Tomorrow....



Hejsan! Idag har jag sovit över hos Hedda. Det var kul, vi gjorde ett designspel typ hela dagen, och det blev ju bra! Vi hann inte spela färdigt för Hedda skulle på fotbollsträning, längtar tills jag också kan spela..... Jag ska anmäla mig till en designtävling/utlottning, behöver verkligen en ny design! Jag försökte göra en header, men det gick inte så bra, haha! I alla fall, klicka här för att komma till bloggen och anmäla dig! Imorgon ska jag ta bort gipset, yaaay XD! Hur glad som helst, imorgon kommer jag få bada, wohooo! Jag ska i alla fall ta ett riktigt lååååångt bad både i en sjö och i badkaret, haha! Mitt ben kommer stinka, va blekt, smalare än det andra och va hårigt, blää! Men det blir ändå huuuur sköööönt som helst!!
Kram Frejsi!


Bygg Ole Cup!

Hejsan! Nu har jag typ precis kommit hem från cupen. Asså jag spelade inte jag kollade bara, men vi ,eller vad man ska säga, förlorade alla matcher :(, men det var iaf jämnt! Man typ dog av värme, det var ju typ 30 grader, vi fick ha med oss en hink med massa svampar i så man kunde ta vatten! Nu är jag ganska trött, undra hur trötta dom andra är som har spelat, haha!
Kraoom Frejsi<3

Heddis!

Hejsan! Nu sitter jag här hos Hedda som kmr snart,hehe=D. Nu måste jag gå för vi ska göra en sak nu, så hejdå!
Kraoom Frejsi<3

Rösta!

Hej igen! Tänkte bara säga att vårt fotbollslag, järla if f96, är med i en tävling där man ska skicka in en video & kan vinna en resa till Turkiet i en vecka. Ni skulle vara huuur bäst som helst om ni röstade 5-stjärnigt på den! Kram Frejsi!
                                                         
                                   Klicka här för att rösta!!


               

I love summer!



















Hejsan! Idag sov jag & Hedda över hos Emelie, vi solade & badade typ hela dagarna, elr jag doppade bara huvet men ändå. Det var supersköönt, kändes verkligen som sommar! Igår kväll sov vi i deras lilla gäststuga som är jätte gullig med en liten säng & så, haha.
Kram Frejsi<3

PS. Bilderna är på oss när vi solade & badade, va jätte ful på den sista!

Less than one more week left until I`m free!

Hejsan! Jag har två saker jag måste säga innan jag kan börja skriva inlägget ``på riktigt´´. För det första, idag är det mindre än en vecka kvar tills jag ska ta bort mitt gips! Yippiiiie! Då kan äntligen sommarlovet börja på riktigt!! För det andra så är jag ledsen för bilderna på det förra inlägget, riktigt hemska! Idag ska jag vara med Hedda, vet inte riktigt vad vi ska göra, men jags ska iaf ta med mej dusch & bad saken för benet i fall att! Nu ska jag snart äta frukost & vet inte vad jag ska skriva mer, så hejdå, kram Frejsi<3


Forum + teater

















Hejsan! Det va lite bilder från forum & när vi solade, alla på mej är sååå hemska särskilt den första, men ändå. Idag har jag varit med Hedda, vi åkte till forum, köpte inget, hade inga pengar :(., men vi gick in till New Yorker & klädde ut varann, men Hedda var en fegis och vägrade, haha!Där mötte vi iaf Emlan & vi gick runt lite & åkte hem till Hedda & solade & åt jordgubbar & Emelie & Hedda körde en danstävling som jag var domare till. Idag var det aaaasvarmt & jätteskönt, äntligen sommar ;)! Typ kl. 6 kom mamma & hämta oss & vi åkte till en utomhusteater med några andra kompisar. Den var jättedålig, man fattade typ ingenting, men det var kul ändå!
Kram Frejsi <3

Hejsan!

Hejsan! Idag har jag varit med Hedda, vi gjorde inte så mkt idag heller men det var ändå kul. Nu har jag precis kommit hem, får se vad jag ska göra. Det har varit världens bästa väder idag ;). Det var braoo.
Kram Frejsi <3

Dagen

Hejsan! Idag har som sagt mormor & morfar varit här & jag har varit med Hedda, men efter det kom Hedda hit & nu har hon precis gått. Nu sitter jag & kollar på fotboll, brasilien-italien & det står 3-0 till brasilien.
Kram Frejsi<3

Hos Heddan!

