Redigerad or not?

Tjabba :D<3

Kom precis ner & satte mej i soffan efter en härlig dusch efter träningen! Skönt, haha ;)! Tänkte också passa på att fråga lite om bilderna jag tog med Hedda & Nyimanding för ett tag sen... ;)
Jaa, vad tycker ni? Redigerad eller inte? Temat skulle ju va lite "Fairy-tale"-aktigt... :P
Aja, ha det så bra, för nu ska jag ta & äta snart - hoppas jag iaf, annars sprängs nog min mage av kurr!

Ny sålänge-design

Aloha!

Hra fixat lite med designen till bloggen, asså inget avancerat - senast när jag försökte ändra lite grejer slutade det med att hela designen blev förstörd och det singlade typ ner massa olika koder & grejer upp och ner på bloggen... Så nu försöker jag hålla mej borta från allt sånt, haha... :P - utan bara bytt header och bakgrundsbild & så :)
Vilken gillar ni bäst?



Gamla...



Nya...

Men nu ska jag ta och fixa lite med designen till en annan blogg... Får väl se hur det går... :) Puss :D<3



Sugar we're going down...

Tjaa :D<3

Ledsen för så dålig uppdatering! Hade faktiskt tänkt att jag skulle börja blogga mer, men det blev ju lite mer tvärtom faktiskt! Vet inte hur många gånger jag har sagt det här men återigen - det ska jag bli bättre på!
Jaja, nu ska vi strax dra till min mormor & morfar eftersom att mormor fyller år idag!
See yaa, snyggon!
Skriver kanske mer när jag kommer hem igen ;)!

Sitter här & chillar med Hedda... :)

Tjoo :D<3

Sitter just nu framför TV:n med Hedda (som båda sitter med varsin dator framför fejset samtidigt, haha), så så kul har vi just nu ;)! Nej, men vi ska snart ta och hitta på nåt kul! Tänkte bara skriva ett litet inlägg, har ju inte varit den bästa på att uppdatera om man säger så...



Haha, en gammal bild på mej och Heddsing... ;)


Hemma från träningen :)

Hola :D<3



Haha, jag just nu, ser helt fuckad ut men hur som helst...

Kom precis hem från träningen & är just nu helt utsvulten! Jag vill ha mat!
Puss :)<3

PS. Haha, nödvändigt inlägg! Och glöm inte att hjälpa mej att bestämma mej vilket armband jag ska ta ---> Länk <---

Jättefina armband...

Tjaa :P<3

Hittade några jättefina armband på en annan blogg och blev verkligen kär :love:! Gud så fina dom är, vill bara ha allihopa typ, haha ;)!



Nå, vad säger ni? Vilka ska jag ta? Som ni kanske såg så spårade jag in lite på dom bruna armbanden, tog typ alla som fanns där, men det känns ju passande till hösten iaf! Men snälla hjälp mej, jag har sån beslutsångest!



Slappardag :D

Hallåå :D<3

Idag har det vart en riktig slappardag! Gud vad skönt det var! Jag har inte tagit det lugnt på typ hela sommarlovet känns det som, så det va jätteskönt att bara få sitta och inte göra nånting, haha ;)! Först gick jag och mamma ut & sprang på morgonen & sen satt jag bara framför TV:n hela dagen! Men nu ska jag snart äta middag, jag är skithungrig!
Haha, typ så här kände jag mej idag. Gustav är faktiskt riktigt cool ibland.
Ha det bäst :P<3

Vampires suck, hot or not?



Jag har hört att det är många som har sagt att den är jättedålig och så, men jag tycker alltid att den verkar lika rolig varje gång den kommer upp på reklamen. Någon som har sett den som kan hjälpa mej och säga vad ni tycker om den?

Jaja, ska ha det lite kul nu och fortsätta kolla på Jersey Shore, haha! Ha det så bra nu :P<3


Time for refreshing...

Tjabba :D<3

Håret känns fettigt och översprayat, har kvar lite av gamla sminket från igår, har inte borstat tänderna på typ ett dygn, känns som att nån har kletat 400 ton med smink över mitt face, har på mej samma tröja som jag sov i och som pricken över i:et på det så har jag skitont i magen! Ja, man kan säga mycket om det, men en sak som är sann är iaf att här behövs lite refreshing, och det nu! Gud vad skönt det ska bli att bara få hoppa ner i ett varmt och härligt bad, tvätta bort allt smink, sätta på en ansiktsmask, fixa mina just nu hemska naglar och sedan få sätta på sej nya fräscha kläder!

