Gott nytt år!!

Tjoo Tjenare ;)<3

Sitter & väntar på att mitt nagellack ska torka - bästa nagellackstorkningen är att data-geeka - som det typ inte vill göra -.- *suck*! Jaja, man har ju annat kul & tänka på som tex att om några timmar så är det 2010 XD!?

Nyårs outfiten ser ut såhär:









Glittrig paljett-kofta från vila typ 400 kr (?), svart vanligt gina-linne 99kr, Lee-jeans 699 kr (?) & mitt älskade Thomas Sabo armband hihi!

Alla ska typ ha svartglittrigt så det blir ju lite tråkigt kanske men aja nästa år får man väl köpa nåt färgladare :P!

Men nu måste jag åka iväg till dom vi ska fira hos så vi ses next year ;)<3

Puss<3

New update ;)

Hejhej allesammans haha ;)<3

Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade & har fått lite kommentarer om att börja igen så jag tänkte att i stället för att sitta & slöa i soffan så kan man ju ta & skriva ett litet inlägg! Som sagt så har det ju gått ett tag sen sist & ni kanske vill veta vad jag har gjort dom här senaste dagarna? Det får ni i alla fall vare sig ni vill det eller inte, haha!



Jaa det var lite om vad som har hänt hittils under mitt jullov! (+ att jag har bowlat som jag glömde skriva, haha :P) Jag blev i alla fall skiitglad över mina julklappar, blev ni glada/nöjda över era?? :P

Men nu ska jag sätta mej & kolla på en film så vi ses (nu kommer jag blogga mer ;)!)<333




Morning!

Heey lovely readers<3



Idag är det den 20:e december, vilket betyder att det är 4 dagar kvar to the big day! Jag kan knappt tänka mig att om exakt 4 dagar när man vaknar upp så är det julafton! Shit vad tiden går fort, hah^^! Det känns ju som att det var oktober alldeles nyss!? :P
Men nu ska jag äta lite frukost, så vi ses<3

JUL-LOOOOOOV<3

Heeej göllepluttar<3

Nu är det äntligen jullov! Julmarknaden i skolan blev inflyttad så vi slapp snöstormen! Puh! Så efter skolan så åkte jag, Carro, Alex & Malin hem till Malin & bakade till marknaden. Det blev kladdkaka med Oboy istället för kakao, eftersom att det inte fanns nån kakao, men det vart minst lika gott ändå! När vi kom tillbaka till skolan - en halvtimme försent - var det fullt upp med att skriva listor & hämta våra efterlängtade fotbollskläder (I alla fall vi som går i fotbollsprofilen!). Sen började själva marknaden & det gick ganska fort, när man hade gått runt & sänkt priset med typ 70 % ett tag, så var det dags för att samlas i klassrummet &  vissa - inklusive jag - fick Mc Donald`s checkar, om man hade vunnit lite olika tävlingar, och sedan var det klart! Och det härliga, efterlängtade jullovet har äntligen börjat!
Och föfaan vad skönt det ska bli med sovmorgon imorgon, och alla andra dagar oxå ;)!!
Jag har förresten märkt en sak, om man nu ska byta samtalsämne, att jag har börjat tappa mina läsare!
Första bilden är för någon/några veckor sedan, och andra bilden är senaste inlägget (innan det här :P)!
Statistiken har väl kanske blivit bättre, men den kommer snabbt gå ner till 2 läsare igen om det fortsätter så här!
Jaa, så vad har hänt egentligen, hah? Själv har jag ingen aning!
Men ni får ha ett superbra jullov, så ska jag försöka uppdatera så bra jag kan ;)<3

And the winner is...

... Enja!

Grattis! Du vann tävlingen om klockan, ögonskuggan, nagellacket & läppglanset! Klicka här för att komma till hennes blogg!

Just nu sitter jag i soffan efter en tråkig städ-dag med mitt chai-té & slappar framför TV:n. Vi hade tidig måndag idag, slutar 11.15 varannan måndag, men då var jag såklart påtvingad det roliga jobbet att rensa ut & städa mina rum...
Jaja, lite av det är i alla fall gjort så nu kan jag äntligen pusta ut!


