Shoppingdag med Heddish :)

Hellooo<3

Idag har jag varit i stan med Hedda. Vi gick runt lite i gallerian & sen åkte vi till hötorget & åt macdonalds för att Hedda är en macdonaldsgam & var tvungen att äta just där, haha! I alla fall så var vi som sagt där och åt & sen kollade vi i lite affärer & sen skulle vi hem igen, men då missade vi första bussen och sen kom inte nästa så vi satt där och frös ihjäl i typ en halvtimme helt i onödan, suck! Jaja, vi hade iaf kul då, vi flamsa skit mycket där på busshållsplatsen så det gjorde inte så mycket! Fast annars så är bussar som kommer försent väldigt, väldigt irriterande - nästan det mest irriterande som finns  (okej, där kanske jag överdrev lite hihi :P)! Till slut kom bussen i alla fall och där märkte vi att i hade råkat byta påsar med varandra & att Hedda hade tappat min & att jag hade hennes! Haha, vi garvade typ ihjäl oss (fråga mig inte varför haha XD)! Så nu är jag en tröj-lös liten Freja :( hihi, jag skämtar bara det gjorde inte så jättemycket heller :P!

Aja, nu ska jag iaf draoo, ses :)<3


Just a regular day :)

Heeej<3

Finns efentligen inte så mycket att säga om den här dagen. Efter skolan åkte jag och Carro till forum och var lite där och sen åkte jag hem, så som sagt inte så mycket att berätta om :P! Jag tror att jag ska köpa bodybutter från The body shop, men jag vet bara inte vilken smak, jag blir alltid så osäker så fort jag går in där, så kan ni kanske hjälpa mej??





Jag skulle bli jätteglad om jag fick lite hjälp! Tack på förhand :)


Pust!

Tjingalingding<3


Nu sitter jag och pustar efter ytterligare ett tufft fyspass med Matte! Jag väntar på att Emelie ska komma ut ur duschen så att jag kan hoppa in, och sen ska vi göra lite läxor, äta mat och sen ska vi göra nånting roligt :)! Nu gick hon ut ut duschen så då är det bäst att jag går in, ha det braoo :P!


Int(e)ressantaste inlägget ever ;)

Hejheej<3

Just nu ligger jag i sängen med datorn som fastklistrad i ansiktet på mig, haha :P! Har egentligen inte hänt så himla mycket, har varit i skolan som vanligt och nu måste jag läsa ut en hel bok till i övermorgon :(!! Så det kommer ju ta ett tag kan man ju säga... *suck* jaja, nästa gång kanske jag ska ta och läsa lite bättre på lektionerna... ;)! Och så har jag ju engelska till på torsdag oxå! Kan man inte få någon lite skön och ledig stund?? :P Jag ska egentligen inte säga så mycket eftersom att vi hade en helt ledig dag i går, men den sköna sovmorgonen (som jag hade sett fram emot :P!!!) förstörde min katt när hon hoppade upp i min säng kl 9 och började klösa sönder mina kuddar -.-!

Hihi, jag tänkte sluta klaga nu och börja med de superroliga läxorna XD!


Skridskor + bio :)

Tjoosan<3

Idag har jag sovit över en till natt hemma hos lilla Emlansemlan, vi hade spa igår och hade ansiktsmask, bastade och allt annat sånt där :)! Det var jätte skönt, speciellt efter fotbollsmatchen! Idag så åkte vi skridskor och sen kollade vi på bio. Det blev Sherlock Holmes, den var jätte bra tyckte jag, fast Emelie va lite rädd för att den skulle va för läskig i början men när den väl hade börjat gick det bra! Nu sitter jag och halvkollar på nån svensk tv-serie, mest för att det är på tv:n, så vi ses ;D!


Shoo bre XD

Hola Bananas<3

Sitter här hemma hos Emlan o kollar på vääärldens - och jag menar världens - roligaste klipp, hahaha :D!
Så (ursäkta språket) jävla roligt asså, hahahahaha XD! Vi, särskilt jag, har suttit och garvat sönder oss! Men aja här kommer det iaf:




Back on track...again XD

Todeloo :)<3

Ganska länge sen sist, har inte haft så stor lust att blogga nu på ett tag, av lite olika anledningar kan man ju säga haha! I alla fall så är jag tillbaka nu, o det e väl rätt så trevligt iaf (hoppas jag :)!)??

