Getingatack!

Hejhej! Asså jag vet att jag egentligen skulle ha en bloggpaus, men jag är inte så bra på att följa saker! När jag egentligen borde skriva så skriver jag inte & när jag inte ska skriva då skriver jag, menmen, who cares??
Egentligen borde jag plugga nu men det är inge kul, som kanske alla vet??! Nog snackat om tråkiga läxor & över till det jag egentligen skulle skriva om: Att massa getingar har byggt bo i vårt tak & flyger in i vårt hus & mest mitt rum! Igårkväll hittade jag 2 döda på golvet & en som höll på att flyga omkring, så pappa tog bort den & när jag kom in igen så var det en till där! Det är jätte skumt! Jag vet inte vart dom kommer ifrån helt plötsligt bara surrar dom omkring överallt!Såå...

... 5 DÅLIGA SAKER MED GETINGAR!
  1. Att dom har byggt bo i vårt tak & bombar hela huset (mest mitt rum såklart!)
  2. Att dom just nu är väldigt flummiga & flyger runt i små cirklar & vet inte riktigt vad dom gör, alltså större risk att bli stucken!
  3. Att dom är små & om dom ligger på golvet/marken & är halvdöda ser man dom inte & trampar då dom & då blir man stucken & om man är som jag skriker skithögt & börjar skratta ( asså det är nån konstig reaktion jag får när jag gör illa mig!)
  4. Att om man försöker döda dom & missar så blir dom agressiva & försöker sticka! Tro mig det här är sant, har hänt mig några gånger...
  5. Att deras surr är väldigt irriterande & läskigt!
Annars är dom bara allmänt jobbiga & onödiga. Vad gör getingar egentligen??

Puss & Surr<3

Kommentarer
Postat av: enja

Kan duinte göra lite fler inlägg gumn? Puss och kram <3

2009-10-22 @ 15:06:50
URL: http://enjas.webblogg.se/
Postat av: Hedda

heheh i know ;) X0 <3 puss &piss

2009-11-06 @ 23:26:06
URL: http://hedzy.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

Har du någon E-postadress? (OBS! Publiceras inte!)

Eller en blogg kanske? ;)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0