Pust.

Puhh... Äntligen färdig med alla läxor! Tog ett tag, var tvungen att öva skitmycket till No-provet och till engelska läxan. Matte läxan skiter jag i, den får jag ta nån annan gång... Så nu är jag verkligen värd en kopp med té :D! Och sen ska jag ta och kolla lite på tv... (Känner att det bara blir intressantare och intressantare här för varje mening... ;))


Orienteringsdag. Punkt. Punkt. Punkt.

Hola amigos :D<3

Kom precis hem från en låång dag i skogen, dvs orienteringsdag med skolan. Man hör ju ungefär hur kul det är. Man springer runt i skogen i flera timmar och letar efter nålar så att man kan sticka hål i ett papper. Typ so not my thing liksom... ;). Och dessutom så har jag en buunt med läxor och prov - tills imorgon (!!) - som jag måste plugga!
PS. Kolla vilka härliga bilder jag hittade i arkivet när jag letade efter bilder...
Alla tagna i Portugal, en av den här sommarens höjdpunkter :love: !

Jaoo jaoo, ska väl ta och sätta igång med läxorna då... Buhuhu :'( !

Fanshelvete.

Japp, så nu får jag väl sitta här med min skål med fil & flingor & vänta i 2 timmar eller hur mycket det nu blir... *Suck!*



Sitter här med lilla söten Nyimanding...

Haha lite schööna bilder från idag... :) Men nu ska vi fortsätta med & göra nåt... :D

Skadad... igen :(

Japp, precis som rubriken lyder så skadade jag armen idag... Så typiskt mej precis innan slutspelet och allt! Jaja, doktorn sa att det inte var så farligt och att det skulle gå över om några veckor + att jag missade lite tråkiga lektioner... :D!
You heard it ;) Lite bandage + en skadad arm + en uttråkad Freja = en riktigt rolig PhotoBooth-stund, haha ;)!

Bilderna från min födelsedag...

Heey :D<3

Äntligen har jag orkat ladda upp bilderna från min födelsedag... Har varit lite slö med det på sista tiden, men här kommer dom iaf:
En glad & nyvaken Frejsing...
Hedda kom upp och gav mej lite fina presenter... :)
Blåser ut ljuset...
Maten, som var mycket godare än vad den ser ut på bilden... Och såklart Ben & Jerry - ingen födelsedag utan BJ :D
Japp, det var dom, men nu ska jag ta och fortsätta kolla på idol som precis har slutat såg jag nu... -.- Jaja, byee :)<3

Ett litet dilemma...

Jag har ett litet problem. Jag vet inte hur jag ska göra liksom... Det är så här att jag är ett stort fan av Vampire Diaries ( :love: ) - som jag kanske har sagt - och nu i oktober/november nån gång så börjar säsong 2 gå på 6:an igen, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Ska jag vänta tills det börjar gå på tv, elr ska jag kolla på datan...? Kan inte bestämma mej! Jaja, nog om det - jag vet nog iaf hur det kommer bli oavsett vad jag väljer... ;).

Bruno Mars - Just the way you are

Tröst...

Tja :D<3



Matchen idag gick inte särskilt bra, förlust med 3-1... Jaja vi har iaf gått vidare till slutspel och gått upp en nivå så man får väl vá glad ändå! Förlusten tröstas iaf med McDonalds och lite tittande på Gilmore Girls :D :love:!
PS. Lägger in bilder från gårdagen senare i kväll!

Happy birthday to...

ME :D !?


É man inte helt underbar? ;)

Hihi, det är faktiskt sant, min födelsedag är äntligen här :love:! Jag är fortfarande som ett litet barn, jag går runt och längtar flera veckor innan det är dags, haha! Men det är ju helt omöjligt att inte bry sig!
Jaja, återkommer med mer bilder, info och allt man kan berätta senare ikväll!

En eftermiddag med Emlan...

