;).
Som jag kanske sa (?) så åkte jag och Hedda - efter några timmars krångel... - och skulle bada i Långsjön. Men precis när vi hade lagt ner våra handdukar och satt på musik (redo för beachen, you know? ;)), så slutade solen lysa, det började blåsa och vart kallt! Men vi badade iaf ett tag, men det fortsatte vara molnigt och blåsa, så till slut bestämde tvingade Hedda mej att vi skulle gå och äta McDonalds och ta med som picknick. Så vi gick till McDonalds och köpte mat och två glassar ( :love: ), men på nåt sätt (fråga mej inte hur...) så lyckades Hedda tappa alla sina pomfritt på golvet, och det hela slutade med att vi hade vår såkallade "picknick" inne på McDonalds! Men iaf, nog om den misslyckade delen av dagen! Efter det åkte vi hem till mej, och jag visade vart vi skulle bo i Portugal! Jaoo bitches, it´s true! Jag och min familj + Hedda, drar till Portugal nu snart den kommande veckan :D! Ni lär nog höra mer om det senare... ;). Resten av dagen satt vi bara och slappade, fixade manikyr & pedikyr, åt vattenmelon, solade, och jaa, flamsade en hel del också... hehe ;).

Jaa, där har ni fått höra i stort sätt hela gårdagen... Så nu överlåter vi resten av det här inlägget till bilder därifrån ;)



Söta Hedda äter nyttig och god melon...



Och - dock inte lika nyttigt, men - minst lika goda chips ;)



Hedsing pedikyrar (?) sina tår...



... och jag mina naglar ;)



Såklart hade vi lite musik på också...



Jättekonstigt att Hedda inte förstår varför jag kallar henne för sillikonläpp. Verkligen.



Även riktigt bra kompisar kan ju ha lite olika budskap...



Don't even ask...




Jappsing dappsing, det var det! Men nu ska jag dra iväg för att slinga & toppa mitt hår, får se hur det blir!

Have a great day :)<3




Home från Daalaarna... ;)

Hallåå hotties :D<3

Är hemma från Dalarna nu, elr jag kom egentligen hem i går men jag har inte orkat blogga... Hehe, Ooupsie ;)! Nej, men helt ärligt så har jag knappt orkat nånting idag (bortsett från att ha lite skoj med Hedda på Skype... Haha), har mest legat och slappat på soffan hela dagen! Så jävla skönt! Har ju haft väldigt fullt upp senaste veckan kan man ju säga, och nu när jag kommit hem känns det så tomt... Inga små sköna Järla-brudar, proppfulla väskor, skräp som ligger utspritt lite överallt eller en tvättlina full av stinkande och svettiga kläder som hänger tvärsöver rummet finns längre runt mej varje dag... Hur ska jag klara mej? Haha, men nu tänkte jag faktiskt lägga in en liten bild här också, för att inte inlägget ska bli allt för tråkigt...



Japp, den bjuder jag på gott folk! Jag och Hedda på skype...

See you soon table spoon ;)<3



Min gulleplutt är tillbaka...

... och hon har med sej det här till lilla mej:
Ett fint armband :)
Godast ever! Smint, jag ÄLSKAR dom :D
(Ni får ursäkta mitt fula fejs...) Hedda vet hur hon ska göra en Freja glad ;).
Blommor... (Dom här var dock ingen present... :P)
Inte heller någon present, men den är däremot schiitgod ;)!
Tack så himla mycket igen, Hedda, blev jätteglad ;) :D!
Jaa, det var väl mest det, men vi hörs ju mer efter Dalecarlia :love:!

Dallish tommorw :D :love:

Tjoo :)<3

Imorgon drar vi till Dalecarlia :D! Åh, det kommer bli såå kul! Längtar så himla mycket! Har precis packat klart den stora delen av packninge - kläderna! Jag tar alltid med mej alldeles för mycket! Men jag fick faktiskt ner allt (hoppas jag iaf ;)), så nu är det bara skor, nessesärer & sånt kvar... :P.
Jag kommer tillbaka om en vecka, och då med fullt av bilder, skrapsår och svettiga kläder ;)!

