Vill hit.


Gud vad jag längtar tillbaka till härliga, varma Portugal! Särskilt när man kollar ut genom fönstrerna och får se det här vädret... Nej, fyfan för Sverige just nu asså, ge mej bara värme, sol och blå himmel så blir jag glad! Jag skulle seriöst göra vad som helst, vad som helst, för att stå där just nu! På en solig, mjuk sandstrand i 30 graders värme! Nu sitter jag istället i min soffa i typ 30 graders kyla och har så jävla ont i magen så att jag funderar på att gå och skjuta mej eller nåt!
Jaja, nu ska jag sluta sukta mej själv och istället ta och göra mej en kopp té eller nåt...

Shake that

Tja :D<3



Tha crew.


Idag var jag med dom gamla godingarna Hedda & Nyimanding! Vi mötte Nyimanding i forum där vi även köpte Ben&Jerry :D! Surpirse? Njae, kanske inte ;). På sista tiden har det blivit lite för mycket Ben&Jerry, och när jag säger att det är för mycket, då är det inte bra...

Hahaha, skrev det här på facebook oxå men angående en annan gammal goding... Den här låten asså! Videon e ju bara för skön hahaha? :D. Och texten känns ju verkligen väldigt kärleksfull liksom..."I'm looking for a girl I can fuck in my Hummer-truck" Aja, nu över till videon och låten:


/>

Hahahah, någon annan som sitter och asgarvar vid 0:23? Hahahahaha....


Dagen...

Aloha :D<3
Kom precis hem från träningen och håller på att fixa lite lunch :). Sen kommer resten av dagen gå åt till att rensa hyllor, verkligen det roligaste man kan göra på en lördag... -.-. Jaja, ikväll åker vi iaf till några kompisar och kör en liten "klapplek", där alla har med sig små klappar som man kan vinna osv... Lite svårt att förklara men I hope you get it ;).
Nu ska jag fortsätta kolla på The Hills, och sen ska jag ju som sagt städa hyllor... Jippie :D!



New design...

Hola :D<3

Blev lite sugen när jag höll på med Heddas design att göra en ny själv! Eller egentligen är det bara headern jag har ändrat på, har inte orkat med resten än, men det får bli någon annan gång när jag har tråkigt :P
Jaja, vad tycks?



Tyvärr så glömde jag ta kort på den förra innan jag sparade den nya, så det blev ingen bild på den. Men ni som läst min blogg innan vet ju hur det brukade se ut? ;)

ShoppIng

The stuffzz I bought todaay... ;). Sockorna på bilden kommer jag bo i nu dom kommande månaderna! Så himla mysiga, direkt när jag såg dom var jag bara tvungen att köpa dom! Allt detta köptes i dag i forum tillsammans med Nyimanding. Är faktiskt riktigt nöjd med grejerna, både bra & billigt - inget jag säger nej till ;)!
Nu har jag precis ätit färdigt en välbehövlig (om det ordet ens finns...?) middag efter fys-träningen! Fyfan vilken skön känsla asså! Att bara få proppa in munnen med god, härlig maat! Mat är min nya BFF.
Aja, nu måste jag lämna över pappas dator till pappa -.- Puss :D<3



Färdiggjord design...



Har precis hjälpt min kompis Hedda med hennes nya bloggs design! Med lite hjälp av skypeande och prat så fick vi till slut ihop den, och den blev lite så här... (bilden ovan ;)). Jag tänkte hjälpa henne att komma igång med besökare lite också när jag ändå håller på - vad det nu ger för nåt? Har ju inte direkt flest läsare i Sverige haha... - men som man säger; Bättre nåt än inget (Eller man kanske inte säger så?)! Iaf, vad jag försöker få fram är att; vill ni komma till hennes blogg - Klicka på bilden ;)!

Jeppjepp, men nu måste jag gå och äta, håller på att svälta ihjäl!


Bad update, I know...

Tjabba.

Jag vet att jag har varit huur dålig som helst på uppdateringsfronten på senaste tiden, har inga ursäkter. Men nu e jag tillbaka, good huh? Och nu, dagen till ära, så sitter jag och kollar på Gossip girl. Intressant inlägg här, känner jag! Det är väl lika bra att avsluta det innan ni somnar när ni läser det här ;).



En gammal bild på mej... ;).

Lite lame start sådära, men det får duga, det kommer bli bättre! Pöss :D<3


Kort inlägg jaoo...