Väntar på bussen...
På bussen... ;)
Jag: Ååh, en död groda!?
Emelie: Aa, fast den e död!
Jag: HAHAHAHA!!
Våra goda nougat-doppad-i-choklad-klubbor :love:
Haha ;)
Men nu måste jag gå, födelsedagsfirande med familjen väntar... :)

Up next; Kladdkakebak med Emelie!

Chao!

Ska åka till lilla Emlan om ett tag och baka kladdkaka :love:! Mums... Men jag kan inte vara där så länge, för imorgon är det ju dagen med stort D. Nämligen min födelsedag :D :love:! Ska bli riktigt kuligt, jag och Hedda ska ha ett litet parrrty sen i november eller nåt där vi firar båda våra födelsedagar tillsammans, men jag tänkte kanske ha nån liten middag med närmaste vännerna... :). Får väl se hur det blir med det... Men nånting ska det väl bli iaf!

Jaja, dagens outfit ser ut såhär...


Oj shit, nu måste jag gå har typ missat bussen så hejdå!



Så var det ju det här med rubriker igen då...

Jag just nu... :P
Kom precis hem från träningen, och ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag kolla om det har kommit upp fler avsnitt av Vampire Diaries säsong 2 :love:! Så himla braa! Jaja, ska som sagt duscha nu så hejdå :)<3
PS. Nödvändigt inlägg....

Dagen...

Tjatja :D<3

Guess what I've benn doing today...? Jag har faktiskt kilppt mej! Wihii :D! Blev faktiskt riktigt nöjd, även om det inte är så stora skillnader. Men själva känslan är alltid lika underbar! Jätte lent, alldeles utkammat och luktar så himla gott! Man kan liksom inte låta bli att hålla på med det hela tiden, haha :P! Jag klippte mej faktiskt i forum samtidigt som Carro... Så det var lite roligt... Köpte även en till försenad present till ********** - jag vet att hon skulle bli sur om hon läste det här... - och sen åkte jag hem till Hedda! Det var mysigt, vi satt på hennes båt och drack oboy - med vanlig mjölk :O hoppas att inte mamma ser det här men det kommer hon säkert göra eftersom att hon läser min blogg, något som jag inte är allt för stolt över... -.-.

Jaja, lite bilder nu på mitt nyklippta hår haha...





Jaoo, vad tycks? Syns kanske inte så bra på bilderna men det har blivit jätte kort :O! Känns jätte ovant, jag har ju i princip alltid haft väldigt långt hår, haha!




Baaad...

Nej, inte så smart. Särskilt inte med tanke på att jag är laktosintollerant... Jaja, efter dagens magont så tar det nog ett tag tills det händer igen kan jag lugnt säga!
Men nu måste jag tyvärr ta och göra min svenska läxa... Buhuhu :'(! Jag tycker att vi har fööör mycket läxor. Räcker det inte med att vi kommer till skolan, nej, nu måste man släpa med sig tunga böcker för att plugga hemma också? No no no no, jag borde bli politiker och ändra på det där asså!
Hugs :)<3



We are the champions, my friend!

Tjoo :D<3



Värmer upp... :)





Skönaste tränarna? ;)





Haha, snyggosarna :D











Tre söta tjejer på bänken :)



MÅL :D!!

Jaoo, vi vann matchen mot Örby och har nu vunnit en av serierna! Häärligt! Nu blir det slutspel och uppflyttning till divison 2 :D! Men nu ska jag ladda upp för nya matcher både imorrn & i övermorgon, då det är skol DM, match mot Ekliden, let's keep on winning ;)!


Fystest...

Jaoo, har seriöst 0% muskler i mina armar... Not good! Det måste det bli ändring på, men vi får väl se hur det går med den saken... ;). Vi skulle iaf göra massa olika fys/styrke-tester, en hel del som hade att göra med armarna & armmuskler! Inte min bästa gren kanske... Jaja, nu är det iaf över, och i det stora hela så vart jag faktiskt ganska nöjd, vilket nu ska belönas med lite tittande på Vampire Diaries eller Hellcast :D :love:!

