Midsommar!

Tjoo :)<3

Midsommaren firades hos Emelie - igen ;). Har ju varit där typ hela sommarlovet, och det kommer inte sluta, för jag ska nämligen följa med till hennes mormor & morfar! Treevligt! Gjorde det förra året också, och det var jättemysigt! Men hur som helst så var det inte det jag skulle snacka om, utan midsommarn! Vi hade 5-kamp, solade, badade & bara satt och snackade :). Very nice ;)! Och här har ni lite bilder också ;)



Coola Emlan ;)



Med - ännu coolare - Carharina den här gången ;)



Jag med min lugg täckt över halva ansiktet...



Småbarnen har kul - eller jaa, åtminstånne ett av dom ;)



Hehe, snygging... ;)



Midsommar-outfiten blev ett blommigt linne från Topshop, London, en vit kofta från Gina Tricot, och ett par avklippta jeans som jeans-shorts!



Midsommarlunch...



... och goda drinkar :)





Min lilla ensamma kötbulle, som jag satt och skrattade för mej själv åt, haha ;)



Emelie halkar ner i poolen? :O Haha ;)



Till mammas ``Fjortis-språket´´ kolumn, haha ;)



Och det här är... tjaa, nåt annat ;)



Mamma: NEJ! Inte förstöra mitt hår!! Haha ;)



Min årliga fotskada... *suck*!





5-kamp...



5-kmap...



Och ännu mer 5-kamp!



Snygging ;)



Hehe...



Efter att ha doppat huvudet i en hink med vatten, grisat ner hela ansiktet i mjöl och kakao och smutsat ner sina kläder blev det en gruppbild... super! ;)



Grillning...



Jag efter tävlingarna...



Emelie fixar godatse drinkarna!



...



... mums! :)



Vi gick ner och nattbadade i en sjö som ligger nära dom, och där lyste månen så fint, men tyvärr gör inte bilden den rättvisa, men det är iaf nånting ;)!



Emlan som står och huttrar i sin handduk...



Och slutligen jag som hoppar ner i vattnet!

Hur var eran midsommar?








Shoppingtur med Hedda :)

Tjallalah :)<3

Har precis kommit hem från en liten shoppingtur i stan med my lover Hedda :love:! Riktigt mysigt hade vi det, med fika, jordgubbar, solning och såklart shopping ;). Tänkte lägga ut lite bilder från dagen, so enjoy ;)



Frukost-fika, mums :)!



Solning & jordgubbar i hummlegården :D


Där har vi lite småsaker, det mesta (nagellacket, mascaran & Body splashet) är från rea på H&M, men rosetten är från Monki, 60 kr...
... rosetten igen (Oops, lite Kissie-varning på dom här bilderna, haha? ;))
Kofta från H&M igen - Ofc, H&M is the shit ju!? Som jag och Hedda kom fram till efter att vi kom på att vi är H&M´s största stammis-kunder typ, haha ;) - 199 kr.

Sorry för så dålig kvalitet på bilderna, dom är tagna med min mobils typ 3.2 megapixelskamera, så bättre än så här blir det tyvärr inte :'(! Men det är bara att nöja sig ;).
Nu ska jag göra mej i ordning lite, ska på middag snart till några av familjens kompisar... See you :)<3




Underbar doft...

Sarah Jessica Parker New York City luktar så himla gott :) Sommrigt på nåt sätt liksom + att den har en snygg flaska ;) Någon annan som tycker som jag?
Aja, tänkte bara ge ett litet tips innan jag drar iväg till kansliet & räknar ostar idag igen... (För er som inte har läst min blogg tidigare så sommarjobbar jag på Järla IF FK´s kansli, där jag hjälper till med sommarfotbollsskolan och fixar mellislådorna...) ;)

Designproblem *suck*

Tjoo :)<3



Cooling or what? ;)

Som vanligt när jag försöker fixa lite med designen så har jag misslyckats! Jag + kodmallar & stilmallar = ingen bra mix! Jag fattar typ ingenting, och förra gången, om det är någon som kmr ihåg det, så lyckades jag till och med förstöra hela designen topp till tå! Kort sagt, design som krånglar är något av det värsta som finns... :O!