Tjaa :D<3

Jag sitter och har tråkigt, och vad gör man inte för att fördriva tiden annat än att spela Crazy Taxi? ;). Haha, nej men nu ska jag faktiskt ta och göra mej reda för att gå och lägga mej (Ska bara slå rekord i Crazy Taxi först...;)).

Senaste dagarna...

Holaa, och sorry för så dålig uppdatering! Jag har haft så fullt upp! I fredags efter skolan gick jag direkt ner till Hedda där jag var med henne och Nyimanding. Vi fotade lite och så och sen åkte vi in till forum och åt Burger King middag där för att sedan åka hem till henne igen och sova över där :D. På lördagsmorgonen var det träning och sen åkte jag direkt hem till Emelie där jag också sov över. Vi bakade aaasgoda cupcakes, synd att jag inte hade min kamera så jag kunde ta kort bara! Nu har jag precis ätit upp min sista cupcake och längtar redan efter fler... :love: :D.
Japp, det var väl typ det, nu ska jag bara tareluuugnt och kolla på TV (Och spela Crazy Taxi :D) :D.
PS. Jag diggar mitt high-score... ;)


Facemask...

Haha jag vet, jätteful bild på mej, menmen... ;).
Jaoo, nu sitter jag här med mitt face helt nerkladdat av en ansiktsmask från Nivea! Jag ska börja använda ansiktsmasker lite mer regelbundet nu för att se om det gör någon skillnad på min hud! Vi får la se... ;).
Jaja nu måste jag gå och ta bort ansiktsmasken, annars vet vi inte vad som händer... :).

Ben & Jerry - My savior



I det här vädret kan man inte säga annat än att Ben & Jerry är min räddare i nöden. Nu ska jag fortsätta frossa - vi har nämligen ett helt oöpnnat paket i frysen... Fast jag vet inte hur länge det förblir oöppnat... ;) - och kolla på en film eller nåt. Najsigt värre. Vi ses :D<3


Tha town...

Hola atodos :D<3

Kom hem för ett tag sen från stan, där jag var med Hedda & Frida. Vi gick runt och kollade lite i affärer, köpte inte så mkt, bara ett linne från topshop. Och såklart - tjocka som vi är ;) - så direkt efter att vi hade fikat på Waynes så gick vi direkt till McDonalds och åt pommesfrittes (?)! Haha :D. Efter att vi varit i stan tog jag och Hedda en liten trip till forum också. Vi hade det lite flumflum vilket vi inte ens ska snacka om. Nu har jag precis satt mej på mitt rum efter att ha ätit middag, och vad gör man inte annat än att blogga? ;)



Linnet jag köpte, Topshop 269 kr. Jag vet att bilden suger men ni får stå ut! Det är lite genomskinligt & har en dragkedja där bak... ;).




Inspireless...

Japp, som rubriken lyder så kände jag mej lite oinspirerad just nu, så ni får helt enkelt lyssna på den här gamla godingen ;)


Uppdaterar mer senare ikväll, men nu ska jag fortsätta kolla på MTV EMA Awards :D.

I just did a nose-job...



Höhöhö jag och min sämsta humor... Sry, jag ska inte låta den gå ut över bloggen igen! Det är bara det att jag just nu har extremt tråkigt. Jag vet, dålig ursäkt för sån här bottenhumor, men det är faktiskt sant. Jag skulle kunna skratta åt vad som helst just nu. Jag skrattade till och med åt pappas skämt - och tro mej, dom är inge bra (no offense pappa... ;))!!

Jaja... Nu ska jag ta och göra något av mej själv och mitt liv... tror jag. Hur som helst, vi ses.

(Hahaha jag vet, jävla flumm mening?? Men nu måste jag seriöst gå. Hejdå.)


Start...


Mm, mm, mm! Det är det här jag sitter och vräker i mej just nu... :D. Så himla gott! Det ska vara utan mjölk eller fil eller nåt sånt där, bara själva flingorna... :love:.

Jaja, nu ska jag ta och göra något av resten av den här dagen (vad som nu finns kvar...?) istället för att sitta och inte göra något annat än att proppa hela munnen full med flingor... Kramar!




Rastlös.

Som sagt. Att säga att jag är rastlös skulle inte vara att överdriva. Efter att ha spamat mammas photobooth och gått runt och dansat & småsjungit i hela huset så har jag fortfarande inte kommit på nåt bättre att göra. TV:n är okupperad av pappas golf och mamma har kameran... Buhuhuhu... :'(. Jag får väl ta och kolla på vampire diaries eller gossip girl på datorn då... Livet är hårt.
PS. Ungefär såhär ser mammas photobooth ut just nu...
Dom här bilderna togs dock för några dagar sen, nu är det betydligt mycket mer än 31 bilder där säger jag bara ;).