Känner mej som ett homework-freak...

Tjaa :D<3

Det är helt sjukt hur mycket läxor vi har haft den här veckan! 2 engelska läxor, 1 SO-läxa, 2 matteläxor (egentligen 1, men jag hade inte gjort förra veckans...höhö :P) - allt bara tills imorrn!! Och sen har vi ju haft massa annat skit läxor under veckan... Jävla läxor. Fatta. Jag är trött på er, stop following me liksom!? Jaja, skönaste - och mest passande - facebook gruppen just nu...
Haha... så sant ;)
Jaja, ska göra färdigt mitt chai té nu och sen gå och lägga mej... Puss :)<3



Oops I did it again!





Hehe... :love: Och nu måste jag verkligen ta och göra läxorna...


Finally

Heey Sweeties :D<3

Har äntligen gjort färdigt läxorna. Pust! Jag satt och skrev i typ 5 timmar med den där läxan, och har typ skrivkramp nu, haha! Så det är verkligen skönt att den äntligen är färdig!

Hoppas att nästa morgon blir bättre (Har ju inte haft dom bästa mornarna nu på sistone...) än den här var! Det var inte kul säger jag bara! Jag skulle ta parfym lite snabbt bara, för att det var typ 10 minuter kvar tills min buss gick, så tog jag en flaska från mitt badrumsskåp där det stof nånting med "parfume" (Kollade inte så snabbt, hade ju lite bråttom) så jag tog den och satte lite på halsen. Och sen precis när jag ska ut ur badrummet så kollar jag mej i spegeln och ser en stor, brun fläck på halsen! Först fattar jag ingenting, men sen när jag ser vad det verkligen stod på den såkallade parfymflaskan så fattar jag... Det stod typ "Perfumed Sunny Water" eller nånting sånt (Det är alltså ett slags vatten som ska få en att se brunare ut, typ som brunkräm eller nånting fast i vatten). Så klantig som jag är så har jag alltså kletat ut massa brunt vatten på min hals. Först försökte jag ju såklart torka bort det, men efter ett inte så långt tag så fattade jag ju att det var typ helt och hållet omöjligt, så då fick jag ju istället smeta ut allt och göra det jämnare. Problemet var bara att när jag hade gjort det så var ju min hals och allt jättebrun, men mitt face däremot var ju lika blekt som det rukar vara.. Då fick jag snabbt som fan smeta ut ännu mer i mitt ansikte dessutom! Det ända bra med den här morgonen var iaf att jag inte missa bussen, för omväxlings skull!

Jaja, säg till om ni tröttnar på mina helt ointressanta historier om mina failade mornar - jag lovar att ni ska få slippa höra om dom ;)

Lite bilder tagna för några veckor sen... Emelie och hennes familj var på middag och vi vra ute och gick med Dogge, deras hund :)!





Den för det mesta gulliga & söta Mathilda :)



Emelie & Doggelito med havet i bakgrunden... :)



Fina utskiten över sundet...

PS. Oj, hahah, satt och kollade facebook skitlänge och glömde publicera inlägget, haha... DS.

Rubriker gillar inte mej.

