On my way to...

...träningen ;D

Haha, jepp det är precis vad jag är och jag hinner inte skriva så mkt mer just nu så jag avslutar helt enkelt med en bild åt folket ;)
Vi ses kanske efter träningen... eller imorrn :P

Need some help :rolleyes:

Tjoo :)<3

Idag var jag först i Sickla med Malin & Carro och jag köpte en tröja & lite andra fina saker, men jag har tyvärr ingen bild på dom. När jag kom hem ringde Manding & Hedda till mej & frågade om jag ville komma ner till dom & köra en liten rolig ``lek´´ typ, en är utelåst och ska försöka komma in i huset och dom andra är där inne och måste ha minst en dörr/fönster uppe, haha :P. En gammal lek som vi körde för jättelänge sen, men det var iaf kul, haha :D.

Iaf, så tänkte jag komma till meningen med det här inlägget, nämligen att fråga om ni kunde hjälpa mej att rösta på min bikini? Det ända du behöver göra är att klicka på länken, skrolla ner sidan som kommer och rösta vad ni tycker om den :)


 

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Gör mej glad, rösta på min bikini :thumbup:

Tack på förhand :)


Äntligen vår! :D

Tjoo :)<3




































Lite vårbilder som jag tog för någon dag sen :). Men nu ska jag fortsätta kolla på min film så byebye :P<3





I ❤ you Phillip Morris

Heej :)<3



Kom precis hem från bion, där jag såg I love you Phillip Morris. Den var riktigt bra faktiskt :P Både rolig, lite sorglig och en bra - och sann - histora. Så nästa gång ni ska på bio så är det helt klart ett tips ;).

Men nu ska jag äta lite sen middag, ses :)<3


Snyggingar ;)

Tjeena ;D<3
Riktigt najsa skal till ipoden, fast man kan ju fortsätta drömma om LV skalen, och hitta några som faktiskt går att köpa utan att man blir helt pank, haha ;). Varför ska alltid det dyraste vara det snyggaste?
Vilken tycker ni är snyggast? Själv tycker jag nog den guldiga med diamanter/strass på baksidan, fast som sagt så vill jag ju ha lite pengar kvar också... ;).
PS. Har märkt att jag har haft lite mycket frågor på sistone, men det gör väl inget? Hehe ojdå, en till :P. Jag går nu innan jag ställer ännu fler, haha :P. DS.

Dagens fråg(or)a :)



Jaa, jag tycker bilden säger det mesta ;). Själv (eller jag kanske skulle säga själva? :P) har vi gjort det , som ni ser ;). Sen har jag en till fråga; Vad ska ni göra i påsk? :) Kanske en lite roligare fråga, haha ;).

Puss Puss :)<3






Gamla bilder XD

Tjoo Tjenare :)<3

Är inne på min gamla data just nu och hittade precis massa gamla bilder, haha. Älskar när man blir påmind av gamla, roliga minnen som man hade glömt bort :)!



På mitt Bak-och-fram & ut-och-in kalas när jag fyllde 7 eller 8 kanske (?), Sandra vid hinken och jag i bakgrunden, haha :).



Sofie, at the same place ;).



Jag - inte direkt i mina bästa år - och my partyguests XD.

















Bilden tagen när vi var i Turkiet (kommer inte ihåg när, men för länge sen :P)





Som sagt - inte i mina bästa år, haha ;).



I believe I can fly... :) (Inte heller min bästa tidsperiod utseende mässigt, haha men vem bryr sig?:P)



Här är jag iaf ganska så säker på att jag var 9 år... ;)

Vi ses :)<3



Ont i halsen =


Varm mjölk + honung + kanel = halstabletts diet ;)!
Jaa, det har blivit min nya diet det senaste dygnet, haha. Sitter faktiskt och dricker en just nu :).


Helt klart mitt bästa halsont-tips (förutom halstabletter :P) ;)

Vi ses lovers :)<3


Snabbt inlägg :)

Helloou :)<3

Snabbt inlägg, precis som rubriken lyder, innan jag ska dricka mitt vanliga chaite :D. Var i skolan som vanligt, sen åkte jag hem till Hedda och skrämde Manding, haha. Det var skitkul, jag gömde mej i hallen o stampade o dunkade i väggen och Manding blev asrädd, haha ;D.

