Gissa om jag blev trött på poppandet den här morgonen...


Och grejen är att hon gör det fortfarande, även fast hon fortsatte att skriva så gick det inte att skicka fler, så den stannade på 99 även fast den fortsatte att poppa!
(Hahaha, är det överhuvudtaget någon som fattar vad jag menar? Jag själv gör det knappt när jag läser det...)



Det är så här man grattar sina vänner vättni...

This is how we do it... ;)

Som sagt så fyllde ju min kompis Carro år igår, och jag måste ju säga att jag hade den absolut mest omtänksamma grattningen...?
Jaja, hade egentligen inte så mycket att säga. Kommer att spendera de två närmaste timmarna med att sitta i en bil på väg till Linköping, vi ska nämligen hälsa på min mormor och morfar! Och alla vet ju vad det betyder... KAKOR :D :love:!

Japp, men nu måste jag dra som sagt, ska fixa mej lite innan vi åker baah...



H U N G R I G

Aloha...
Snacka om att jag är hungrig asså! Jag har till och med ätit sconesdeg för att jag är så hungrig! Nu är det bara att vänta i tio minuter så kan jag frossa i mig massa goda, varma scones, mums! Jag skulle egentligen ha ätit på donken med Carro, men sen kunde hon inte för att det är hennes födelsedag idag så hon hade lite andra grejer att göra... Och när jag ändå pratar om det så kan jag ju också passa på att säga grattis här på bloggen dessutom, så grattis Carro!



Jaja, måste kolla scones:en nu, så got to go!

Plugg.

Hola :D<3

Jag vet att typ alla mina rubriker och inlägg har handlat om samma sak som denna - plugg. Inte så kul att läsa om kanske, hahah. Men det kommer inte att fortsätta så iaf, det är bara dom här senaste dagarna som det har varit lite mkt... Helt obeskrivligt hur skönt det är att sista skoldagen innan höstlovet börjar imorgon!
Jaja, orkar inte skriva så mycket mer just nu, uppdaterar kanske senare ikväll! Pössar :).





Sitti'n in tha school yao

Sitter just nu i skolan och har allmänt tråkigt... (Finns ju en viss anledning men det ska vi inte gå in på... ;)) Snackade precis med Nyimanding också om lite gamla minnen, hahaha gud va längesen allting känns, man kan inte tänka sig att det bara var för några år sen!

Tänkte lägga in några bilder också men det går inte eftersom att skoldatorerna är helt fucked up... -.-


Sweet dreams :)

Heej :D<3

Har pluggat som en åsna hela kvällen nu och det ska verkligen bli skönt att få gå och lägga sig! Även fast jag nog inte kommer kunna somna på ett tag så känns det jätte skönt att gå och lägga sig tidigt för en gångs skull!




Spotify reklam suger.

Tja...


Jag just nu...

Kom hem från skolan för ett tag sen, borde egentligen plugga SO just nu men det får vänta ett litet tag! Först ska jag bara chilla och ta det lugnt, pallar verkligen inte att plugga just nu!

Jaja, hare bra för nu ska jag ägna mej åt mitt riktiga liv istället för att skriva om det på bloggen... :D



I'm a euroshopper...

I'm a true euroshopper, borde få rabatt för att jag är typ deras största kund... Nej då, så besatt är jag inte, det var bara så att jag och Carro skulle se på film och hade bara en tjuga, så vi köpte på oss lite  godis från euroshopper som vi satt och mumsade på till "The Bounty Hunter". Den var riktigt bra faktiskt, så den rekommenderas lugnt till alla som gillar romantiska komedier!
Jaja, nu måste jag tyvärr ta och ta i tu med (höhö, diggar ordspråket) lite läxor och sånt... Kramiizz!



Hemma från Hedda...

Kom hem från Hedda nu och sitter just nu och myser framför ännu en film i soffan. Vad som från början skulle vara en biodag blev istället till att vi först kollade på en skräckfilm, för att sedan spela in en egen skräckfilm (haha...) och nu kollar jag på film igen... Förutom filmeriet så blev det ganska mycket flum (Why am I not suprised...? ;)) och Hedda lyckades facerapea mej på min facebook - vilket inte var så bra för nu vet jag inte om jag loggade ut eller inte... :O. Jaja, nu ska jag iaf återgå till min film...
PS. Sorry för så tråkiga och bildlösa inlägg på sista tiden, det ska bättras ;). DS.

Plans of today...

Tjaa...

Den här dagen ska spenderas med Hedda, vet inte riktigt vad vi ska göra än, men i det här vädret och med tanke på att jag har presentkort på SF så känns ju inte bio helt fel... ;). Vi får väl se vad det blir när jag har snackat med Hedda.

Angående det här med bilder o så från "tjejmiddagen" i förrgår/igår så kommer bilder kanske senare, jag har nämligen inte några bilder själv eftersom att jag glömmde kameran hemma ( igen -.- ), så jag får väl som vanligt försöka sno några från någon annan som var med... Hehe ;).



Hoppas det går en bra bio... :)


Tjena bloggen...