Okej, nu låter det ju typ som att jag har haft världens skitdag & så, men så är det inte! Jag har haft det super med lilla Hedsingen idag! Vi har varit i stan och filmat in lite roliga grejer... haha :D.



Men nu ska jag som sagt ta & fräscha till mej lite! Ha det bääst :D<3





Graffitti-nails

Jaa, vad säger ni? "Isadora Graffiti Nails", hiss eller diss? Jag har själv köpt ett sånt här grönt nagellack, men jag har inte testat det på riktigt än, så det ska bli kul & se hur det ser ut sen... :P Nån annan som har testat ett sånt här?
Aja, nu måste jag dra för att jag ska nämligen göra nåt med bästaste Hedda idag... :)<3

bajs

b

Haha så typiskt mej...

(Bilden kommer från min bästaste kompis Hedda <--- Klicka för att komma till hennes blogg)

Haha, nu var det här ju inte helt sant (Jag försökte egentligen kicka ihop benen i luften), men det hade mycket väl kunnat vara så... Haha ;)!
Men nu ska jag vara lite social med mina kusiner som har kommit hit ända från USA (Och jag tror inte att dom kom för att träffa mej med en dator fastklistrad framför ansiktet...), så jag bloggar kanske mer senare istället :)!

Råsunda :D

Hallåå :D<3

Sitter just nu och tittar på Two & a half men ( Så jävla kul, älskar det!) och äter min såkallade middag; En macka & en kopp té. Efter allt godis vi åt på Råsunda (:D) så blev man ju ganska så mätt kan man ju säga... ;).
Aja, som sagt så var vi på Råsunda idag med laget och sålde massa Heja Sverige-grejer, och sen fick vi gratis biljetter till matchen & pengar till lagkassan. Det var faktiskt kul när man kom in i det, älskar att gå runt och sälja grejer (Även om dom flesta helst av allt vill att man ska dra iväg direkt när man kom... ;)), det kan faktiskt vara riktigt kul ibland! Min och Carros taktik var att stanna kvar & tjata och snacka tills dom blev så trötta på oss att dom gärna skulle köpt hela korgen för att få oss att gå! Men det funkade iaf, vi fick nästan slut på alla våra grejer och fick säkert ihop några tusen kronor :)! Man skulle ju bli en grym försäljare... ;)!

Men nu ska jag ta och dricka upp mit chai-té och sen ska jag försöka sova lite eftersom att mina kusiner kommer från USA och hälsar på imorrn... :)<3
Coolingarna...
Skottarna var på G med sina säckpipor och kiltar... ;)
Under matchen... :)

Ett litet tillägg bara...

Om Heddas såkallade "Gästloggsinlägg"...
Jag var inte seriös, som ni kanske fattade ;)!
Men nu måste jag dra mej ifrån datan för jag ska strax åka in till stan och möta Emelie, vi ska gå på bio & kanske på Ung08! Nån annan som ska dit?

Jaja, nu måste jag dra, har lite bråttom, puss :)<3

Just like old times...

Hallå där små åsnor :)<3

Imorse krånglade internet, jag fick rå-damp och hade lust att sparka till dator, men av gammal erfarenhet så vet jag att det faktiskt inte hjälper - tro mej, jag vet! Så det blev inget inlägg då, som ni kanske märkte? :P
Jaja, efter mitt PMS-anfall så åkte iaf jag & Hedda in till Forum och mötte Nyimanding. Så det vart jag, lilla grisen (mitt nya smeknamn för Nyimanding, haha ;)) och Korvungen (Hedda), just like old times, haha! Det var längesen jag träffade Nyimanding, så det var kul att träffa henne lite - och såklart var det ju kul att träffa Hedda också! Men ni fattar... :) Aja, back to the story; Så var vi där ett tag & kollade i lite affärer och så, och jag köpte bara en ansiktsmask *stolt* - Jag måste ju spara lite pengar nu om jag vill kunna ha ett liv närmaste tiden, eftersom att vi inte har fixat koden till mitt bank-kort (Okej, det finns några fler anledningar också... Tex att jag har shoppat upp i stort sätt alla min pengar, hehe... :blush: ) Och så satt vi där och åt lunch & snackade lite, tills vi åkte hem till mej och började sminka mej & Hedda och skulle ta lite modell-pics på oss, men det blev bara på Hedda, för innan vi hade hunnit ta på mej så fick hon en spindel på sin kjol och alla tre skrek höögt och sprang hem, och sen orkade vi inte gå tillbaka och fota, haha. Men iaf...
Él resultat of our photoshoot:
Modell :love:
Så himla snyyggg :D<3
<3
Sötisarna :) <3
:love:
Mina tjejer <3
Haha, lite weirda bilder i slutet också... ;) :D.
Modell: Hedda Stenberg
Sminkös/Designer/"Posör" : Nyimanding Ceesay
Sminkös/Redigerare/Fotograf: Freja Laestadius - jag :D
Japp, det var det! Vad tyckte ni? Visst borde man skicka in henne till en modellagentur!? Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen som är på TV:n, "Sabrina" heter den typ - det är inte den där med den där häx-tjejen typ, utan nån annan... :P
Ha det så bra nu :)<3