Bilden är tagen av mej i sommras, väcker så många minnen (Kanske inte bilden i sig då, men själva historian bakom den, haha, hope you get it ;))
Sitter just nu och försöker kolla - med betoning på försöker - vilken buss jag ska ta imorgon, men det går ju lite sisådär... Hoppas att vädret imorrn är lite bättre iaf! Det var helt sjukt imorse! När jag hade satt på mej skorna och precis skulle dra ner dörrhandtaget så bara började det ÖSA ner helt äckligt mycket regn! Och inte nog med det så hade vi inget paraply heller... Jippie liksom.
Jaja, ska gå och lägga mej nu... får väl se om jag verkligen försöker sova eller om jag kollar lite på Vampire Diaries först... Jag har blivit helt besatt, och det precis när det är som mest spännande så kommer det ju såklart upp: "Du har kollat dina 72 minuter, vänta i 54 minuter till..." och blablabla (Kollar ju på en sida som heter sidereel, det var faktiskt min engelska & svenska lärare som tipsade mej om den, lite kul faktiskt... :P Iaf, och då kan man bara kolla i 72 minuter på vissa, annars måste man vänta i typ 54 minuter eller betala och sen kan man fortsätta kolla...)!

School's up next...

Olá!
Drar snart iväg till skolan... :'( Känns alltid lika jobbigt att gå upp på morgonen på måndagen vid typ halv 7 - särskilt när det dessutom börjar bli allt mörkare & mörkare... Nu känns der verkligen att sommaren är riktigt över & att hösten & vintern snart är här *suck*! Näe, jag längtar faktiskt lite till vintern & hösten - man fyller ju år om typ två veckor... :D - det är ju så mysigt! Men bara det inte blir slaskigt och grått & tråkigt ute så är det helt okej! Längtar redan lite efter jullovet... :).

Lovely breakfast!

Heej :D<3

Sitter just nu & äter en supergod frukost med bacon, ägg, korv, baguette & juice! Yummie :)! Vaknade jätte tidigt idag (Typ 7 :O) så jag satte mej och kollade på Gilmore Girls på datorn i typ 2 timmar, haha! Det gick på 5:an (?) för några år sen, men nu har det slutat sändas... :(! Det är iaf skitbra, jag kan sitta och kolla i timmar!
I love it :love:!
Jaja, ska nog ta och fortsätta kolla lite innan matchen idag! Nu jävlar ska vi ta och vinna ;)!

Nails...

Tjaa :D<3



Mina nyfixade & målade lösnaglar (Dock är det redan en som har trillat av...hehe)!
Najsiga va? Det var faktiskt Carro som fixade dom, hon sov över här från igår till idag, så då fick hon köra lite rehab på mina annars vääldigt fula naglar! Jag sa åt henne att hon borde flytta till China town och starta en egen Nagelsalong, haha! Visst gjorde hon det bra min lilla nagelslav haha? :)
Nu ska jag iaf fortsätta kolla på matchen, Milan - Cesena (?), Heja Zlatan :D!



You make me feel like I'm live in a teenage dream...

Tjoo :)<3

Kom hem för ett tag sen efter att ha lagjobbat idag igen, vi fick packa påsar med information om stockholm & skavsårsplåster, svampar och lite sånt till nåt lopp. Nu sitter jag iaf och kollar på Two and a half men, haha. Så jävla kul :D! Sitter typ & asgarvar varje gång!
Jaja, ska fortsätta kolla lite nu - bara för det blev det ju såklart reklam... - & göra lite andra skööna grejer! Puss på er alla :)<3




Katy Perry - Teenage dream, så himla gryymish :D

Inte riktigt sant...

Okej. I'm sorry. Jag har ljugit. Det var inte riktigt sant det där jag sa med blogawards... Det var nämligen så att jag såg tidningen i affären lite snabbt så där och såg bara att det stog något i stil med "Du får en unik biljett till Blogawards 2010!", och jag tänkte ju såklart direkt: DEN DÄR MÅSTE JAG HA!! Och så köpte jag den. Men sen när man kollar närmare på tidningen så finns det såklart en sån där liten stjärna (*) och där står det typ "Läs mer i tidningen". Och sen när man kollar i tidningen så står det att man har möjlighet till att vinna 5 biljetter. Fatta vilket brutalt lureri!? Dom skriver skit stort på tidningen: Din egna unika biljett till blogawards, så klart att typ varje ung tjej typ kastar sig över tidningen och köper den direkt och tror att dom har en biljett till blogawards i sin hand. Men nejnejnej, nu får man alltså chansen att vara med och tävla! Jippie liksom, hur stor är chansen att man ska vinna dom där biljetterna då...? Jaja, all respekt till Veckorevyn, skitbra tidning och så, men bäst för er att dom där biljetterna skickas hem till mej och ingen annan!
Jaa, hoppas det går bra och att jag kammar hem dom där 5 biljetterna :)<3


Chilling with the TV...