Jaja, det var väl typ det, nästa gång har jag väl förhoppningsvis nåt mer intressant att skriva om... haha ;)<3



Jag & Hedda för typ nån dag sen, ville inte ha ett allt för tråkigt inlägg ;)
(- Och jaa, den är oseriös ;))


Veckans fråga :)

Tjoo :)<3

Ny design, vilken gillar ni mest? Själv vet jag faktiskt inte, jag gillar båda, men jag tyckte att det var dags för en ny design vid det här laget, hade blivit lite trött på den förra.
Imorse spelade vi match mot Värtan, gick väl sådär, förlust med 5-0. Men det var faktikst inte så dåligt som det låter, vi spelade ganska bra och det är faktiskt ett av Stockholms bästa lag... :). Resten av dagen ägnade jag mej åt att slappa och bara ta det lugnt för en gångs skull :)!
Vi ses :)<3



Dagen :)

Tjoo :)



Sorry för så dåliga mobilkamera bilder... :)

Idag var jag, Carro & Malin i forum och då köpte jag bland annat ett av armbanden där uppe :). Sen gick vi till Mc Donalds o åt :). Haha jaa, det var väl typ den dagen, finns inte särskilt mycket mer att berätta - förutom att vi var i skolan innan såklart och hade SO-prov, gulp - så jag lägger in lite bilder istället (och man säger ju faktiskt att en bild säger mer en tusen ord, även om just dom här kanske inte säger så mycket... :P)



Carro på donken :)



Så här kul kan man ha när man väntar på bussen... ;)






Ikväll får jag tillbaka min lilla älskling :D

Tjeena ;D<3



Efter den här bilden som säger det mesta så har jag bara 3 saker till att säga:
  1. André kommer hit och har min lilla gulleplutt Nikon D-3000 med sig :D :D :D! Hihi, så nu kanske det kommer lite fler pics i fortsättningen... ;)
  2. Jag har precis blivit domare, haha :) Kom precis hem från en domarutbildning, sjuukt många regler asså, men förhoppningsvis går det nog bra ;P
  3. Jag är ledsen för att jag har uppdaterat så dåligt, men det kommer bättre tider det lovar jag ;)
Sådär, då var det sagt då ;) Nu ska jag väl ta och försöka plugga till det 30 sidor långa SO-provet vi har imorgon... suck!



Svar på heddiish frågestund ;)

Hejsan hihi, Hedda här :D (även känd som kungarnas kung!!) okej torrboll där! Men efter många försök eftersom jag ahde glömt Frejas lösenord kom jag till slut in,hoppas de gick bra :)
Tänkte svara lite på era frågor hehe...
-Vad är det bästa du vet med henne?

Mycket är bra med fröken Freja :P men hon är flammsig,smart,rättvis,och her ett riktigt härligt skratt och verkligen en pålitlig kompis!
- Hennes största hemlighet? Hur oftas träffas ni?

Förr umgicks vi varje dag..nästan iaf. Men vi var med varandra sjukt mycket och har alltid varit mycket med varandra. Men nu i sjuan & vi går i olika klasser blir de en hel del mindre, men självklart träffas vi! Kanske en gång i veckan på ett ungefär :P
- Vilka bloggar läser hon?

Jag är inte helt säker,men säkert polarnas då o då , kanske storbloggarna ibland också men även kanske någon helt annan blogg som jag inte vet om!
- Har hon pojkvän?
Nix ;)
- Hur gammal är hon?

Hon är lika gammal som mig , alltså 96:a .. 13 år ;)
- Hur länge har ni kännt varandra?

Vi har kännt varandra ända sen vi var tre år ungefär,så vi är barndomsvänner & även grannar , så lärde vi känna varandra lite också men även genom våra föräldrar..
- Vad heter din blogg?
Jag antar att den där frågan var till mig ^^ och jag har en blogg men den är verkligen usel & jag bloggar inte där längre..men ska skaffa en ny..då kanske Frejsi kan länka till den ;D hahh
De va allt för mej, tack o hej!! :*

We are the champions!

Tjoo :)

Vidare i skol DM, 1:a i gruppen ;D! Så nu - när jag egentligen skulle sitta och öva till spanska provet som är tills imorgon - så ligger jag helt slut på soffan och facebookgeekar :)!

