Eriksdalsbadet

Hej! Igår var jag med Manding & Hedda. I början skulle vi kampa, men det blev inte så, så vi åkte till forum istället. På bussen dit låtsades Mandin flörta med två st killar som var typ 17 år, haha! I forum gick vi runt & låtsades att vi ville bli kompis med två tjejer som gav oss fel mobilnr. Sen såg jag nån som såg ut som Kenza så vi gick  & frågade om hon hade en blogg & hon sa ja, så vi frågade om hon var Kenza & då sa hon ja, så vi tog kort med henne.Sen åkte jag hem till Manding & sov över där. I går var vi mest ute & idag åkte jag, Manding & My till eriksdalsbadet & badade. När jag & My satt i bubbelpoolen kom en gammal gubbe & satte sig brevid henne & när Manding kom så satte hon sig mellan honom & My & då sa han att Manding gillade honom för att hon satt brevid honom & massa konstiga saker om nån egyptisk saga & spottade jätte äckligt i vattnet, haha!
Kraoom Frejsi<3

Home sweet home!

Hola! Nu är vi hemma från Spanien, vi kom hem i lördag/söndags natt. Berättar vad vi gjorde här nedanför:

Måndag: Kom vi fram på kvällen. Efter vi hade ätit gick vi till Wennerholm (en av familjerna vi åkte med).

Tisdag, onsdag, torsdag: Badade vi och solade på hotellet

Fredag: åkte vi till en ganska känd marknad som ligger i Torrevieja

Lördag: Äntligen åkte vi till stranden och badade!!

Söndag: Jag, Hedda & Eliane åkte till Cartagena för att shoppa, men eftersom det var söndag var allt stängt så vi åkte till baka till ett shoppingcenter som heter DosMares & shoppade där i stället med dom andra.

Måndag: Åkte jag, Hedda & pappa till en annan strand med jätte höga vågor!

Tisdag: Jossans födelsedag & vi åkte till ett vattenland som heter Aquapolis, det var jättekul!

Onsdag: Åkte vi till stranden igen, Hedda hängde också med igen.

Torsdag: Åkte jag, Hedda & Eliane till Cartagena igen, den här gången var det iallafall öppet!

Fredag: Jag, pappa, en tjej som heter Natalie, Linnea, Vanessa & deras pappa åkte till stranden, det var jätte skönt & vattnet var helt klart & jätte varmt! Vi såg en cameliont också men min kamera hade laddat ut då så det blev inga bilder från den dagen!

Och här kommer några av bilderna:

iChao!Spain!

Hej, nu sitter jag ´har i datorsalen med Hedda i Spanien! Det ar tredje dagen vi ar har. Vi har solat och badat mest, imorgon ska vi`aka till stranden eller `ga pa en marknad. Som ni kanske marker kan jag inte skriva a,a och o med pricakr over. Lagger in bilder senare eller nar jag kommer hem i sa fall kommer massa bilder!!!

Spain, here I come!

Hej! Imorgon åker vi till Spanien!! Guud vad härligt det kommer bli, ska typ sola & bada hela dagarna! Jag ska försöka hinna med att blogga också, men det är inte säkert, i så fall gör jag det när jag kommer hem.
Kram Frejsi<3

Dallish<333Hejsan! Har varit i dalarna, dalecarlia, det var kul men jag orkar inte skriva om allt som hänt så om ni vill veta så kan ni
klicka här När jag komm hem så sa pappa att han hade ``en liten överraskning´´ på mitt rum som jag skulle kolla på, och han hade gjort om mitt rum!! Jag blev jätte glad! Nu har jag sorterat lite, men det är så tråkigt så jag har slutat. Imorgon åker jag till Spanien, Alicante. Jag & pappa ska åka tillsammans med Hedda & hennes familj, det kommer bli jättekul!
Kram Frejsi<3No more gips!
Sorry för bilderna i början, gick inte att vrida!
Hej! Igår tog jag bort mitt gips! Äntligen! Men jag måste fortafarande ha mina kryckor när jag går, känns aaaskonstigt att gå! När vi precis hade kommit hem från sjukhuset kom Hedda & Emelie och överraskade nästan mej, jag hann se Hedda innan dom kom in, haha! Vi åkte till Emelie och jag tog mitt första dopp för i år typ! Vi badade och spelade in lite videos och så. Sen sov jag över hos Emlan till idag och idag passade vi hennes lillasyrra Matilda och badade och solade! Nu ska jag nog öva lite på att gå, hah!
Kram Frejsi!


RSS 2.0