...kom hem för ett tag sen från tjejkvällen hos Olivia. Berättar mer sen och lägger kanske in bilder, för nu ska här chillas! :D




Första snön har fallit...

...Och medan alla andra satt och bombarderade facebook med "Omg det snöar!!" osv, passade jag på att ta en liten fotorunda :D
Lite av bilderna jag tog idag... :).

Det var så himla härligt att bara ta en promenad i snön och lyssna på musik, fota lite... Det kändes så fritt och härligt på nåt sätt! Och när jag stod där uppe på berget och kollade ut över det snöiga skurusundet fick det verkligen mej att inse hur mycket jag älskar vintern! Och hur mycket jag längtar tills vi åker till alperna i vår, och inte minst jul! Därför slänger vi in lite sköna julsånger här för stämningens skull...



Haha jag vet, sämsta versionerna på vissa av dom, men men ni får stå ut ;)

Dagen...

Hey ho, hey ho... :D<3

Idag efter skolan bar det iväg till forum med Sofie & Natta för att köpa presenter till Carro, Olivia & Frida som ska ha en liten tjejkväll imorgon. Sen skulle jag möta upp Carro i sickla för att sedan åka in till stan och shoppa lite andra saker! Allt detta plus att min mobil var urladdad och att jag inte hade ätit något sen frukost förutom två knäckemackor och en is chai (Som by the way är den godaste drycken jag nånsin druckit! Typ.)... Jaja, allt blev väldigt lyckat till slut iaf och nu tänker jag relaxa med en kopp chai te :D.
Is chai, som Natta tipsade om - hur gott som helst :love:!
En av grejerna jag köpte med Carro... :)

Newpainted nails...


76 Glorious Orange var namnet på detta knalliga nagellack från IsaDora. Vad tycks? Syns kanske inte så bra men jag älskar det! Fast jag älskar i & för sig typ alla nagellack, kan ju vara en av anledningarna till att jag har ca 50 st, hehe... Önskar bara att jag hade lite snyggare naglar än dom jag har som går av och blir alldeles mjuka så fort man badar...

Man får ju ta konsekvenserna...

Igårkväll...

Och ni kan ju tänka er hur bra jag mådde efter att ha proppat i mej nästan hela kladdkakan själv när jag dessutom är laktosintollerant... ;). Nu mår jag iaf bättre & funderar på att gå och ta den sista biten som är kvar av den...
Jaja, ska nog ta och plugga lite spanska... eller nåt annat, vi får se!
Ha det bra skumbananer :D<3



Kladdkaka...

Jag efter skolan...











Haha, vad säger ni om min lilla nybörjar-paint-serie? Har ju som sagt inget bra program på skoldatorn så jag körde på paint... Kladdkakan blev i alla fall riktigt lyckad! Hittade på receptet lite själv, kanske lägger upp det sen... We'll see... Nu har jag iaf skit ont i magen pga allt frosseri av kladdkaka, men det var det helt klart värt!

Jaja, nu ska jag ta mitt gamla vanliga chaite :D. Puss!





Dead and gone.

Hola guapos :)<3

Förlåt för den sämsta uppdateringen ever, min blogg är typ helt död nu för tiden! Jaja, har precis kommit hem från avslutningen med fotbollen, vi ska ha en liten paus i typ 3 veckor nu, så vi var och bowlade i sickla med hela laget! Najsigt värre :D! Tänkte också passa på att lägga in lite bilder från Västerås nu när jag ändå håller på...





Jaa, inte så många eftersom att jag glömde min kamera hemma ( -.- )...






Home again...

Heey!

Nu är vi hemma igen efter McDonaldscupen i Västerås! Vi hade det super, fotboll + härliga tjejer, kan ju inte bli mycket bättre... Tyvärr så glömde jag kameran hemma - ett stort misstag! Men jag hoppas att jag kan sno lite bilder från andra i laget... Höhö ;). Resultatet ska vi dock inte prata om, det har vi redan lagt bakom oss!

Pösspöss :D<3




Nu drar vii... :D

Hola amigos :D<3

Ska ju som sagt spela McDonaldscup i helgen, och vi åker idag. Har stressat som in i helvete hela eftermiddagen med att packa, duscha, packa lite mera osv... Det ska i alla fall bli schiitanajs att äntligen få åka!
Så jag återkommer på söndag eller måndag då vi kommer hem! Önska oss lycka till!

Pluggnacke...

Tjoo :D<3

Har typ nackspärr för att jag har pluggat så mycket nu... Vi har både spanska och so-prov nästa vecka, och jag fattar inte ett skit i båda ämnena... Jaja, the good news är iaf - som jag skrev på facbook - att i helgen så drar jag och resten av laget till Västerås för att spela McDonaldscupen (Wihoo!) :D! Och att säga att jag längtar vore en underdrift...

I'm tired of being your second choice

Hola carinos!

