Gung & snack-tur med Hedda :D

Helloouw :P<3



En liten sommrig bild där på köpet, som jag tog för någon vecka sen, när vi var hos mormor & morfar ;)

Ledsen för så dålig uppdatering på senaste tiden!

Har precis kommit hem från en liten tur i lekplatsen med Hedda. Vi skulle egentligen bara mötas halvvägs, som är vid en skola & ett dagis, men då gick vi in på dagiset och gungade istället, haha! Vi satt mest och snackade & gungade hela tiden, så det var ju treevligt ;)!

Innan dess så var jag - förutom i skolan - och kollade min fot på sjukhuset. Har ju haft lite problem med den sen London, när en motståndare sparkade den helt svullen & blå :(. Doktorn sa iaf att det var lugnt, att det bara hade varit en regäl smäll, men att jag skulle hoppa över träningar och matcher på ett tag... :S.



LONDON :D :love:


VARNING FÖR FARLIGT SNYGGA - OCH MÅNGA - BILDER!























'













































































































































Min skitsnygga fotbollsstrumpor-bränna... ;)

















































Jajamensan, där fick ni dom, mina mycket smickrande och efterlängtade bilder från London ;). Orkar inte skriva bildtext till alla så vi kör en kort liten ``sammanfattning´´ av Järla IF`s F-96ors London-resa ;)

Vi har...

  • Spelat fotboll - ofc - en match lika, och en vinst för båda lagen :)
  • Gått på Madame Tussauds :P
  • Åkt sightseeingbuss, dubbeldeckare :D
  • Haft en ``tackramse-tävling´´, mellan rummen. Mitt rum, som bestod av Sofie, Carro, Olivia, Alexandra, Emelie & jag - även kallade PPP (Pink Private People, haha), kom tvåa med en röst mindre än vinnarna, men vann priset för bästa showen :thumbup:
  • Jag har vunnit priset för ``Största klumpfoten´´ eftersom att jag i slutet av första halvlek i första matchen, blev sparkad på min fot så att den blev helt blå och svullen, och kunde knappt gå resten av resan... Klumpgt? Jaa, men vad hade man kunnat förvänta sig, det är ju faktiskt jag... ;)
  • Sprungit runt i staden i likadana rosa hotpants, svarta linnen, och solbrillor och skämt ut Norrmännen (fråga mej inte hur vi fick den idén!) genom att sjunga, snarare skrika, ``We`re coming from Norge´´ med norsk dialekt och dansat runt... :D
  • Flamsat på hotellet som in i h*lvete, som det kanske syns på bilderna... ;)
  • Ätit massor av godis, och munkar :D
  • Och sist men inte - verkligen inte - minst, SHOPPAT! När vi åkte dit vägde min väska 15 kilo, när vi åkte hem igen vägde den 22 kilo, alltså har jag shoppat 7kg kläder för lite mer än 2500 kr, hehe... :P
Jepp, det är ännu inte allt, men resten ska vi inte gå in på... ;)




:D

That´s right! Åker till London i morgon med fotbollslaget! Kommer bli hur kul som helst, shopping, Madame Tussauds, fotboll, och såklart bara massa flamsande på hotellet :D.
Vi ses efter London, b*tches ;)<3



Mina missbruk senaste veckan... ;)



Långhelgen :D

Tjabbadabadoo :)<3

Tänkte köra en liten snabb ``sammanfattning´´ av helgen här, eftersom att det har varit lite hit och dit med uppdateringen ;)
Jag har...
  • Varit med Hedda på torsdagen till fredagen, och gjort lite äkta Hedda & Freja grejer, tex: tagit foton ( jag fick gå runt med 10 cm höga klackar i skog, berg, jord och harbajs...) , badat i poolen, kastat vattenglas på varandra, gjort en musikvideo ute i ösregnet, gått ut endast iklädda bikini och skum och skrikit ``It´s raining men!´´ och dansat runt på tomten tills vi märkte Heddas nyinflyttade grannar som stod och skrattade åt oss...
Jepp, så här kan det se ut när Hedda & Freja är i farten... ;)
  • Sett Robin Hood med Malin, riktigt bra faktiskt ;)
  • Varit hos mormor & morfar, och golfat, kört lite fotboll, samt fikat en hel del :D
  • Hoppat studsmatta och lyckats skada det mesta runt omkring mej, bland annat knockat Mandings huvud med mitt knä 2 ggr i rad, mosat Calles smalben, och gjort illa mej själv rätt så mycket också ( Alla - förutom jag själv - blev sura och gick hem... så lyckad är jag!)
  • Spelat fotbollsmatch, resultatet ska vi inte ens prata om... (Okej, så farligt var det inte - 2-0 till det andra laget... :P)
  • Varit med Emelie, Nyimanding och Hedda och badat i poolen och flamsat och tramsat lite... :P
Japp, så har min helg sett ut, hur har er varit?




Dags för bio med Malin...




(...Och en fantastiskt vacker bild på mej ;))

Jaoo, ska börja sätta på mej kläder (går fortfarande runt i myskläder sen efter joggingturen i morse :P) och göra mej i ordning för att åka till sickla och kanske shoppa lite - måste ju spara pengar till london - och gå på bio! Måste även ringa upp Heddsing och fråga vad det var hon ville, så nu är det hög tid att lägga ifrån mej datorn... om jag kan!




Sommar, sommar, sommar!

Tjoo :)<3

Gissa om jag blev glad när jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret! Fågelkvitter, strålande sol och blå himmel. Och då kan ni ju gissa hur glad jag blev när jag såg termometern visa 20 grader! Wihoo! :D
Nu har jag precis gått in efter min frukost ute på altanen, men ska snart gå ut igen för att toppa håret litegranna :P.