Hej igen! Nu har jag nästan precis kommit hem från Hedda. Vi solade, spelade lite vänd 10a & fotboll. Det var asvarmt & jätte skönt! Nu ska jag äta middag så byee!
Kram Frejsi<3

Kan inte den 30 juni komma snart!??

Hej, idag har Emelie sovit över här idag igen! Det var kul, vi skrattade typ ihjäl oss igår kväll, haha. Nu är mormor & morfar här & vi har fått lite presenter. Snart ska jag gå ner till Hedda som typ badar i sin pool just nu, jag vill oxå bada!! Men jag kmr iaf ta med mej en slags plast sak som jag har när jag duschar & ha den för mitt ben & doppa fötterna iaf & kanske sola & göra lite annat skojs! Jag längtar till nästnästa tisdag, 30 juni, då är gipset borta föralltid! Yippie! Men nu ska jag gå & sola på taket, bye
Kram Frejsi<3

Fågelsång...

Visst, fågelsång kan va härligt att vakna upp till och känna att det är sommar, men ni skulle höra hur det låter här just nu! Det låter som att dom tävlar om att skrika högst elr nåt, skiiiiit irriterande är det iaf!
Kram Frejsi<3

Godmorgon!

Hej! Det blev tyvärr inga bilder från igår, glömde kamera & mobil, men det var iaf kul. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske skulle va med Emlan igen, men vi får se hur det blir.
Kram Frejsi!

Midsommar!

Hejsan! Idag är det midsommar och vi ska till Emelies familj & fira. Fast just nu ligger Emelie & sover, hon har sovit över hos mig. I förrgår fick jag & Emelie värsta skrattattackerna & skrattade åt as tråkiga saker, haha! Vi solade oxå på taket, det va aaaasvarmt!! Igår kom Hedda hit & vi gjorde inget speciellt, men det var ändå kul. Emelie och Hedda höll på & fightas as mkt!!!!
Kram Freja

PS. Jag lägger ut bilder från idag senare!

Förrgår + picknick!

hejsan! I förrgår var sov Emelie över hos mej. Vi gjorde små monster, haha, & jag fick sims 3 & Hedda & Manding spionera på oss, men dom misslyckades totalt, hahah! Igår kom Hedda & Manding hit & Vi hade picknick! Sen skulle Emlan sova över, men hon gjorde inte det, men hon kom nu på morgonen & nu gör hon scones!
Här är iaf lite bilder från igår:

























Emlan ;)

Hejsan! Nu sitter Emelie här brevid mej & har precis vunnit på nåt spel med typ fler 1000 spelare elr nåt, & nu sitter hon & knorrar & sjunger typ, haha! Men nu ska vi göra nåt annat! Hejdå, kram FREjsi!

froglovers

Hej igen! Jag hittade några gamla bilder på mej o Manding när vi är typ i det där musèet med klassen, kmr inte ihåg vilket!




skulle pussa grodan, hihi, men det blev lite misslyckat!


fick en askonstig mun, haha!

Ny design!

Hejsan! Nu har jag precis gjort färdigt en ny header eftersom den förra inte funka & nu funkar inte den här! Man blir bara så irriterad! Så här ser iaf headern ut:




6b - the best class ever<3

Hej igen! Vill bara säga igen att jag kmr sakna allihopa! Det kmr inte kännas som en riktig klass utan er! Will miss you forever and ever!
Masssssa pussar & kramar till alla er bästa 6b tjejer<3333333

In my dreams....

  • Byter jag inte klass
  • Har jag inte brutit benet
  • Är det soligt & fint
  • Får jag spela dalecarlia
  • Är den där jävla kondomreklamen som finns på varje blogg som låter som en jävla elefant borta!!!



But that`s just my dreams, not reality!
Hoppas sommaren blir bäst
Kram Frejsi<3

Hos Hedzi!

Hejsan igen! efter skolavslutningen sov jag ju över hos Hedda & sen sov hon över hos mej. Vi va på en fest, med typ massa gamlingar, men det fanns typ 5 andra 14 o 15 åringar. En som heter Bea som jag träffade ganska mkt förut som jag inte har träffat på typ 200 år var där med sin kompis, så jag, Hedda, Bea & hennes kompis Felicia var typ nere i en liten stuga som låg längre ner på tomten & sen gick vi upp till mej & gjorde lite roliga saker, haha! Igår höll jag & Hedda på o sjunga lite olika sånger med olika röster & vi tog våra luvor & gjorde dom jätte små & gick ut & skulle knacka på o sjunga dom, men vi knackade bara på Verre för Hedda ville inte sen, haha! Idag var vi här & vi tog lite bilder, här e dom:






Lite hawaii-tema hahaha! Kram Frejsi.