Jaa, det var väl det bitches ses ;)<3






Alice in Wonderland

Heej :)
Någon annan som har sett den här filmen? Ifall ni inte har det gå och gör det nu ;)! Jag tycker att den var jättebra, och jag tycker nog också - även om jag inte riktigt kommer ihåg den riktiga versionen - att den här versionen var bättre :)!
(Jaa, juste jag kanske skulle berätta att jag har varit på bio och sett Tim Burtons version av Alice i Underlandet, om det är någon som inte har fattat det ;)! )
Men nu ska jag gå och plugga till alla jobbiga prov, suck! Så vi ses :)<3

Tired...

Heej :)

Som rubriken lyder är jag väldigt hängig och trött idag, så det blir nog mest en lugn slappardag idag för min del. Det har jag iochförsig inget emot just idag ;D.



Sitter med nuvarande bästakompisen - ipoden ;)








Och där fick ni lite bilder också som lyser upp det här annars så tråkiga inlägget haha ;)



Tjoo :)

Todeloo :)<3

Sitter med Emlan o nu ska jag gå förresten (haha nödvändigt inlägg då :P) så hejrååååå ;)<3
Men ni får en najsig bild på oss iaf ;)





*Hahahah omedvetna*



Och nu en som Emelie krigar för att få med...



Haha oops det blev lite mer än en bild men who cares? Haha ses :)<3

PS. Glöm inte Heddsings frågestund ;) DS.






Tjeeena,the king is back again!

Heellloo!
Haha vi två <33 we are the shit,man!!

Hahaha Frejsi vet inte att jag loggat in & skriver på hennes blogg x) eftersom hon sover -.- men nt så konstigt egentligen..vi somnade över sex! I alla fall så ska jag snart väcka henne..frågan är hur mohahha
hälla vatten? tjata? dampa med kuddar? slå henne? bra fråga!!
Oj shit testade nyss riva lite lätt henne på kinden haha shit hon är inte ngn att leka med :O XD men jaja vad vill ni veta om Freja?? asso jag har ju facit på de mesta...

Så nu ska vi ha en frågestund med självaste mig, ni frågar om Freja och jag svarar!! ;) Fråga ALLT & få svar på ALLT. Avslutas typ imorron!
men jaja har lite boring här :) hihi men anyway....fortsätt läsa laees blogg!!! Och jag har ingen blogg än så länge ;)
// Heddiish

Gästbloggsinlägg av the kiiing!

Tjeeena , heddiiii här ;) hihi
Vi för ett tag sen :P
Nappar 4-ever :D
Freja suger på att blogga här :) mohahah men hon har en finfin blogg =) men jag ska sova hos den balla kossan nu som just nu står o kollar efter en film..:P för att som ni fattar så ska vi se en film :P kanske mumsa med chocolate...x) haha men jajaj vtänkte uppdatera lite sån fakta Freja inte vanligtvis skulle skriva här :P ....
- För cirka 20 min sen så släppte freja en illastinkade mööök över hela rummet,euuhh!!
- att Freja typ gått o blivit laktosgrej..
- att hon för inte länge sen trodde att en bög va een kille som gillade flera tjejer
- Freja vill se scoobydooooo!
- och hon har rosa nagellack
- Freja har fått ett antal mååånga damp-anfall på mig för inte så länge sen
- hon har lila trosor
- hon trillade på is idag..
- och idag har hon även fått många skrattattacker
- att hon exakt just nu när jag skrivier detta håller på o bäddar med ett svart täcke
Japp de va bara en liten bit men nu väntar hon på mig skitsur...:o ;D
Puss & kram madafuckers!
p.s a secret,shh! Jag är skitavis på Frejas asvackra hår (a' är inte ni???

Okej nu vill jag - the real king, Freja - bara säga en sak här; Att Hedda (inte så oväntat) har ljugit en del här, jag har nämligen inte släppt en ``illaluktande mök´´ och så, bara så ni vet, utan det var faktiskt Hedda själv som gjorde det ;D! Och sen en till sak: Hedda har visst en blogg, men jag vet inte om jag ska säga den hon kanske inte ville det, men hur som helst så får ni väl fråga henne sj eftersom att det är hon som svarar ;)<3

RSS 2.0