Haha...

Haha, jaa nu vet ni ju det oxå ;)

Södersved, here I come!

Tjabbaa :D<3

Ska snart dra iväg och bada & sola för första gången i år :O! Asså jag har ju badat och solat enskilt, men inte varit på en bastrand och gjort det! Haha, fattar ni vad jag snackar om? Gör knappt det själv... ;). Aja, sen imorgon så ska jag se "Shrek 4" (haha) med Emlansemlan :)! Får se hur den är... :P
Men nu måste jag faktiskt ta och packa lite grejer om jag ska hinna, men jag lägger upp bilder senare, om det blir några ;).

Viva Espana!

Tjoosing :)<3
Sitter just nu & kollar på Spanien - Tyskland i semifinalen! Vilka hejar ni på? Själv hejar jag såklart på Spanien (kanske inte är så svårt att fatta ;))! Har faktiskt följt VM ganska så flitigt i år, duktiga mej :)! Ska försöka spela lika bra som dom, nu när vi snart drar till Dalecarlia :D :love:! Åhh, gud vad jag längtar! För er som inte vet vad Dalecarlia är, så kan jag säga att det är en fotbollscup som min klubb brukar åka till i Borlänge, och det är alltid så himla kul, haha ;).
Men nu ska jag - lagom till halvleks-pausen - fortsätta kolla på matchen! Ha det så bra :P<3



Iväg för paddling!

Hellouu :)<3


En liten gammal bild, men bättre än inget iaf ;)!

Ska strax dra iväg för att åka till Norrova tror jag det heter, där man kan hyra kanoter/kajaker (?) och paddla runt bland små öar och bada och så! Så det ska bli riktigt mysigt faktiskt :)! Ni får ha det så bra, lägger in bilder sen ;).

Gomorron :D

Helluu :)<3

Good morning! Vaknade ganska tidigt idag, men orkade inte gå upp, så istället satte jag på en film, "You, me and Dupree" vart det :)! Den var goodie, men jag känner mej fortfarande väldigt trött & har ont i magen... *gäsp*! Aja, finns inte så mycket att göra, får hoppas att det går över helt enkelt! Och hoppas att ni har det bättre!

Killers...

Tjääna :D<3



Ska snart göra mej i ordning för att åka in till stan & möta Carro för lite shopping & bio! "Killers" blir det, nån som har sett den kanske? Egentligen så vill jag ju se Eclipse (:love:!), som vi egentligen skulle se också, men Carro kunde inte vänta med att se den i ens 2 dagar... Den ivriga lilla ungen, haha ;). Nej, men det ska nog bli bra ändå! Den vi ska se nu verkar faktiskt också riktigt bra!
Men nu måste jag dra, ska ta 3-bussen så jag får fixa mej lite snabbt... See you :)<3



Lite nytt i designen...

Hallå där :)<3

Som ni kanske har märkt (?) så har jag fixat lite nytt i designen. Allting är väldigt enkelt att förstå, men jag tänkte visa lite ändå... ;).
1. ``Join Chat´´ säger väl det mesta...? Det är helt enkelt en chat, där dom som är inne på min blogg samtidigt kan chatta... Ganska enkelt, elr hur? ;)
2. Dela sidan med andra på tex. Facebook, Twitter, Myspace, osv.
Oops, råkade börja från fel håll här, men det spelar nog ingen roll... hoppas jag :P! Iaf...
1. Gilla på Facebook ;)
2. Visar hur många som är online just nu :P
3. Inte heller så svårt kanske? Senaste inläggen visas ;)
4. Översätt till olika språk, varför du nu skulle vilja göra det... ;)
5. Sök på bloggen... :)
Sen har jag oxå fixat en liten omröstning, precis först i menyn! Så där kan ni gärna rösta när ni har lust, och om ni känner för att göra det just nu så är det bara att klicka på bilden ;)! Rätt så smidigt va? ;)
Jaa, som ni ser, inte så svårt! Men nu ska jag nog ta och kolla på en film elr nåt... :P. Har faktiskt golfat idag i den 30-gradiga hettan! Snacka om varmt & svettigt! Men bra gick det iaf... ;). Så det kan nog vara av solen jag är så trött... Jaja, lägger upp bilder imorgon ;). Ses :)<3





