Getingatack!

Hejhej! Asså jag vet att jag egentligen skulle ha en bloggpaus, men jag är inte så bra på att följa saker! När jag egentligen borde skriva så skriver jag inte & när jag inte ska skriva då skriver jag, menmen, who cares??
Egentligen borde jag plugga nu men det är inge kul, som kanske alla vet??! Nog snackat om tråkiga läxor & över till det jag egentligen skulle skriva om: Att massa getingar har byggt bo i vårt tak & flyger in i vårt hus & mest mitt rum! Igårkväll hittade jag 2 döda på golvet & en som höll på att flyga omkring, så pappa tog bort den & när jag kom in igen så var det en till där! Det är jätte skumt! Jag vet inte vart dom kommer ifrån helt plötsligt bara surrar dom omkring överallt!Såå...

... 5 DÅLIGA SAKER MED GETINGAR!
  1. Att dom har byggt bo i vårt tak & bombar hela huset (mest mitt rum såklart!)
  2. Att dom just nu är väldigt flummiga & flyger runt i små cirklar & vet inte riktigt vad dom gör, alltså större risk att bli stucken!
  3. Att dom är små & om dom ligger på golvet/marken & är halvdöda ser man dom inte & trampar då dom & då blir man stucken & om man är som jag skriker skithögt & börjar skratta ( asså det är nån konstig reaktion jag får när jag gör illa mig!)
  4. Att om man försöker döda dom & missar så blir dom agressiva & försöker sticka! Tro mig det här är sant, har hänt mig några gånger...
  5. Att deras surr är väldigt irriterande & läskigt!
Annars är dom bara allmänt jobbiga & onödiga. Vad gör getingar egentligen??

Puss & Surr<3

Bloggpaus!

Hej! Ledsen för dålig uppdatering! Idag har vi spelat skol-DM (mot 9:or, vi har 3st 9:or), kvartsfinal. Jaa... det gick ju inte så bra kan man säga! Förra gången vann vi med 3-0 & 5-0, men nu förlorade vi med 11-1 & 11-0. Men nu ska jag inte skriva mer på ännu ett tag, tänkte ta en bloggpaus!

Puss & Kram<3

RSS 2.0