Skönaste reklamen ever...?


Haha, men det bästa är väl ändå slutet; Frankphone, mmhm!



Såhär jävla underbart var vädret i Nacka idag...



Grått, lite vitt, och ännu mer grått. Men det bästa var ju ändå att jag gick runt med min - inte ens - 1 cm tunna skinnjacka och frös häcken av mej! Nu blir det varm choklad och soffmys med en bra film i mängder!

Ha det bääst ;).


Fråga & svar...

(Hahaha jag vet, fett fuckad rubrik, menmen... ;))



Fråga:



Svar: Jaadu... Jag får dom från min veckopeng (200 kr i veckan, vilket blir 800 (?) i månaden) ;). Men just på det inlägget du kommenterade så var det min mamma som betalade eftersom att hon följde med, men går jag ut själv och shoppar så betalar jag ;).

Hoppas du blev nöjd med det svaret... ;). Nu ska jag chilla och ta det lugnt efter att ha hållit ut en hel skoldag, för första gången på en vecka! Pössar!



Next; Emlans house...

Hola :D<3

Nu ska jag bara göra mej i ordning och sen ska jag ta bussen till Emelie! Får se va vi ska hitt på... :P.
Men nu måste jag skynda mej... C yaaahh ;).

Bio + fika...

Tja :D<3

Kom hem för ett tag sen, efter att ha sett "Due date" på bio, och efter det tagit en liten fika med is chai ( :love: ) och morotskaka... :). Filmen var faktiskt riktigt rolig, så den rekomenderas ;). Nu ska vi snart ha lite "gäster" - om man nu kan kalla sin halvbrorsa för det...? - på middag, så jag måste dra, ha det bra! (Höhöh det rimma...)




Shopping...

Japp, en liten shoppingrunda + en fika med mamma i sickla blev det av av den här dagen! Mysigt... :).
Vi lyckades faktiskt fuska ner priset på datorväskan lite, hehe... Egentligen skulle den kosta 499 som det står på bilden, men kassörskan hade inte riktigt koll på priset, och vi gjorde inte motstånd om man säger så, när han sålde den för 379 istället... ;).
Nu blir det snart lite lunch-time med pizza :love: :D!

Gårdagen...


Kände för att pimpa till min facebook status med ett litet hjärta i bakgrunden... ;).

Orkar inte berätta mkt mer nu, får helt enkelt bli imorrn istället ;).

Tajm to go...

Tjatja... :D<3

Ska snart gå till bussen, för att åka och möta upp Carro. Ska nämligen sova över hos henne, vi ska troligen ha lite filmkväll, med massa godis osv... :D. Men inget bestämt än, förutom att jag ska sova där!
Jaja, ha det bäst nu, måste göra mej i ordning! Puss!



En dag i stan...

Hola babes :D<3

Denna dag spenderades även den in tha town, yao! Jag, Carro och Sofie var det, och vi satt och fikade & snackade en hel del, kollade lite i affärer sisådära... Mysigt värre! Och jag måste säga att jag diggar verkligen att ha lov... Surprise?
Lägger kanske in "dagens outfit" senare ikväll, har nämligen lite bilder på en annan dator... Jaja, ska ta och vara lite social på facebook nu, så c yaa!
Gammal bild igen, dagen till ära, tagen i London, och guud vad jag längtar tillbaka!

Yestaardaay

Tja!

Kom precis hem från Hedda, där vi hade det lite kul... :D. Vi var ju som sagt i stan, men så mkt shopping blev det ju inte... Gårdagen avslutades iaf med lite snabbnuddlar som middag och sen lite Ben & Jerry som efterätt... Mums :love:!
Nu ska jag egentligen skynda mej lite, för Carro & Sofie ska komma över hit vid 1, och jag måste verkligen fixa mej om man säger så... ;).
Gammal bild från i sommras...



Jag gillar verkligen det här med vintertid...


Jag för några dagar sen... :)

Nu ska jag först ta o slappa framför TV:n ett tag och njuta av den första sovmorgonen jag har haft på typ 3 veckor känns det som? I och för sig så vaknade jag ju typ 9 idag, så så mycket sovmorgon blev det ju inte...
Sen ska jag iaf dra till Hedda nånstans, troligen till stan, där vi ska göra lite grejer... Kanske blir lite shopping oxå, who nows? ;). Speciellt svårt att undvika när man är med en viss Hedda Stenberg... ;)

RSS 2.0