Jaja, något positivt är ju iaf att ännu en sommarjobbs-dag är avklarad! Ännu en dag bestående av att man räknar ostar och päron, och sedan lägga ner dom i lådor tillsammans med massa andra mellis-stuffs... Puh! Och att jag har bestämt lite träävliga planer för dom närmsta dagarna sisådära... :D Tex. att jag ska va med Hedda, innan hon åker till Portugal i två veckor - Och, jaa, avundsjuk är bara förnamnet på vad jag är! - och fira midsommar tillsammans med Carro & Emelie... ;) Trevligt, trevligt :thumbup:. Sen får vi väl se vad som händer i sommar, roligen blir det väl mycket bad & sol, kompisar, dalecarlia (:D), kanske någon resa, who knows? Och lite åka båt, eftersom att vi ska köpa en liten båt i sommar också ;) Bor ju precis vid havet, men vi måste bara fixa en brygga först... Alltid är det nåt ;). Men aja, nu ska jag väl ta och avsluta det här inlägget, så att det inte blir allt för långt! Måste ju gå och lägga mej rätt så tidigt (särskilt om man tänker på hur lite jag sov i gårnatt...hehe ;)), har ju trots allt fortfarande några dagars jobb kvar... Så vi ses helt enkelt soon :P<3

PS. Jag har börjat märka att jag skriver mer & mer vuxet här i bloggen, hmm... Bra elr dåligt, vad tycker ni? :P DS.


Bröllopet...

Hellow there :)<3

Sitter nu i min soffa efter en lång och härlig solnings-runda (elr vad man ska kalla det?). Låg ute på altanen och solade, och fick faktiskt en ganska tydlig shorts-och-bikini-rand :D.
Iaf, back to buissness ;). Fick en kommentar om vad jag tyckte om Viktorias & Daniels bröllop igår, och fick då lite inspiration till detta inlägg ;). Alla skriver att det var så fint och vackert, och folk börjar gråta och hit & dit. Visst, fint & vackert, men hallå, give me some action, please? Jag satt och halvsov mitt på dan, och det säger ju lite om hur roligt det var att titta på det. Erkänn att det hade varit rejält mycket roligare om Viktoria hade kommit in i en vit kavaj eller svart klänning? Eller trillat ur båten? Eller så hade dom åtminstone kunnat råhångla, mitt framför alla kameror?
Så visst kan man kalla det fint och vackert, men jag tror kanppast att någon skulle kunna kalla det kul eller roligt att kolla på? Och (nu förstör jag min fina avslutning här, men det får ni srunta i ;)) börja för gudsskull inte att gråta - förutom ni som har någon slags nära relation till någon av dom då ;) -!
Jaoo, där hörde ni min, inte så diskreta åsikt ;). Vad tyckte ni om Viktoria & Daniels bröllop? :P

The mystery begins...


Tycker ni inte att min såkallade "hemliga beundrare" är snudd på identiskt lik min kompis Hedda?
(Och det skumma är att som den hemliga beundraren skrev, så börjar ju båda på H...)

Där hade ni inlägget...

Hur ska det här sluta?



Freja tror hon är cool för hon sommarjobbar?!?!?!

Asså den tönnnnten. Hon ba assoow ida ska jag  sommmaaaahrjobba , oh typ få penggaah , yeeeah?!!?.
¨
FREJA LEARN A LÄXA!!! - inte skryta!!
Aja nog om freja & hennes skryterier -.-
nu till mitt råd:
men om du vill vinna pengar på ett jävlit enklare sätt. Så ska jag säga hur:
1. åk till thailand :P
2. hitta en brun ko :)
3. slicka rent dens face ;)
4. tatuera dens fötter!!! :D
5. en thailändare med långa naglar kommer med en miljon kronor!!!!!!!!! :D :P :) ;)








P.s beundrarens första namn börjar på H?????????? WHO CAN IT BE. TOPSECRET ;D



Sommarjobb ;D

Tjabba :D<3



Bilden är egentligen från London, och tagen av Filippa, men det var den bästa jag hittade på oss två just nu, haha ;)

Jaa, rubriken säger väl det mesta? Jag har börjat jobba på min fotbollsklubbs - Järla IF för er som inte vet ;) - kansli med min kompis Emelie :D. I tisdags pumpade vi upp bollar & fixade nummerlappar och lite andra saker till sommarfotbollsskolan som järla håller i, och då gjorde vi dagens, onsdagens, uppgifter oxå, så vi fick ledigt idag :D SÅ idag har vi bara slappat och badat och solat hemma hos Emelie, men imorgon blir det hårt arbete igen ;)! Vi ska nämligen gå runt och fota småbarnen när dom spelar fotboll, och packa lite lunchlådor och sånt :) Så så jobbigt kommer det nog inte att bli, att fota är ju trots allt bara roligt ;).