Freja nyss:

jag ska döpa mina barn till mutte & mutta :D
jag ( hedda) ba : okeeeeej?! ;).
Stackars barn.....

Bastat sig till döds?

(Klicka på bilden för att se hela artikeln ;))

Japp, det är sant. Så himla extremt. Min första tanke var: "Hur fan lyckas man!?". Haha, men sen började jag tycka lite synd om honom, för det är ju ett sånt extremt sätt att dö på. Det var final i bastu VM (Vad e det för nån tävling egentligen, för det första?) och dom stackars finalisterna satt i 110 graders värme medans allt mer & mer vatten kastades på och skinnet lossnade (Eeuww...? Hade jag inte stannat redan så hade jag luugnt gjort det då...). 6 minuter pallade dom. Sen sjönk båda ihop på marken och skakade. Dom typ "kokades" inombords men ingen av dom ville ge sig. Snacka om tävlingsmänniskor...? Att offra sitt liv för att - inte ens - vinna en dum Bastubadstävling liksom...? En dog & en blev allvarligt skadad. Stackarna.
Haha, så vad säger ni? Hade ni offrat ert liv för att komma delad 1:a i Bastu-VM?



Eclipse my love :love:

Hallå i stugan :D<3

Sitter just nu i soffan & kollar på nåt matprogram som är på (Pappa är typ galen i mat... - att laga den asså ;)). Och då tänkte jag att en liten recension (stavning?) om Eclipse skulle sitta fint, haha ;)! 3 ord: Den var grym! Bäst av alla filmerna, såklart! Jag tycker att dom bara blir bättre och bättre, så jag undrar hur bra den/dom (den är ju i två delar...) sista kommer vara? :O Haha, nej men för er som inte har sett den; Köp en biljett och en cola och se den direkt ;)!
En liten snabb bild på mej där också, inte den snyggaste man har sett då, men men... :P
Ha det bäst nu kära läsare :)<3



Guess what I'm gonna do today...?

Jag ska se Eclipse! Wihoo :D! Ätligen, säger jag bara. Jag är alltid typ sist med att se Twilight-filmerna. När alla andra har sett dom typ 3 ggr så kommer jag och är jätte excited för att jag ska se den för första gången, haha!

Någon annan som fortfarande inte har sett den nyaste Twilight-filmen, Eclipse, som vill göra det?

Äntligen kommer det...

... inlägget vi alla har väntat på... nämligen bilderna från Portugal!

Haha, jag har ju varit lite seg på att ladda upp lite pics och sånt, men som man säger; bättre sent än aldrig, och här kommer dom...
The place to be ;)
Heddas & min hand :)<3
Blomma i förgrunden & Heddsing i bakgrunden...
<3
Mamma chillar lite vid husets pool...
Min och Heddas semester-drog haha, vi åt säkert 10 kg, minst! Majsnötter é grejen liksom!
På väg till stranden...
Som jag skrev för ett tag sen på facebook; Härligaste stränderna!
Is té :love:
Lite sightseeing i städerna...
... och lite shopping hann vi ju såklart också med ;)!
Lite små söta grisar & grejer på en marknad vi var på... :)
Haha...
Jag & Hedda... (nästan iaf ;))
Gulleplurren :D :love:
God mat...
Lite vanliga egopics hann man ju såklart oxå med... (Typ hälften av alla bilder var just det, egobilder, men dom var inget man ville visa upp, särskilt inte här, haha... ;))
Och några, inte fullt så... vanliga egobilder fanns det också rätt gott om, om man säger så... ;)
Fråga mej inte vad det här skulle föreställa...
En pir vi tittade på istället för att kolla på slott som mamma ville - men ni kan ju tänka er hur vi andra reagerade på det förslaget... Ja, det blev nedröstat men hon fick i alla fall kolla på nånting historiskt... - där man förut (alltså längesen förut, förritiden) trodde att världen tog slut, alltså att det var världens ände.
Här skulle jag kunna bosätta mej med ett parasoll och lite solkräm. Bara sitta och njuta på den här underbara stranden! Bilden gör den verkligen inte rättvisa, men den här stranden var ett rent paradis :love: !
Jag och Heddsing AB...
Igen...
Snyggast :love: Jag fattar fortfarande inte hur hon kan ha levt snart 14 år utan att ha fått värsta
cover-girl-erbjudandet av typ Vogue eller nåt!
Haha, kan man bli mycket snyggare? ;)
Fotograf: Hedda Stenberg :)
Jag...
When I say jump you say how high? ;)
Kolla vad blont mitt hår ser ut här? :O <3
Och återigen, jag ;)
Godaste färskpressade apelsinjuicen nånsin, men tyvärr även den segaste lunchrestaurangen nånsin också! Vi satt och väntade på vår mat i typ 45 minuter innan vi fick den... Det är verkligen segt med långsamma resturanger, särskilt när man är vrålhungrig! *Suck!*