Förlåt för säämst uppdatering, det ska inte upprepas! Nu sitter jag i alla fall och kollar på matchen där Sverige tyvärr ligger under med 2-0 och ska dricka lite té :D. Jaja, ska ta och öva lite på engelskaredovisningen till imorgon och lite så nu... Pössar :)<3



Lite bilder på Mixie - min katt, för er som inte ser det - bara för att liva upp inlägget lite... ;)



Bilder från matchen igår...

Spelade ju match igår mot AIK (Vet inte om jag sa det kanske?), dock blev det förlust med typ 10-0 höhö... Jaja, en riktig kämparinsats var det iaf :)! Efter matchen åkte jag hem till Emelie och vi hade en riktig Gilmore Girls-kväll :D :love:! Vi båda två är helt beroende av det, så vi bestämde att vi skulle ha en kväll med massa godis, snack & framför allt... Gilmore Girls! Så nu är jag helt slut efter att ha varit uppe hela natten, och så klart så måste jag ju öva på en engelska redovisning som är till imorgon... Suck i högsta grad - om det går...? Jaja, here are the pics...
Lite upptaggning i omklädningsrummet (Fråga mej inte vad det är som händer på sista bilden?)
Fotograf: Emelie Conrad

Photos...

Aloha :D<3

Lägger nu äntligen upp bilderna från min & Carros fotodag, ledsen för att det tog så lång tid och för dålig uppdatering, men här kommer dom iaf...
( Lite musik att lyssna på medan ni kollar: )

Snygga Carro :love:
Jag... :)
Modell :D :love:
Jag igen :P
Och ibland undrar man ju vad man håller på med...

Fotodag med Carro...

Whazzup guyzz? :D

Idag åkte jag & Carro home to moi, och åt lite snabbnudlar ( :love: ) och passade på att fota lite dessutom! Vart en hel del bilder, men mitt i allt så laddade min kamera ut... *suck!* Jaja, vi hann i alla fall ta lite mer än 200 bilder, så det räcker nog... Nu återstår bara att ta bort typ 2/3 av dom och redigera resten! Lägger upp dom senare ikväll eller imorrn.
Jaja, sålänge får det räcka med den här bilden på mej... ;)

Asså jag kan verkligen inte le med tänder just nu, det ser så fake ut... Jaja, don't blame me for not trying ;)


Sitter här och drömmer om...

Godaste godiset nånsin! Jag är helt beroende när jag får dom, kan bara inte sluta... Tyvärr går dom inte att köpa i Sverige ( :'( ), men dom går att köpa i Spanien & Portugal - vad jag vet, men dom finns kanske nån annanstans också - så varje gång vi åker till nåt av dom ställena så proppar jag inte bara ner väskan med kläder, utan även smint! Jag tror jag köpte för typ minst 200 kr när vi var i Portugal i sommras, haha...
Ni får ursäkta lite fail i en av bilderna där uppe...

Jaa, vad tyckte ni om min lilla amatör-serie...? Haha, vart ju som sagt lite fel där uppe bland de första bilderna, men annars vart den väl helt okej?
Jaja, ska nog fortsätta min roliga - men något udda kanske -  konversation på facebook med Hedda nu... :D Ses :)<3



Dagens...

Slänger in en liten snabb "dagens outfit" innan jag går och fixar mej för sängen... Skönt att soova! Och imorrn har vi sovmorgon dessutom! Wihoo, me like :D! Jaja, så här såg jag ut idag...
Japp, vad tycks? :)
C yaa lovers!

Halvstudiedag :D

Idag hade vi halvstudiedag & slutade 11.30, så himla skköönt :D! Fast jag har inte utnyttjat den så bra kanske, åkte hem & kollade på TV hehe... Jaja, vi har ju trots allt träning ikväll och ibland i livet måste man ju få ta det lite lugnt... Så nu sitter jag bara i min soffa och funderar på om jag ska talite Ben & Jerry... Får väl se hur det blir med det :love:!

Jaja, nu ska jag iaf ta o hitt på nått... Bloggar kanske igen när jag kommer hem sen... :)


Stan med Hedda :)

Tjaa :)<3

Var ju i stan med Hedda idag, vi - eller rättare sagt jag ;) - shoppade lite, gick på bio, fikade... Hade det lite mysigt helt enkelt! Tyvärr har jag inga bilder men Hedda har, så jag lägger upp dom så fort jag får dom... :).
Här kommer iaf bilder på mina små inköp:
(Tänk inte på min cp-min på den där sista bilden... Höhö...)

Stan; next!

Drar in till stan med Hedda nu snart och shoppar, berättar mer när vi kommer hem för nu måste jag dra annars missar jag bussen :)!

Gårdagen...

Hejhej :D<3

Kom precis hem från Frida, där jag sov över från igår till idag. Skulle egentligen bara hem till Emelie, men sen följde Frida med dit också, och sen åkte vi hem till henne och såg väärldens läskigaste - jag skojar inte - film :O! Så sen kunde vi inte somna, så vi fick sätta på Mamma Mia, haha... ;)
Jaja, nu så ska jag göra nånting med familjen... Mamma tvingar mej. Det blir antingen boul (stavning?), biljard eller bowling... Vill egentligen inget av dom men det är väl bara att göra, I guess...

RSS 2.0