Hej på er allihopa :D<3

Sitter just nu & vilar i sköna mjukiskläder framför TV:n efter en joggingrunda... Ska öva upp mej lite till fystestet vi kommer ha men fotbollen i skolan nån gång i nästa vecka... hehe ;)! Får väl se hur det går, förra gången kom jag 6:e bäst, så det var ju ganska bra! Men jag hoppas att det går bättre den här gången... Jaja, ska fortsätta kolla på typ The Hills eller Bones eller nåt... Har så svårt att bestämma mej! Jaja, hejdå :)!
Jag i den nya tröjan jag köpte i... söndags (?) tror jag det var... :)



Mina nästa inköp...

Lösnaglar med fransk manikyr & Got to be smooth n chic, en hårlotion som gör höret lenare & glansigare + att det är värme & UV-skyddande! Verkar ju asbra, right? Det var faktiskt min kompis Nyimanding som tipsade mej om det... Men nu ska jag fortsätta kolla på Jessica Simpison the price of beuty, så vi hörs kanske senare ikväll :)<3

Min nya jacka...

Tja :D<3

Litet snabbt inlägg bara innan jag måste göra mej färdig för träningen...





Den nya jackan som jag köpte igår! Superskön & snygg & dessutom till ett riktigt bra pris! 600 kr på Veromoda!
Vad tycks förresten?


Mysig shopping dag...

Hallooj :)<3

Har precis ätit middag & lagt in mina nya kläder som vi köpte idag i min garderob :)! Älskar känslan av att vika ett - eller helst flera... - nytt plagg & lägga in det i garderoben! Orkar tyvärr inte ta kort på vad jag köpte, eftersom att jag precis lagt in dom, men det blev ett par jeans från Cheapmonday, en hoodie från racemarine, en skinnjacka från veromoda & en kalender + lite till! Jag är supernöjd :)!
Jag innan vi åkte iväg & shoppade (+ lite MTV-reklam i bakgrunden ;))
Tröja - Weekday
Linne - Gina Tricot
Jeans - Replay
Jaoo, nu ska jag ta & kolla på TV eller nåt annat livsnödvändigt... Puss på er :P<3



Grattis Nyimanding :D!

Idag vill jag börja med att säga grattis till min fina kompis Nyimanding, som fyller 14 idag! Grattis gullet ;)!



(Haha lite random bilder eftersom att jag är inne på pappas data så har jag inte så mycket att välja på... ;))
Grattis min lilla gris, ha en grym födelsedag!
Men nu måste jag verkligen ta & göra mej i ordning, ska dra till stan & shoppa lite med mamma och så... :)<3

Guess who's going to Blog Awards...?

(Nej, min hand ska inte föreställa "fjortis-tecknet", eller vad fan man ska säga haha, utan en pil mot el ticket ;))
... Jag :D! Ska bara försöka få med mej nån snäll vän som kan hänga med... :)! Det kanske inte kommer bli lika kul i år eftersom att det är flera av dom största bloggarna som inte ska dit, men med tanke på allt annat kul som kommer finnas där (Typ goodiebags :love: Haha...) så tycker jag faktiskt inte att det gör så mycket! Enda problemet är väl att det är precis på min födelsedag, den 25 september... Jaja, man får väl försöka ta sig dit på nåt sätt, oavsett om det betyder att man måste dissa sin familj - no offense mamma & pappa - så kommer jag nog försöka gå...
Men nu ska jag ta & göra lite annat kul innan Emelie & hennes familj kommer hit på middag ikväll :D<3

Jag draaor iväg...