The väddö-trip :)

Hejhej :)<3

Jag tänkte börja med att säga förlåt för så dålig uppdatering, men jag har faktiskt en förklaring, och det var det andra jag tänkte berätta om, nämligen att jag har varit hos Emelies mormor & morfar, på Väddö där dom bor. Det var jättemysigt! Dom har ett båthus i en jättegullig liten vik, där vi åkte ut med båten (ett tag iaf, men efter typ en minut så trillade motorn ner i sjön, så vi fick binda fast den i ett snöre och dra den tillbaka till båthuset igen haha ;)). Och så har vi spelat mini-golf, åkt på deras gamla el-motorcykel (elr vad det heter?), och åkt ut med en annan av deras båtar och badat, och så har vi fikat en hel del ! Jaa, helt enkelt så har det varit jättemysigt :)!



Lisa & Emelie på båten i båthuset...



Emelie...



... Emelie igen ;)



Och återigen...





Emlan & Jag...











Lisa...







Sötisen :)



Nisse & Emelie som får ro oss tillbaka till båthuset efter att motorn trillade i... ;)





I båten...













Båthuset... ;)







Motorn, eller "snurran" som det egentligen heter, som trillade av... :P





Foto: Lisa Conrad



Korvgrillning-ätning



Charmigt, Emelie ;)





Lisa...



Catharina... :)





Emlan igen... ;)







Smidiga - med betoning på smidiga ;) - Emelie balanserar på stenarna, något som jag inte var riktigt lika bra på, med tanke på att jag gjorde ett såkallat fotbad - med skorna på! Mysigt? Njaee, inte särskilt ;)!





























För en gångs skull jag, och Dogge - elr Doggelaajtow som jag kallar honom, haha ;)

















:

Sötis :love:







Ola...









... Jag och Emlan posar med en fisk - elr jaa, det var åtminstone en... ;)

Mathilda...





Åh, tycker den här och den under är så himla söta på Mathilda & Lisa :P





Jag på båten...



Hehe, snygging... ;)





Emelie skjutsar lillasyrran Mathilda på Ceasar - Elmoppen som jag snackade om ;)





Tuuut, tuut!





Åh, det var så gulligt där för det var så "landigt", alltså så mycket landet, om ni fattar vad jag menar... ;)



Mormor Eva hissade ner en picknick-korg som vi hade picknick på baksidan med... :P



Mathilda & jag :)



Mathilda på mattan :P



Emelie utanför ett jätte gullgt fik som vi var på efter att vi hade spelat mini-golf :)



Fiket igen... :P







Godis i en supersöt godis-ask (Det var mest för asken vi köpte dom...hehe ;))



Askarna igen, nu i Emlans händer... :P





Söta kaniner som fanns på kaféet, där vi även skulle åkt på "ko-safari" (haha), men den var tyvärr stängd :)!





Emelies morfar, Nisse, och mormor Eva :)



Glass, mums :D



Haha, snyggot #1 ;)



Haha, Emelies så kallade "peruk" :)



Är det ingen annan som tycker att Emelie är extremt lik Taylor Swift på den här bilden? :O :P



Nån som håller med?



Nu é  det koskit i hagen...;)







Haha, min lilla modell :love:



På "båtutflykt" hihi :)

















Naaw, sötnosen :)



Syrrorna :P







Jag... :)









Sötis x3 :)<3






Åh herregud, det där tog tiiid och nu är jag dötrött, fast klockan bara är kvart över 11, haha! Så jag ska nog ta och gå och lägga mej nu, och vila mina ögon lite... Har typ suttit framför datan med det här inlägget i över 2 och en halv timme :O! Vi ses :)<3




RSS 2.0