Nyklippt!

Tjoo :)<3Japp, det är alltså såhär man ser ut efter att ha klippt sej! Nu var ju jag så smart att ta kort med svart-vitt, så ni ser inte att det är slingat, men att det är ganska rejält klippt ser ni kanske ändå? :P Asså det känns skitkonstigt för mej att ha så kort hår! Jag har liksom alltid haft väldigt långt, det här är typ det kortaste jag nånsin har haft jämfört med min längd och så (förutom när jag var nyfödd kanske då... ;))!

Men vad tycks? Hiss eller diss? Synd att jag inte tog en bild före så hade jag kunnat göra lite före-efter bilder sisådära, men det glömde jag! Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker, det går liksom i svängningar. Direkt efter att jag hade klippt mej var jag ganska nöjd, sen vart jag jätte missnöjd, sen ännu mer missnöjd, och nästa gång jag kollade mej i spegeln höll jag på att börja gråta, men sen helt plötsligt blev jag jättenöjd och nu vet jag ärligt talat inte riktigt vad jag tycker! Jo, jag tycker att det är fint, men jag skulle vilja ha luggen lite längre - och gärna hela håret för den delen! Men aja, skitsamma, jag vart väldigt nöjd med själva klippningen och färgen iaf!

Men nu sak jag ta och kolla på mina nya South Park-boxar (hehe ;)) som jag fick av min bästa & underbaraste pappa aldelles nyss :D!


Kommentarer
Postat av: malin

jätte fint!

2010-07-20 @ 23:39:07
URL: http://thatgirlmalin.blogg.se/
Postat av: Malin

Har frågestund på bloggen :) Hade varit kul om du hade kunnat fråga något :)

2010-07-21 @ 20:13:39
URL: http://coolamalinbloggse.blogg.se/
Postat av: HEDDA

Tjaaa yoe , de gick inte kommentera där ovan :S men sluta klaga ser du inte hur fint ditt hår är? större huvud , vilken tönt du är aah. Haha. Men iaf så vore du bäst om du kunde rösta på min sko :D :D <3 <3jag försöker vinna...hah det går lite bra.

2010-07-22 @ 11:06:01
URL: http://heddaslife.blogg.se/
Postat av: Carita

Hej! Förlåt om du inte vill ha såna här kommentarer, radera i så fall :)

Men tänkte tipsa om min tävling, du kan vinna en bloggsvar invite :)http://blacklion.blogg.se/2010/july/vinn-bloggsvar-invite.html.

2010-07-23 @ 10:51:24
URL: http://blacklion.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

Har du någon E-postadress? (OBS! Publiceras inte!)

Eller en blogg kanske? ;)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0