Tjalala :)<3





Nu drar jag aldelles strax iväg för att döma min troligtvis sista 5-manna match! Ska sluta döma nu, pga att jag inte tycker att det är kul & att det tar för mycket tid. Jag vill liksom hinna göra annat än att bara döma varje ledig helg! Så vi får väl hoppas att det går bra helt enkelt... Önska mej lycka till!


Go Sweden :D

Hejhej :D<3

Var med Hedda idag efter skolan, vi hade det ju riktigt roligt som vanligt, haha! Hade lite problem när jag skulle gå hem, jag skrattade så mycket så att jag gick rakt in i en stor betongkruka som står vid deras dörr med mitt lår och låg på marken och skrek & skrattade tills Hedda kom ut & hjälpte mej upp, haha! Men det var inte allt, när jag hade gått några meter till så skrämde Hedda mig totalt! Fick typ hjärtattack! Hon hoppade fram bakom mej och jag skrek som in i helvete haha! Grannarna trodde väl säkert att nån höll på att dö eller nåt, haha! Till slut lyckades jag iaf pallra mej upp för backen & hem till mej någorlunda oskadd, förutom att jag säkert kommer ha ett stort blåmärke på hela låret när jag vaknar upp imorgon... Men nu sitter jag iaf här & kollar på matchen, Sverige - Ungern, heja Sverige!



Haha en bild på mej & Hedda från idag... Bilden är tagen från finaste Heddas blogg som jag faktiskt har fixat designen till dessutom, ta gärna & checka den & säg vad ni tycker!

Men nu ska jag ta & fortsätta kolla på matchen & kanske göra en kopp chai-té, vem vet...? ;)


Just det...

...läxor var det ju man skulle göra... :(. Ni förstår nog hur kul jag kommer ha det resten av kvällen...  Jag som tänkte fixa mina naglar - tro mej, det är nåt som faktiskt verkligen behövs ;). Jaja, det är väl bara att sätta igång med pluggandet då! Jippie.



Typ så här känner jag mej just nu... (Förutom att mina böcker faktiskt inte är på min rygg utan ligger framför mej som en stor, fet hög med stinkande bajs!) (Haha moget skrivet).

Ni får ha det - förhoppningsvis - bättre än jag kommer ha det ;)<3




Läxor, regn + fult skolfoto...

Helloo theree :P<3

Gud vad skönt att få komma hem till värmen! Jag har nämligen spenderat dom senaste 30 minuterna till att gå i kyla, regn & blåst. Plus att jag nu måste sätta mej och göra massa läxor som jag måste bli färdig med innan träningen börjar... Inte direkt hur jag hade tänkt min eftermiddag... Men whatever...
Idag tog vi skolfoton, och dom blev väl som skolfoton typ alltid blir. Riktigt osmickrande. För att säga det milt. Man tänker "vad du än gör, le inte med tänder, le inte med tänder" (Man - iaf jag - har ju gammal erfarenhet av hur ens léenden ser ut när man inte får se dom innan)  och när man sedan kollar på fotona efteråt så står man ju såklart där, med ett påklistrat fake-léende och säger cheese, medans ögonen bländas & ser helt drogade ut av blixten. Man kan ju inte annat än att älska skolfoton...



Såhär såg jag ut idag, tänk bort mit fula fuckface... ;)
Puss & Kram :)<3





Ben & Jerry's in my ❤

Hellou :)<3

Sitter just nu & äter Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie, direkt från burken - det är ju då det är som godast ;)! Så himla mysigt när regnet smattrar utanför att bara få krypa ner i soffan med en filt runt sig och äta lite härlig Ben & Jerry!
Skulle kunna leva helt & hållet på Ben & Jerry... :love: - Och jaa, jag är beroende ;)!

RSS 2.0