Avslutningen!

Hejsan! I föörgår var det skolavslutning men jag har inte kunna skriva nåt om det för jag sov över hos Hedda. Det var skönt med sommarlov, men ändå den sorgligaste skolavslutningen nånsin! Jag kmr aldrig glömma dom här åren, kmr sakna 6b så sjuuuuuuuuuukt mkt! Det blev inte regn iaf, så jag kunde ha på mej det jag tänkte, en blommig klänning, vit kofta & vita tights. Asså, jag tror aldrig jag har sett så många gråta på en skolavslutning! Jag kunde inte gråta, fast jag ville, det var så sorgligt! Alla tjejerna samlades i en ring & kramades & sa hejdå. Vi hade typ tänkt o bada, men det har ju inte direkt varit nåt badväder! Regn varje dag! Jag glömde be Joanna,Enja & josefine sskriva på gipset, men dom får göra det nån annan gång! Efter skolavslutningen åkte jag,hedda,calle & heddas moster in till stan & shoppa, fast det blev inte så mkt skulle precis köpa några armband när Lusse (Heddas moster) kom in i affären för vi skulle gå! Men när vi precis skulle gå från NK spöregnade det ute så jag kunde inte gå ut för då skulle gipset smälta! Här är iaf lite bilder från skolavslutningen:


söta Hedda


Jossan & Manding


lille Joanna som typ grät mest av alla


Hanna, haha


Manding hihi


Enja & Joanna igen

Och nu bilderna från stan, min mobil höll på att ladda ut så vi hann bara ta jätte snabbt så jag e skiiiit ful!





Puss & kram på er allihopa, jag kmr sakna er så himla fucking much<333

6b, I`ll miss you!

6b, kmr sakna den klassen så jävla mkt, men imorgon är sista dagen som är kvar. Kmr sakna er!

Perfect for the summer<3



lite suddig....

Sommarlov imorgon!!!

Hejsan! Imorgon är det skolavslutning & sommarlov!!!! Idag har Hedda & Manding varit här, Manding gick för typ en halvtimme sen. Vi tog lite bilder & prata lite. Här är några bilder vi tog:


söta manding




läskig, ser ut som en docka!

Have a nice day!

Hejsan & godmorgon! Idag ska jag inte till skilan, vi skulle typ åka till skansen med klassen & jag kan inte följa med, det var typ för långt att gå & så. Imorgon är det skolavslutning, yeeey!!!!! Det får INTE regna!!!! Om det gör det måste jag ha på mig ett plastskydd runt mitt ben & jag skulle helst vilja slippa det!! Jag vet vad jag ska ha på mig förutom skor, jag tänkte ha några svarta ballerinor men en viss personhar skvättit massa vit färg ppå dom, så nu är det massa små ita prickar & ränder överalllt på deom! Puss & Kram Frejsi!

                    

Dagen:)

Heej! Idag va Hedda här, vi hade typ kakor hemma för första gången & då blev så klart kakmonstret Hedda glad, så vi gjorde ett fat med kakor & 2 drinkar med jordgubbar & nån guldig sak i, haha! Vi hade typ städdag i skolan & jag kollade i min portfolio, det var fett kul jag hade skrivit massa sagor som typ hette idèe sprutan & man skulle skriva vad man var bra på & jag skrev typ allt, haha! Här är iaf bilden på mina & Heddas drinkar & kakor:

         


Sista veckan!

Hejsan! Idag är det bara 4 dagar kvar!! Idag har jag varit i skolan för första gången, men glömde be alla skriva, ska göra det imorgon istället! Då ska vi typ ha nån klassbrännboll elr nåt, kmr iaf nt kunna va med på den. Imorgon ska jag & Hedda redovisa om ett land, vi har typ nt övat nåt & vi ska typ be om att få redovisa på onsdag istället. Nun kmr hon iaf snart för hon var utelåst, haha!

Hejdå o puss & kram Frejsi!

3-års kalas

Hejsan! ´Nu sitter jag & solar på 3-års kalaset! Det är jätte varmt! Har fått låna en dator så jag bloggar lite nu. Emelie (som födelsedagsbarnet heter) blev jätte glad för fotbollen! Just nu håller hon på med den & nickar, haha! Hela dagen har varit skön & solig! Men, grattis igen, Emelie!