Onödigt inlägg...

Heej igen<3




Haha, kolla vilken kommentar som jag hittade!

Jag tror faktiskt att jag vet vem/vilka det är som har skrivit den, nämligen mina ``jätteroliga´´ kompisar Hedda & Nyimanding! Igår så avslöjade dom att det var Hedda som hade skrivit några andra låtsas kommentarer, så jag går inte på det den här gången, haha! Och man förstår ju verkligen hur kul dom har... :P

Jaoo, det var väl det! Väldigt onödigt inlägg, menmen... ;)<3



Goodmorning!

Morsning korsning allihopa<3





Ni får ju som vanligt se mina snygga bilder... ;)<3

Ska ni göra nåt kul idag? Jag är i alla fall väldigt förkyld efter matcherna från i förrgår & igår, och ska typ vara hemma & ta det lungt! Så det blir väl kanske inte en så kul dag, men lugn & skön kanske! Tänkte faktiskt passa på att städa rummet, när man ändå har lite tråkigt kan man ju lika gärna ha det väldigt tråkigt ;)!
Jaoo, det är så min dag kommer se ut, Hur kommer er dag se ut??

Vi ses, kommer säkert fler inlägg idag ;)<3

You should tell me your deepest thoughts, and I will make it easy

Raawr, Rihanna-låt text, haha ;)

Nu sitter jag & väntar på att vi ska åka till matchen! Förra gången vi spelade mot det här laget så vann vi med 4-0 elr nåt sånt tror jag, så det ska väl gå bra ;D!

Men nu måste jag åka vi sees<3

A day in forum

Tjenatjenaa<3









Lite snygga blder på mej & Hedda för nån dag sen ;)


Har precis kommit hem från forum där jag, Carro och Malin var, och där mötte vi Manding, Amanda & Janara så vi gick runt lite och Manding klädde ut sig, hah :P! Sen köpte jag en julklapp också, kan tyvärr inte skriva vad det är eftersom att en viss pinsam mamma går runt och läser min och mina kompisars bloggar! Asså hur pinsam får man va? Och så går hon runt & säger ``Du Filippa, jag läste din blogg & där skrev du.....´´ på träningarna! Asså jag dööööör! Hur kan hon usätta mej för sånt? Haha neej nu skämta jag bara, men jävligt pinsamt är det i alla fall!

Jaoo, vad säger ni? Nu är det bara en vecka kvar tills det är jul lov! Guuud vad sköönt!
Men vi seees honeys<3




Tävling!

Heeeej<3

Presenten till Emlan blev inte örhängen, utan istället köpte vi ett luktljus där det står ``Come on baby light my fire´´ på, en gullig gris-klubba & ``puss på dej´´ tuggummin! Blev inte så jätte mycket eftersom att jag ska köpa en väldigt dyr julklapp till henne så det fick bli lite mindre till födelsedagspresent! I forum träffade vi även Alex & vi gick runt & flummade lite där i forum, hah :P

Jaja, det jag egentligen ville säga var att tävlingen startar nu! Vinsten är en klocka, ett nagellack, ett läppglans & en ögonskugga:


Jag kommer att göra såhär när jag lottar ut vinnaren:

  • Jag kommer skriva upp allas som kommenterats namn på varsin lapp
  • Sedan kommer jag dra ut 10 st lappar, av dom lapparna drar jag sedan ut en & det är vinnaren!
Själva utlottnings idén (Hur jag lottar ut :P) är tagen från sötisen Hedda - kilcka här för att komma till hennes blogg!
Gör så här om du vill vara med & tävla:

  • Skriv en kommentar om att du vill vara med & tävla (OBS! För att det ska bli så lätt som möjligt att kontakta dej om du vinner så skriv din mejladress, den syns inte på bloggen, bara jag ser den!)
  • Skriv ett inlägg på din blogg om att du är med & tävlar & länka till min blogg (du kan gärna ta bilderna ovan;))
Sedan är det bara att vänta tills på måndag när vinnaren utses!

