Update...

Okej, jag vet. Jag har varit en usel bloggerska dom senaste dagarna, men nu blire ändring på det vättni! Igår (tror jag det var...?) mötte jag Carro och sen Olivia i stan. Vi gick runt och kollade lite i affärer och så innan vi åkte till matchen, Sverige - Moldavien där vi träffade resten av järla-crewet. Även om matchen inte var nån höjdare direkt så var det skitkul att vara där! Asgrym stämning, dock så missade jag alla tre målen...
Idag är jag och Carro äntligen färdig med vårann gympalektion-planering! Känner mej så stolt, i tid och allt! Jag kommer inte ens ihåg senaste gången jag lämnade in någon uppgift i tid... Jaja, nu är jag hemma och lyssnar lite på musik och så... Hare bra! Pusss!



Lite bilder från igår...



Från idag... (Snygging där till vänster, jag vet!)


Förbaskat!

Har så förbaskat tråkigt just nu. Älskar det ordet. Förbaskat. Förbaskat. Har absolut 0% att göra. Facebook verkar ha fått en tillfällig skada och står helt stilla. Har redan läst alla bloggar jag vet. Jag har ingen uppgift förens till lunch att göra... Jag skulle kanske kunna hämta mina hörlurar ur min jackficka men det är typ 20 meter dit och jag har inte lust med maraton just nu. Med andra ord, jag är fast på min stol med ingenting att göra.

Och nu, innan jag ens hann publicera inlägget så har jag massa saker att göra... Måste skynda, puss!

Happy!



Så fort jag hör den här blir jag alltid så glad! Tänkte bara ni skulle veta det...

Next; I am number four!

Drar på bio nu med Carro och Sofie! I am number four är det vi ska se... Berättar mer om gårdagen och idag imorrn. Cp mening, men ni kanske fattade i alla fall? Hur som helst så måste jag dra nu, puss!



Inte seriös bild för er som inte fattar det, inte särskilt charmig heller, men den får duga!

5 härliga vårtecken!

Är färdig med alla mina praouppgifter för tillfället (visst låter jag lite buissness-woman?), så istället för att bara sitta & stirra på datorskärmen så tänkte jag att ett inlägg slulle sitta fint! Och vad passar inte bättre just nu i det nyblivna vårvädret än just lite vårtecken?

1. Snön är väck! Nästan i alla fall... Vårtecken numbero uno!
2. Jag har på mej tights! Har precis satt på mej säsongens första tights, kan det bli mer vår än så?
3. Det kröp en spindel i vår vask imorse... Ja, äckligt jag vet, och alltihopa ledde till att mamma & pappa stod och tjafsade om spindeln bodde i vasken eller om den bara hade krupit dit för att den gillade fukt... Jag måste ju säga att jag är den vuxna i familjen...
4. SOL, SOL, SOL! Ganska uppenbart att den skulle komma kanske? Men solen skiner och det är helt underbart!
5. ... Det är inte minusgrader? Japp, det får det bli! Inga minusgrader här inte, utan 10+ typ! NAJZZZ...



En liten vårbild också! Kanske inte sådär supervårig, men åk och möt våren i Paris som man säger... typ.

Japp, där fick ni dom! Pussar...

Live from tha prao

Har lunch just nu och är kvar här on the office så jag tänkte jag kunde vara lite generös och bjuda på ett litet inlägg hära! Här får ni en bild på mitt stekiga skrivbord...



Najsigt va? Jaja, nu ska jag back to buissness, bokstavligt den här gången! Pusssss...

VR plåtning!









Idag var jag med på en omslagsplåtning för VeckoRevyn! Jag och två andra som jobbar på VeckoRevyn var där backstage för att filma plåtningen, intervjua osv... Som ni kanske ser på bilderna så var det Petra Tungården, Freja Kjellberg och Angelica Blick som blev plåtade. Alltihop var skitkul och alla tre var jättetrevliga!

Pusss!