Kram Frejsi






 


Matchen ;)

Hejsan! Idag har jag följt med på matchen igen! Men den här gången förlorade vi. Det var väldigt jämt iaf! Nu ska vi snart på ett 3-års kalas, haha! Hon som fyller år älskar typ innebandy & fotboll, så vi åkte till sickla & köpte en liten fotboll åt henne, hoppas hon gillar den! Nu sitter jag & kollar på TV, ska snart duscha.

Kram Frejsi!

Yesterday

Hejsan! Igår var jag med Hedda & spelade sims3, det är mkt bättre än 2:an! Sen kom mamma & hämtade oss & så åkte vi till matchen. Dom vann! Wohooo! Sen blev Vendelas, en i laget, cykel förstörd av en viss person! När matchen var slut åt vi på mcdonalds & där slog toadörren till mej så jag trilla, haha, det gjorde ont så nu har jag fortfarande lite ont av det! Efter det sov jag över hos Hedda & nu sitter vi i mitt rum & bloggar, hehe. Men nu kanske vi ska baka istället elr nåt annat, & ikväll ska Emelie & hennes familj komma hit & se på matchen Sverige - Danmark, heja Sverige!
Kram Frejsi! 

             

Lycka till!

Hejsan! Snart ska jag åka & kolla på matchen som vi ska spela, elr nt jag då men dom andra i laget! Elr det kanske inte var så snart förresten, matchen börjar typ kl 7 elr nåt. Hoppas det går bra iaf! Lycka till tjejer!!!

                                 

Frogz & Grodnytt

Hej igen! Tänkte bara säga att jag & 3 kompisar har 2 andra bloggar som heter grodnytt & frogz. Gå gärna in på dom oxå, där skriver inte bara om grodor, som det kanske låter som, utan om lite vad som helst, roliga saker, tips, bilder, videos & sånt. Hoppas ni kmr gilla dom!

                                      

Morning!

Godmorgon! Nu har jag äntligen kommit upp till mitt rum för första gången! Det var faktiskt ganska lätt att gå i trappan! Anyway, nu är det jätte gröönt ute! Fast regnigt, men det spelar ingen roll. Man märker ändå att sommaren är här. Det har typ börjat växa såna här gula saker som man kan dö av på vår tomt nu. Jag kmr komma till skolan på måndag! Det kmr bli mkt roligare än att bara vara hemma, särskil när det är så regnigt!
Puss & Kram Frejsi

                             

Dagen;)

Hej igen! Idag har jag varit på sjukhuset, som jag skrev förut, & gjort lite läxor. Nu sitter jag & kollar på tv, The hills som typ hackar skit mkt & nu började hela tvn.
Kram Frejsi

Don`t worry be happy!

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset! Det var nt farligt/läskigt alls! Först tog dom några röntgenbilder & sen fick vi vänta i en timme tills vi äntligen fick träffa en doktor. Han sa att jag skulle ha gipset i 3 veckor till, och kunde börja med fotbollen om 6 veckor, typ i augusti. Sen sågade dom bort halva gipset med nån konstig såg som kittlades jätte mkt! Nu har jag bara gips på smalbenet o foten så jag kan böja på knät nu. Gipset kmr typ göra det ena benet smalare så det ser lite konstigt ut, haha! Men don`t worry, be happy;)



                       Halva gipset borta;)




Manding för några dagar sen, efter att hon pussade & slickade mina tår!



  Mitt ben innan det blev klottrat, ser ut som ett kycklingben, haha!

Snart sommarlov<333

Heejsan! Nu är det snart sommarlov och det känns som att jag missar allt! Hoppas jag kan gå till skolan på måndag, då är det ändå bara 5 dagar kvar! Det har gått jättesnabbt!! Det var ju typ januari aldelles nyss & nu är det liksom 9 dagar kvar till sommarlovet! Guuud vad jag ångrar att jag skulle göra den där snurr-saken, men det kmr nog bli en ganska kul sommar ändå!
Kram Frejsi!

                                      

Godmorgon!

Hejsan, hoppas ni har sovit gott! Det har inte jag, jag vaknade hela tiden. Jag hoppas att jag kan komma till skolan i övermorgon, ska börja öva på att gå i trappor idag. Jag kan gå i trappor, men bara om trappstegen är ganska stora.
Kram Frejsi
 
                          

10 dagar kvar ;)

Hej igen. Tänkte bara säga att det är exakt 10 dagar kvar tills det bästigaste sommarlovet börjar, tyvärr kmr ju jag gå på kryckor i minst en månad in i det men ändå! Det känns konstigt att inte vara i skolan när det är så lite dagar kvar! Rädd för torsdag, ska till sjukhuset igen då för återbesök. Guud, tänk om det har gått helt fel & jag måste operera & allting!! jag längtar verkligen inte efter torsdag. Men nu ska jag se Twilight för första gången (fett sent!!) & inte Yes Man som jag sa förra gången.
Puss & Kram Frejsi!