Här får ni lite bilder också, som jag tog för några dagar sen, tills nästa gång ;)





















Och till sist jag, mina converse och mina high-fashioned mjukisar ;)

Ingen kopiering!






Den här måste bli min till skolavslutningen...



Föll för den direkt när jag såg den... :love:

Så himla söt! Är bara lite osäker på om jag ska köpa den i London istället, eftersom att vi åker dit nästa vecka (!!!) och det är ju trots allt ett Engelskt märke... Antingen väntar jag och försöker spara lite pengar ( Om den ens finns där...), eller så köper jag den nu. På nåt sätt ska den i alla fall bli min - innan skolavslutningen!

Det är lite svårt att tänka sig, att på fredag morgon nästa vecka sitter vi på planet på väg till London, och att om en månad står vi på skolgården och sjunger ``Nu nalkas ljuva sommar...´´! Blir helt pirrig bara jag tänker på det... :)






Dagen i collage...





  • Vi vann 1:a lagets första Sankt Ericscup-match :D
  • Har - och ska - glufsat i mej 100-tals cashewnötter från Exotic snacks, mums! :P
  • Vill ha (vill ha, vill ha, vill ha!) Christina Aguileras Inspire, luktar såå himla gott!
  • Något annat som luktar helt underbart, nämligen Loreal`s hårinpackning ``masque re naitre´´, mm... :)



Girlsnight :D

Svejsan hejsan :P<3

Sitter just nu nöjd och varm på mitt rum, efter att ha stått ute i ösregnet i lagets kafeteria i en och en halv timme och frusit ihjäl. Vi hade väl ungefär 3 kunder kanske (?) förutom oss själva och fick kanske ihop 50 kr... Lyckat!
Aja, nu är det iaf över och jag hoppas att vi slipper göra det på ett tag... ;)
Igår sov Carro & Malin över här. Vi snackade, lagade middag, och kollade såklart på både en komedi och en skräckfilm - i alla fall tills filmen stannade och började hacka... :P Jaja, jag kanske ska göra ett försök att se den senare ikväll iaf, om jag vågar såklart! Har tyvärr inga bilder, hade inte tid att fota, haha, men jag lovar, jag ska bli bättre ;)!

Filmen, ``Shrooms´´, någon som har sett den kanske? Riktigt läskig verkar den vara iaf... :D

A regular day...

Tjoo :)<3

Sitter just nu och myser med Mixie, min lilla söta katt, om jag får säga det själv. Väntar på mat, jag är utsvulten!! Har tränat, men det hade varit strömavbrott så ugnen blev lite konstig och gick inte igång, men nu har pappa fått igång den och maten är färdig om några minuter, så nu är jag glad :D Aja, måste gå nu innan pappa blir allt för sur, haha ;)!
Slänger in en bild på Mixie lite snabbt nu också... ;)

Hiss & Diss ;)

Tjoo :)<3

Jag har ju fått lite klagomål på att jag skriver för lite på bloggen, men om jag får bortförklara mig lite så har jag faktiskt en sak att säga; jag påbörjade det här inlägget nån gång i förra veckan, men avslutade det aldrig, så det är därför som det inte har skrivits så mkt regelbundet nu på sista tiden ;).

1. Bantningsbloggar, bantningsmetoder, bantningsdieter och bla bla bla! Det finns överallt och jag blir så himla trött på det, kan man inte vara nöjd med sig själv nån gång? 
2. Provocerande bloggar! Snälla, det räcker med Kissie, Dessie & Paow (+ Carrobabew, när den fanns haha ;)), det behövs inte 100 000 till? Är man så desperat efter att bli känd att man gör vad som helst för att bli det eller? 
3. MÅNDAGAR!! Man snoozar sig igenom halva morgonen, för att sedan kuta till busshållsplatsen och se bussen åka förbi en. Sedan går man runt som en zombie i skolan och vill inget hellre än tillbaka till sin varma, sköna säng!
1. Det kanske är lite tråkigt, men jag måste bara hissa London! Åker ju dit med laget, den 20 maj (tror jag :P) och det kommer bli sååå kul! Har ju varit där en gång innan också, men tro mig London får man aldrig nog av! En stor hissning till London! :love:


2. Naked juice bars nya smak, beach crusher! Mums! Med den i handen krossar man alla på beachen ;) Eller jag hissar hela Naked juice bar över huvud taget förresten! Älskar dej förevigt, du som startade Naked juice bar!



3.
Fight for this love! Lite gammal, men fortfarande asbra!












Återfunnen design - nästan i alla fall!

Tjoo :)<3


Jag höll på att fixa lite med designen i ``kodmallen´´ för att ta bort snön som jag hade på bloggen förut och råkade väl ta bort något viktigt, för allt försvann och blev helt fuckat! Jag blev helt chockad när jag såg det, och kunde inte göra något annat än att återställa kodmallen helt, och göra om allt från början igen. Men jag orkade inte göra allt - jag hade ju ganska så mycket - så jag fixade bara det viktigaste så länge och fixar resten någon annan dag. Men nu i efterhand så är jag faktiskt inte så förvånad - jag menar vad hade jag kunnat vänta mej, så klumpig som jag är? Jaja, det som jag har kvar att göra nu för att få som det var innan är:
  • Fixa smileysar
  • Fixa flikar (länkar) - som var det mest krångliga jag någonsin har gjort, och som jag nu måste göra igen... *suck*
  • Fixa alla typsnitt
  • Fixa kommentarsrutan grejset
  • Fixa storleken på texterna
Jaa, det är det jag kommer på just nu, men jag kommer säkert komma på 100 grejer till efteråt... :P
Ska man se det positiva med det så fick jag ju bort snön iaf... ;) (+ Att jag satte igång med en ny design medans jag ändå håll på, så vad tycks? :P).

RSS 2.0