Lycka till!



Mellanlandning

Hola guuys<3

Jaoo, mellanlandar lite hemma innan jag ska åka till forum & köpa present till Emlan med Hedda! Tror att det ska bli örhängen eftersom att hon precis har tagit hål (tur att hon inte läser min blogg, annars skulle vi va lite busted :P)! Finns väl egentligen inte så väldans mycket mer att säga än, men det blir väl ett till inlägg ikväll kanske (?) ;)! Får väl hoppas att jag kommer ihåg det!

Juste, här kommer lite news för er: Tävlingen/Utlottningen börjar antingen ikväll eller nästa vecka! Braoo, va?
Så nu kan ni verkligen hålla ögonen öppna som jag skrev förut ;)


Dagensfråga!

Heeej<3

Sry för dålig update, men nu e jag på gång igen ;)



Jaa, har ni fått någon julkänsla än? Själv sitter jag mitt bland allt julpynt och äter från min chokladkalender, så jag har en ganska bra julkänsla (elr vad man nu ska säga^^)!

Bytheway så ska jag snart ha en liten tävling & lotta ut lite skönhetsprylar & sånt så håll bara ögonen öppna så kanske du kan vinna ;)





Hemma igen!

Hejhej<3

Finns egentligen inte så mkt o skriva om idag, åkte hem från Enköping där vi var & hade hälsat på några kompisar, och sen va jag med Hedda gullen :D<3 Vi spela in lite filmer, flaaamsa & julpyssla,haha ;)! Vi ska tjäna lite pengar vätt ni ;)!
Men nu ska jag gå & städa mina fucking stökiga rum, så vi ses dåee ;)<3

Ha det bra ;)<3


Dagens fråga!

Heej ;D<3

Idag var jag, Carro, Alex & Malin i stan & shoppade lite! Blev en kofta från Vero Moda & lite julklappar, så nu börjar det kännas riktigt juligt XD! Det var väldigt tidigt köpt av mej, jag brukar typ köpa julklappar en vecka innan! Och imorrn kanske jag ska köpa julklappar igen eller så ska jag se New Moon som typ aldrig blir av! Jag kommer säkert se den på DVD i alla fall, hah^^!
Dagens fråga:
Har ni köpt era julklappar än?

Jaa, det var väl allt... Vi ses<3

22 dagar kvar!

Heej darrrrlings<3

//Jaa, bara 22 dagar kvar nu! Vad säger ni?? Jag kan bara säga WOOOHOOO, hah^^//



När nån gör ett collage av sina tråk-bilder så vet man att den har tråkigast värre, hah^^!

Seriöst, jag HATAR vår ena lärara Harry! Han är bara såååå irriterande! I skuruskola har man olika ``arbetslag´´ (alltså klasserna tex 7a,8a,9a,7b,8b,osv...) A,B,C & D & jag går i C. Vårt arbetslag har iaf beslutat att för många kommer försent & därför samlar man på sig alla minuter man kommer försent & får kvarsittning varannan måndag kl 12 (vi har dom så kallade lungna dagarna som betyder att man slutar 11.15 varannan måndag!)! Vi har liksom först typ NO, sen språk & sen SO & efter det lunch som ingen gå på. Så om man bara har kommit försent en minut så måste man vänta i 45 min (till kl 12 när kvarsittningen börjar) för att sitta på kvarsittning i en minut!

Okej iaf, varför jag hatar Harry är för att han ALDRIG lyssnar & för att det är han som säger ``att det inte spelar någon roll hur lite försent man har kommit, man får kvarsittning i 5 min om det behövs!´´! Svårt att ogilla honom? Knappast!

Jaja, i alla fall så ska jag se New Moon imorgon ;D <33333 Äntligen! Jag har sagt typ 100 gånger att jag ska se den men jag gör aldrig det så imorgon är det dags & då får man väl se om den är så bra som alla säger!

PS. Ledsen för dom dåliga bilderna som jag alltid lägger upp (när jag väl gör det som typ aldrig händer då :P) men det blir bättre om jag får min drömkamera... ;)! DS.



RSS 2.0