This day

Hejhej. Idag kom Emlan hit & hälsade på o gav mej en present, en sak som man kan göra små söta monster av! Hon ritade på mitt gips & ``jätte fint´´ på min fot! Sen körde vi eyetoy, inte så konstigt att hon vann! Tur att det var kul iaf. Nu ska jag snart se yes man, så jag måste gå. Byee.



      Här är bild på det Emelie ritade på min fot



Det här tyckte hon va jätte kul, sry Emlan men jag håller inte riktigt med dej, haha.




Konstiga Bilder ;)

Hejhej, jag bara måste lägga in några roliga bilder jag hittade som jag & Hedda har tagit, vet inte riktigt vad vi gör:




Hedda spelar en konstig sak med stora ögon & jag nån gubbe....



en till gubbe....  



Hedda loves pink...



Jag trillar......



Hedda spelar kärring....



gubben igen....



Hedda....



Jag....



Hedda leker Pamela, haha skoja bara....



gubben igen.....



gubben & tanten again....



....och igen





Klotter-benet...

Hejsan svejsan, här  är en bild på mitt gipsade ben som redan har hunnit bli ganska överklottrat av bara Manding o Hedda. Det kmr inte finnas ngn plats kvar att skriva på när jag kmr till skolan, haha. Här kmr iaf bilden:

            

Goodmorning;)

Hejhej o godmorgon allihopa! kanske lite sent att säga nu (kl e ju typ 1) men ändå, det var inte såå länge sen jag vaknade! Hoppas ni har sovit gott, som jag. Har gjort lite tråkig matte nu & är äntligen klar.
Byebyee ;)

            




Längtar....

Hejhej! Nu sitter jag & kollar på the Hills & jag tror att det är första gången jag verkligen längtar efter skolan. Inte för att plugga, utan efter att träffa alla!! Hoppas mitt ben blir bättre snart!!:D

Oh no!!!!

Åhhh neeeej! Jag kom precis på (när jag läste linns blogg: http://linnzzan.blogg.se/ o jossans: http://ligon.blogg.se) att jag inte kmr kunna åka till grönan på jätte länge heller!! Förlåt om jag låter klagig, I understand om ni inte orkar höra (höra/läsa elr vad säger man??) mitt tjat & gnäll om mitt ben längre, men jag har så tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra annars. Jaja, jag får väl tänka på ngt annat istället.
Kram Frejsi 

Uttråkad:(

Hejsan! Nu har jag tråkigt, typ så tråkigt man kan ha. Jag har läst ut en hel bok på 2 dagar liksom, hur tråkigt får man ha då? Vet inte vad jag ska göra. Är det ngn som har ngt tips på vad jag kan göra nu när jag har brutit benet/foten förutom att kolla på TV, va inne på datan,lyssna på musik & sånt?

                                

Why, why, why???!!

Varför skulle jag bryta benet för??? Precis när sommarlovet snart börjar!! Så korkat, så typiskt mej!! Varför kunde jag inte ha brutit benet 2 månader tidigare? Elr vrf kunde jag inte ha inte brutit benet alls?? Jag kmr inte kunna springa,bada,hoppa studsmatta, (sola ena benet), mm... Men det värsta är verkligen att jag missar dalecarlia!! Hedda o Manding kom precis förbi. Dom ska bada i Heddas pool, önskar jag oxå kunde göra det. Men mest önskar jag att jag inte hade brutit benet alls!!!!
// en gipsad Frejsi


Presenter

Hejhej! Nu ligger jag i soffan med mitt gipsade ben som gör skiit ont! Det finns iaf några bra saker med att skada sig:
  1. Man får världens bästa service
  2. Man kan vara hur lat som helst, andra gör saker åt en
  3. Missar skolan
  4. Man får presenter
Jag har faktiskt fått rätt många presenter, tex:
  • chokladask
  • 2 böcker
  • rouge
  • annan choklad
  • en gullig I love you-nalle
  • en tidning
  • en stor chipspåse
  • några kort
och sist men inte (verkligen inte!!) minst:
  • en iPod touch
Så det är faktiskt inte bara dåligt att skada sig, finns bra saker oxå... så om ni önskar er någonting särskilt så kan ni ju alltid gå o bryta benet, haha ;)

Tänkte lägga in en video på när jag bröt benet men vet nt hur man gör, kan ngn hjälpa mig??



RSS 2.0