Idag har det vart skola som vanligt -.- inte det roligaste här i livet men det e väl bara att stå ut kanske :P??
Där hände väl det gamla vanliga tror jag, lektion till lektion osv... Men nu sitter jag här hemma och bloggar fast jag egentligen borde öva till matteprovet som är tills imorrn, inte heller det roligaste menmen... :P

Förresten så är jag med i en tävling där man kan vinna ett pris på över 11000 kr! Snacka om generös, hade jag haft det skulle jag använda det bara för mej själv, haha XD! Neejdå, jag skulle nog ha gett bort lite oxå faktiskt... tror jag :P

Aja, i alla fall över till tävlingen igen, här är prislistan på allt vad man kan vinna:

Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.


(Kopierat från Julia Bergs inlägg)

För att vara med & tävla klickar du här ;)!!!



PS. Skulle bara säga en sak till, vi har typ en istapp som är 3 meter lång som hänger på vårt hus, haha!! Den är verkligen skiitstor! Men nu vet ni mina superintressanta nyheter så då var det inget mer ;)! DS.

Det är det här som kallas att bjuda på sig själv...











Jag var hemma och hade lite tråkigt så jag tänkte att jag skulle lära mig lite mera om kameran, men istället blev det... jaa, det här! Det var inte precis det mest lyckade ag har gjort om man säger så :P!
Jaja, några miffade bilder blev det iaf, det är ju alltid något!

Men nu måste jag gå och packa ihop lite kläder till imorgon - har nästa, kalla fotbollspass då - och sen ska jag göra my lovely chai-te, mums!


Onödigt inlägg... ;)

Heeeej<333


Rubriken har aldelles rätt, men why not?? Iaf ledsen för dålig uppdatering! Nu har jag ungefär precis kommit hem från träningen och duschat och lite så, så jag tänkte att ett litet inlägg skulle sitta fint ;)! Har inte så värst mycket att skriva om idag - det har vart skola och sånt som vanligt - och man säger ju faktiskt att en bild säger mer en tusen ord, så här kommer lite bilder from moi som jag tog för ett tag sen ute i det trista vinter vädret:






















Om jag sparar är den här...


Just like I said; Om jag sparar är den min! Det tar bara sin lilla tid först... :P! 40 veckor/10 månader ska jag väl kunna stå ut med utan att köpa en endaste liten sak & sen inte ha ett enda öre kvar? Allt för min älskade
MacBook :)<333!

Full happiness XD

Heeej babys<333

Misstolka inte rubriken nu, jag är inte - verkligen inte - glad för att skolan började idag, tvärtom, utan därför att jag äntligen kan va inne på min egna data! Jippie ;D!
Haha det var skit längesen jag var inne på den eftersom den har varit så trög, men nu har vi rensat lite på den & så och nu kan jag äntligen vara inne på den! Love it ;)!
Men det var bra för en annan sak oxå, jag såg faktiskt att texten/typsnittet var ju helt weirdat!? Jag hade ändrat det på mammas dator (tror jag :P) alltså en mac, så jag tog väl nåt typsnitt som inte finns på både mac & PC :P! Så¨det ska jag ändra nu efter att jag har publicerat dettahäringa inlägget ;)!

Jaa har väl inte så mycket mer att säga, första skoldagen, inte kul som vanligt. Fick släpa mig upp ur sängen, ville bara slänga mej ner igen till mitt varma, härliga täcke... :P! Men det gick ganska snabbt när man väl var där, 4 lektioner & sen lunch och efter det var det bara en lektion kvar, som jag inte behövde gå på för att jag skulle jobba med det hemma istället XD! Men så vart det ju inte... hehe, inte än i alla fall, men jag ska... snart...?:P
Aja, vi får väl se hur det blir med det, för nu ska Freja back to buissness och jobba med typsnittet lite... :P






Morning ;)

Heeej<3

Sovit gott, hihi :P? Det har inte jag iaf -.-! Inte så intressant att veta kanske men det fick ni iaf, haha ;)!
Aja idag ska jag åka skidor i hammarbybacken med Manding :)! Det var skitlänge sen jag åkte skidor (okej, typ förra året, men det känns som jätte länge sen, hehe :P) & det kommer nog bli en rolig avslutning på jullovet!
Jaa, det härliga jullovets tragiska slut börjar närma sig - och jag längtar inte dit! 3 veckors sköna sovmornar & om 2 dagar så får man släpa sig upp kl halv 7 igen... suck!
Skit samma, för än är inte jullovet slut, right? Nu tänkte jag lägga in en liten video som jag vet att en viss person kommer döda mej för haha, men jag har faktiskt slitit för att få in den på youtube så jag kommer lägga upp den hur som helst!