Adios Portugal, Casa Tingu, solen & värmen! Nu drar vi hem till regniga Sverige igen. Jippie.
Japp, det var allt! Efter 10 veckor med familjen och bästa vännen i soliga Portugal så hade vi hunnit med att bada & sola såklart, turista lite i städer och sånt, vara på vattenland, snorkla, shoppa (ofc ;)), vara på festival, fota en hel del, varit på marknader, och bara haft det riktigt kul hemma in tha house! Och nu när jag kollar på bilderna igen så längtar jag redan tillbaka - särskilt när jag kollar ut genom fönstret och hör regndropparna mot taket, bullret från åskan & ser blixten blixtra utanför... Nää, just nu skulle jag verkligen ge nästan vad som helst för att få bre ut min handduk på den varma sanden nere i Portugal... Men nejnej, inga suktande drömmar nu! Nu ska jag ta och försöka sova snart (efter min vanliga kopp chai-té :D), eftersom att jag har sovit ganska lite nu på sista tiden... Så, godnatt gullepluttar :)<3


En liten grej som stör mej...

Ni kanske har märkt sen innan att jag gillar att göra såkallade "blinksmileysar", ni vet smileysarna som blinkar (;))?
Om inte, så brukar jag i stort sätt göra dom nästan hela tiden. Men här på bloggen så gillar jag dom inte. Dom är faktiskt skitfula om jag ska vara helt ärlig. Och det gillar jag ju - såklart - inte.

Sen var det en grej till...

När jag bloggar och fixar designen till min blogg och så, så gör jag det nästan hela tiden på Mac-datorer för att jag tycker att dom är bättre en pc helt enkelt. Men nu när jag är inne på en pc, så ser jag att "typsnittet" på rubriken ser heelt annorlunda ut... Aj, aj, aj, det måste fixas!

Jepp, där fick ni va med lite bland mina funderingar också... ;) (<----- Åh, gud den är så hemsk!)

Btw, grymmaste låten som jag sitter och diggar till just nu, haha :P! "Gettin over you" it is ;)







...(Varför skulle man nödvändigtvis komma på det här med rubriker...?)

Hola amigos...
Jag igår kväll... :D
Jag ber om ursäkt för att jag fortfarande inte har lagt upp bilder och sånt från Portugalish, men det kommer ikväll!
Just nu sitter jag i soffan o kollar ut genom fönstret och suckar åt det dåliga vädret. Det är AUGUSTI, hallå!? Även om det bara har varit såhär i en dag nu sen jag kom hem... hihi! Men å andra sidan så är jag ju nu van vid minst 30 grader och sol inte typ 15 grader och regn...? Suck, suck, suck! Det måste det bli ändring på! Man vill ju att ens bränna ska hålla tills man börjar skolan igen! Det svider när jag ens tänker på det, skola. För nu är det typ... bara 2-3 (?) veckor kvar tills det är precis vad man gör! Buhuhu :'(! Men, om man ska se det positiva i det, så är det ju kul att träffa alla kompisarna igen! Men några extra veckor skulle inte skada ändå!
Pössilössi :)<3



Fuck laktosintollerans...

That´s right! Fast om sanningen verkligen ska fram så har jag redan ätit det, och jag höll på att äta upp hela packetet tills mamma stoppade mej, haha! Jag är hemma förresten! Och jag kanske skulle ta och säga vart jag har varit också nu när jag ändå håller på? Jag har nämligen varit i Portugal! Med familjen + Hedda! Vi har haft det bääst :D! Men mer info & bilder kommer imorrn, see you bitches ;)<3



RSS 2.0