NU är jag helt slut och ska bara ta det lugnt och sova ut ordentligt, vi ses :)<3


Billionaire

Den här sitter jag och geekar dagligen, så jävla bra :) Fast jag gillar den akustiska versionen också, vilken tkr ni är bäst? :P






HFN-weekend :D

Tjoo :)<3

Dom här senaste dagarna har verkligen varit en Hedda-Freja-Nyimanding-helg! Från den regniga skolavslutningen tills nu har vi varit med varandra, och vi har gjort alltifrån att tågluffa till att bada i eriksdalsbadet, driva med massa människor om att vi var skåningar (haha ;)) till att bara sitta & snacka och fightas på rummen. Så det har varit en kul helg :)! Här har ni lite bilder, tagna från Heddas blogg, från i lördags som ett litet provsmak på hur det ser ut när Hedda, Freja & Nyimanding är med varanadra ;)







Haha, jajamensan, där har ni dom! Dom väldigt vackra bilderna ;)




Efter 10 timmar på Grönan...

... Är det här den enda - och bästa ;) - bilden jag lyckats ta...



Haha, jepp där har ni den! Bilden är precis efter att Carro, 5 min innan båten därifrån gick, vann en stor 2kg´s marabou-choklad-kakagrej! Jag och Malin som hade gått runt och bara väntat på att få vinna och verkligen trode att vi skulle det också, haha :P Jag är iaf stolt, jag åkte ju frittfall tilt, wihoo!
Jaa, och nu sitter man här i soffan nyduschad efter träningen och bara väntar på att få vakna upp imorgon bitti och sjunga lite nu nalkas ljuva sommar, och sen gå ifrån skolan och HA SOMMARLOV!! WIIHOO igen, haha ;)
Och med det sagt så ska jag gå iväg nu och äta middag, jaoo så vi ses :D<3

Nya iPhone 4...

Nån som säger nej till nya iPhone 4? I don´t think so, inte jag iaf ;)! När nuvarande mobilen dör, blir det här nästa!
Ledsen för dålig uppdatering btw, har inte haft tid, men det ska jag bli bättre på - förhoppningsvis :P!

Dags för att döma...

Tjéena :)<3

Ska strax iväg och döma min första 5-manna match! Snacka om att jag är nervös, haha! Men det ska nog gå bra hoppas vi... ;). Först ska jag kolla när Carro dömer - vi har gjort en deal, att man ska hänga med och stötta varandra på våra matcher ;) - och sen ska hon kolla på mina. Sen blir det kanske bio med Malin också, men vi får se!
Hörs sen :)<3

PS. Har redan börjat öva in hur jag ska göra, blir det här bra? ;)






Dagens bilder :P

Hello daarrlings :)<3

Tänker låta ordspråket ``en bild säger mer än tusen ord´´ - fast i det här fallet typ 1000 bilder - föra sin talan i det här inlägget. Så, ja... Enjoy it helt enkelt ;)
Haha, självutlösaren lyckades precis att få med när jag trillar framåt med en såå snygg min... ;)
Mixie (min katt) har börjat ta in ormar, vilket inte är så uppskattat!
Och modiga jag kastar ut den...
Eller jag tänkte göra det i alla fall, men ångrade mej som tur var, och Carro gjorde det istället...
... Naej, inte ens hon klarade det så till slut fick vi ropa på mamma som plockade ut den med en tång, haha ;)
Våra trogna jordgubbar i choklad hängde såklart med ;)
Det är sant. Så här snygg kan man faktiskt va ;)
Hedda har missuppfattat boxningssäcken... :P
Jepp, that´s all! Vi ses :)<3

A pool-day with Hedda & Manding :)

Hola amigos :D<3

Just nu sitter jag och hejar på Sverige i dock bara träningsmatchen mot Vitryssland. Det står 0-0 nu men vi får väl hoppas att dom får in nåt mål ;)
Idag följde Nyimanding med hem till mej, och vi satt och snackade lite & gjorde lite andra hemliga saker, haha ;)
Sen gick vi ner till Hedda och badade lite i hennes pool och satt i badet - badkars badet den här gången ;) - & prata i typ 2 timmar :P. Så det har varit en skön och rolig dag!
Och för att liva upp det här lite tråkiga inlägget så lägger vi in lite bilder på mej ;)



Jordgubbar...

Todeloo :)<3



Har tyvärr inga bilder, men något sånt här såg det väl ut när jag, Carro & Malin köpte jordgubbar och doppade dom i choklad... MUMS! :P

Som ni såg så har jag äntligen fått äta mina kära jordgubbar doppade i choklad! Gud vad gott det var! Jag, Carro & Malin var det som gick och köpte det efter skolan idag, och gick sen hem till Malin och smälte chokladen - och jaa, resten vet ni ju ;).
En riktigt sommrig dag har det varit, och det gillar vi ju, eller hur? :P

RSS 2.0