Goodbye winter, hello spring!



Litet vårcollage för att få in the right mood...

Snacka om att jag är taggad på vår nu asså! Orkar inte med en enda dag med minusgrader till. Nu vill jag ha 15+ och sooool!

Eftersom att detta är ett tidsinställt inlägg så sitter jag väl antagligen vid mitt skrivbord och letar efter bilder just nu, men jag bloggar mer när jag kommer hem! Puss!

Up up here we go!

Tjaaaa!



Gammal bild från Portugal i sommras... :)


Idag var första dagen på själva redaktionen, superniiice. Jag har ett eget skrivbord och en dator full med post-it lappar och massa grejer, känner mej som värsta pro-et när jag sitter där! Fick också en bunt full med tidningar som typ Amelia och VeckoRevyn helt gratis :D. Så hela den här dagen har varit riktigt skön!

Pusss!

Nybliven modeassistent!



Jag någon gång...

Yaaapp. Rubriken talar sanning. Idag debuterade jag som "modeassistent" för Tara. Det blir dock bara en gång, men det låter så coolt att jag bara var tvungen att skriva det! Vi har prao-veckor nu, och jag praoar på tidningarna Amelia, VeckoRevyn och Tara, så det var därför jag gjorde det.

Jaja, nu ska jag kanske kolla på One Tree Hill... Får se! Pusssss!

Take me back. Now.













USA resan för typ 5 år sen kanske (Gud vad länge sen, det känns som typ förra året!). Vi hälsade på mina kusiner som bor där, väldigt nära San Francisco. Jag blir alltid så glad så fort jag ser dom här bilderna, bästa resan nånsin! Jaja, nu väntar jag på lilla Emelie som ska komma hit istället för matchen som blev inställd! Possar!

Vrålish

Är vråååålhungrig (för det är väl så man säger...?). Nu ska jag käka, sen blirre match mot Lidingö! Pussss!

Nyklippt!

En bild från min, Nyimandings och Heddas "fairytale-photosession" för ett tag sen...
Sitter och deppar över all skit som går på TV just nu. Vi har typ 600 kanaler och inte en enda av dom kan visa något bra. Inte en enda. Jävla simpson och ullared typ. Nej, klockan 8 börjar dom riktiga grejerna. Vampire Diaries med andra ord.
Klippte mej idag förresten, lägger in bilder sen! Puss!

Putte.



Asså man vill ju bara dö! Inte bokstavligt alltså men fyfan vad söt!


Hähä, var bara tvungen att lägga in den här söten. Såå jäkla söt. Söt söt söt. Aa, message clear... Hejdå.

Dags för utvecklingssamtal...

Nu drar jag snart till utvecklingssamtalet... Får väl se hur det går, men med lite Ben & Jerry till frukost kan väl inget gå fel?

Pusssss....

BLOGAPOWAHH!

Har ju varit lite off på bloggningsfronten på sista tiden, men nu har jag värsta bloggingspiriten inom mej igen! Grejtish, right?
I alla fall... Imorgon är det studiedag. Wohoo. Bara utvecklingsamtalet, annars är hela dagen fri. Dubbelwohoo.

Jaja, nu ska jag kolla på nån serie eller nåt... Pözz!



En bild från backen i Dolomiterna, Italien... Längtar tillbaka :D. Det kanske kommer fler bilder sen... ;).

Live in tha house...

Tjena bloggen med stort B! Jaayy. Var ett tag sen... Men nu e jag tillbaks :D. Sitter just nu med dom små skitungarna Hedda och Nyimanding... Vi har käkat lite chokladmuffins o druckit oboy... Najsnajs. Nu sitter vi och är sociala mot varandra med varsin dator i knät. Dubbelnajs. Kommer kanske bilder sen... Pusss!

Rättså okej...

Jaa, helt okej liksom... Kan inte en sån här komma gående i Nacka nån dag?
Och förresten så är jag hemma... ;).

RSS 2.0