Puss<3

Lägga upp klipp på youtube - seriöst det värsta som finns!

Heeej honeybunnys<3

(Var berädda på bildbom senare i inlägget ;)!)

*suck* Rubriken stämmer till 100%! Jag har försökt lägga in ett klipp på youtube i över en timme snart, och det har inte varit roligt kan jag ju säga! Det är så himla irriterande för nånting ska alltid hålla på & krångla.... -.-!
Jaja, nog på mina klagerier nu & istället kan jag berätta om hur det gick i cupen! Vårt ena lag - som inte jag spelade i - vann hela cupen!! Så det var ju bra ;)! För mitt lag gick det dock sämre... vi kom 3:a i B-slutspelet, haha :P! Men vi hade faktiskt bäst spel mot typ alla vi mötte (tom. motståndar lagets tränare & andra lag sa att vi var bättre & var värda att vinna :P!) men vi fick inte in våra skott, och eftersom det är det som räknas så spelar det ju ingen roll hur bra man spelar!
Haha, det blev inte så mycket mindre klaga där va :P ? Haha, i alla fall så känns det bra nu eftersom vi vann vår sista match :)!
Nu över till lite roligare stuffs; mina nya/första bilder med systemkameran, hihi! Här kommer dom:







































Haha, drogad!??



Carro posar, raawr ;)





Oh, cooling där ;) haha



















söötis :)<33











Lite fula skuggor & sånt men jag gillar den här & bilden nedanför ändå, Emlan så sööt :)<3





In action :P



Typ enda bilden jag redigerade, orkade inte med mer det va så många bilder haha :P







Hihi :)! (Hedda inte berädd :P)





Hehe gillar dom här bilderna :P






Naaw, Heddasötis ;D<333







Hahaha XD





Fotograf Emlan takin pics :)



Sötnosing<333



Big läpp haha :Pr









I believe I can fly... :D!













The sisters :)















Sötisar<3





Hahaha XD



Bowlar med Hedsingen :)



STRIKE!!! XD

Jaa, det var några av dom jag har på datorn just nu :P!

Puss<3


Ny design!

Heeej darrrlings ;)<3

Puh! Äntligen färdig med den nya headern! Såklart så ska allting - internet, bildprogrammen, osv, helt enkelt allt - krångla bara för att det är headern! Men guud vad skönt att ha det gjort asså! Visst, det är kul när det är färdigt, men när man väl håller på & gör den då är det långt ifrån kul! Men nu är det i alla fall gjort & jag blev väldigt nöjd faktiskt, haha :P!
Före:
Efter:
Man ser tyvärr inte hela på bilden men ni vet ju hur den ser ut redan, elr hur? Lite svårt att missa kanske, men jag lägger upp den här oxå i alla fall:
Jaa, så ser dom ut (Fast den sista mkt större :P) ;)!
Vilken gillar ni bäst? Själv gillar jag mest den nya ofc :P<3
Men nu måste jag gå har fotbollscup imorrn & så, så jag måste vara utvilad till den, så vi ses<3
PS. Glömde berätta om nyårsfirandet igen, men det gör jag väl kanske imorgon då :P Tänkte lägga upp lite av mina nya bilder så också ;)<3 DS.

And of I go!

Heeej<3

Sitter & väntar på att Verres mamma (och såklart verre + kanske nån annan som får skjuts!? :P) ska komma & hämta mej. Dom skulle ringa innan dom åkte hemifrån & då skulle jag gå upp, så om jag slutar mitt i en mening så vet ni varför ;)! Naej, men det ska jag nog försöka att inte göra iaf!

Glömde berätta om nyår men det hinner jag inte just nu, så jag gör det efter - juste, jag glömde berätta vart jag skulle, haha, jag ska bli hämtad för att jag ska till en fotbollscup - cupen!

Men nu måste jag sticka & fylla min vattenflaska, så som rubriken lyder; And of I go! Hehe ;)<3





RSS 2.0