Orienteringsdag.

Ja, man hör ju ungefär hur kul den dagen var! Vad är egentligen meningen med orienteringsdagar? Man springer runt & letar (och om man är som jag, aldrig hittar) efter kontroller i 2 timmar i skogen...kul? Naej, inte särskilt!Och så ska man släpa med sig en tung väska med matsäck som man ändå aldrig skulle äta, suck! Det enda bra med det var att vi fick sovmorgon till 9.10 & slutade tidigare!

The ugly truth!

Heej, igår var jag på bio med Hedda & Emelie. Vi såg the ugly truth, den var rolig & bra. Alla störde sig på oss för vi höll på & skratta & snacka så mycket, hehe! Vi var i sickla & var typ hur flummiga/flammsiga som helst! Asså det var så himla kul! Vi hade vari inne & köpt godis på ica & Hedda hade precis sagt typ `dom trodde säkert vi hade gått in i en vägg eller nånting´´ & precis då gick jag in i en stolpe, haha, jag höll på att garva ihjäl mig!! Idag var jag med dom igen. Vi spelade in en liten film, spelade fotboll & en liten rolig grej, haha! Imorgon är det skatboet, det kommer nog bli kul hoppas jag. Måste packa också. Men nu måste jag gå & plocka ut ur diskmaskinen =(!

Lite suddiga bilder från igår!

Puss & Kram<3
Jävla tjuv!

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering! Idag har jag varit i skolan, det var väl som vanligt, sen var jag med Hedda. Vi badade jätte snabbt för det va så kallt! Men det jag tänkte berätta handlar om igår. Jag, mamma & min kusin Lovisa (som har bott här i nästan 2 veckor nu för att hon praoar på mammas jobb) skulle gå på en förhandsvisning på musikalen Hairspray, men innan det skulle jag & Lovisa gå & shoppa. Efter ett tag köpte jag ett linne på Gina & sen gick vi och kollade i några affärer innan vi gick in på Bikbok. Där provade jag ett par jeanstights & hängde påsen på kroken. Sen gick jag ut igen & kollade på lite andra saker i & sen ställde jag mig i kön för att betala & det var då jag märkte att jag inte hade min påse! Jag frågade tjejen som var i provhytten om hon hade sett en påse & när hon tog fram den blev jag så himla glad...tills jag märkte att påsen var tom! Blev så jävla sur jag hade liksom precis köpt det, men är man klumpigast i världen så är man, inget o göra åt! Men jag hade typ bara 50 kr kvar så jag kunde inte köpa ett nytt, men då fick jag i alla fall låna pengar av Lovisa så jag kunde köpa ett nytt! Hairspray var i alla fall jätte bra!
Puss & Kram<3

RSS 2.0