SOOOOMMMARLOOOV!! + bloggbyte

Nyss...
Tjena alla happypeople! Äntligen sommarlov, som jag har längtat! Inget plugg att tänka på, bara sol och bad och härligheter. Också perfekt för ett bloggbyte, jag byter nu blogg till frejalaestadius.blogg.se, kommer att ha kvar denna blogg också, men bloggar nu istället på den nya! Så ha en riktig jävla härlig sommar, och fortsätt följa mig på min nya blogg!
❤ GLAD SOMMAR! ❤

Katastrofdag...

Hela den här dagen har bara varit helt kaos. Min mobil går inte att smsa eller ringa med, det går inte at ta emot några samtal eller sms, såklart fungerar ingen av våra hemtelefoner och mamma och pappa är inte hemma, så jag kan inte låna deras mobiler. Jag har alltså hittils bara suttit hemma och deppat, och så fort nån skriver nåt på facebook missar jag det... Vilken jävla dag det kommer att bli.

Jaja, nu ska jag väl gå ut och sola eller nåt... Har inte så mycket val. Puss!

Halvpause...

Hej kära läsare, som ni kanske har märkt har jag varit rätt off på bloggfronten på senaste tiden. Nu i sommar kommer jag inte blogg så där jättemycket, utan jag kommer tillbaka mer i höst istället. Att blogga är nåt jag kommer göra när jag har lust och känner för det. Så förvänta er inte för mycket så att säga...

Nu får ni hare grymt tills nästa gång! Puss!

Tidsinställt

What uuuuuup? Själv sitter jag väl antagligen på planet påväg till el espana! Helt obeskrivligt skönt det ska bli att bara ta en paus från allt, och sen komma hem med bara en vecka kvar till skolavslutningen! Superniiice.Men ni får ha det bra här i Sverige, nu sticker jag till 30 grader och sol istället... PUSSS!

Förresten så har jag ångrat mig, det blir inga tidsinställda inlägg medans jag är borta... He.


Heeey mina läsare!

Såg Hedda's "hemliga gästbloggs inlägg" nu, gulligt av dig att hålla igång min blogg medans jag är borta! Men, jag har inte åkt riktigt än, utan ikväll bär det av och det ska bli sååå skönt! Nu har jag packat det mesta och sitter och gör tidsinställda inlägg så att ni har nåt och läsa medans jag är borta!Hare bra! Puuuuuuuuuusss!

RSS 2.0