Julklapparna...

Tjaa :D<3



Julklapparna jag fick i år! Jag lägger in egna bilder senare idag eller någon annan dag... ;). Är faktiskt hur nöjd som helst över det jag fick, kanske mest av allt min kära iPhone 4 :love: :D! Efter att ha gått runt med min gamla Sony Ericsson från typ år 2000 (efter att min nya gick sönder) så kan jag inte ens beskriva hur skönt det är med en ny!! Jaja, nog om mina julklappar, vad fick ni?

Pöss!


MERRY CHRISTMAS!

Hejhejhej min döda blogg... :D<3

Tänkte bara önska er alla som läser detta en riktigt god och härlig jul! Jag kommer nog inte blogga så himla mycket nu under den senaste tiden eftersom att det är jul & allt, så bli inte allt förvånade om jag inte uppdaterar över huvudtaget!

Ha en superduper jul nu allihopa, hörs om några dagar! Pöss!


Jultips!

Tjenaa :D<3

Tänkte bjuda på ett litet gott & enkelt jultips! Här kommer det ;).



Baka egna saffransmuffins! Det är lätt, går ganska snabbt, och blir hur gott som helst! Jag har precis satt in en plåt full med sånna här i ugnen och kan knappt vänta innan vi kan ta ut den! Anyway, så kommer receptet till dom vi gjorde här:

För ca 25 st:

4 dl vetemjöl
2 dl socker
4 ägg
3 påsar saffran
300 g rumstempererat smör
2 tsk bakpulver
400 g mandelmassa
Blåbärssylt

Gör så här:

Blanda ihop mjölet & bakpulvret tillsammans i en bunke. Vispa sedan ihop smöret & sockret i en annan bunke så att det blir pösigt. Tillsätt sedan äggen & riv ner mandelmassan grovt. Blanda ihop smeten med mjölet tills det blir riktigt ihopblandat. Mortla saffranet med lite socker tills det blir riktigt pulvrigt och häll sedan ner det också & blanda. Lägg ner smeten i muffinsformarna och sätt in i ugnen på 175°. Lägg ev. ner lite blåbärssylt i muffinsarna om du vill.

Voila! Supergoda & juliga muffinsar som man aldrig kan få nog av! Enjoy ;).




Gårdagen...



:love:



Sibirisk katt, yeah right! Jag klarar av vintern 100 gånger bättre än den här katten säger jag bara...





Lite bilder från allt från i förrgår till idag! Ledsen för sämst uppdatering btw, men jag har haft lite fullt upp nu mitt i jullovet! Och när vi ändå snackar om det så måste jag bara säga att det har gått helt sjukt snabbt! Jag kommer ihåg när det blev den första december och alla gick runt & var asglada över att det bara var 24 dagar kvar tills - behöver jag ens säga det? - julafton. Men nu är det 1 dag kvar... Jag gillar nästan dagarna innan julafton mer än själva julafton. Det är så mysigt att gå runt och baka pepparkakor & lussebullar, julpynta, ha snöbollskrig, köpa julklappar, allt julpynt som hänger lite här & där! Och sen när dagen äntligen kommer, som man har längtat efter så himla länge, så bara svischar den förbi liksom. Det går så snabbt innan man sitter där och försöker hålla sig uppe så länge som möjligt för att den inte ska ta slut, men man vet egentligen att den är över...

Hur som helst så längtar jag i alla fall till imorgon, vem gör inte det liksom? Men nu ska jag kanske försöka komma på något slags julrim... Det brukar oftast sluta med; "Här får du den här, ditt lilla jävla sär" eller något i den stilen. Nej, jag driver bara, men nu ska jag dra, vi ses imorrn da', var det jag som sa, fyfan vad jag är bra! (Hahaha fett grym jag är, det här året kanske inte blir så dåligt trots allt? ;))


Julklappskris...

Tjaa :D<3



Pepparkakor från vårt pepparkaksbak för några veckor sedan... Mums :)!


Någon annan som har lite kris när det handlar om julklappsshoppingen? Det har iaf jag, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till pappa! Kanske någon t-shirt, golfbollar, någon rolig skämt-sak...? Som sagt, ingen aning. Jag får se om jag hinner åka in till stan imorrn med Hedda, då kanske jag hittar något? Jaja, hur det än blir så får jag hoppas att jag hinner till julafton!

Jaja, nu ska jag ta och gå och lägga mej...


Mini-recept!

Tja :D<3

Tänkte bjuda på ett litet min-recept som passar särskilt bra nu i den kalla vintern! Sitter faktiskt själv med en kopp med sån här choklad nu!



PS. Tänk på att inte ta för mycket kaffe! Då blir det aldelles för beskt, ta bara lite så man får lite kaffesmak i chokladen!


Hur snygg?



Adda den här till min önskelista tack! Har letat efter en riktigt färgglad tjocktröja hur länge som helst, men har inte hittat nån snygg och så ser jag den här! Jag älskar verkligen allt med den; färgen, trycket den stickade luvan, den snygga formen... allt! Vad kan man göra liksom, jag är redan kär? :love: Får jag den inte i julklapp köper jag den själv säger jag bara, sitter redan här och dreglar efter den!


Dagens fråga...



Jaa, vad önskar ni er i jul? Själv ser mi önskelista ut så här:



  1. En iPhone 4 står så klart högst på listan! Något som verkligen behövs med tanke på att jag just nu går runt med min gamla mobil sen min "riktiga" gick sönder för några månader sen... Får jag ingen ny mobil snart så dör jag. Typ.
  2. Ett nytt objektiv! Nikkor 50mm f 1.8 närmare sagt, fick andra platsen.
  3. En spa-behandling! Förutom att jag har ont i både ryggen och nacken så skulle det bara vara riktigt jävla skönt med en massage just nu! Snacka om efterlängtat!
  4. Lite småprylar till kameran, som t.ex. reflexskärm, närbildsfilter, ny kameraväska, osv.
  5. Tvserie-boxar! Gilmore girls, Gossip girl, Desperate housewives, Grey's anatomy, spelar ingen roll, hit mere bara ;)!
  6. Lite badbomber, tvålar, osv från Lush! Inte nog med att dom luktar så gott att man typ bara vill äta upp dom, dessutom så är det ju hur skönt som helst med ett varmt bad nu mitt i kalla vintern!
Japp, så ser lite av min önskelista ut just nu! Men nu ska jag ta och fixa mej en kopp té... Puss!


Gammal video...

Hahahah här kommer en gammal video från i sommras typ (?)... Vättefan vad vi håller på med eller varför den e så snabbspolad...? Haha men det är jag & Hedda iaf... ;).





Jag antar att jag ska vara någon slags gangster med en jävligt stor kuk (sry för känsliga läsare... ;)), haha. Och Hedda då...? Bimbo gånger 100? Hahahah, jaa det är väl ungefär som i verkligheten då... Nejdå, jag driver bra lite hit och dit nu. Och nu vet jag inte vad jag skriver heller. Näej, nu säger jag hejdå helt enkelt och låter er njuta av vår minst sagt flummiga video ;).

Pöss!



1 vecka kvar...

... To The big day, som jag brukar kalla den ;). Julafton snackar jag om såklart, och det är helt sjukt hur mycket jag längtar! Allt är så himla jul-igt! Det ligger hundra ton med snö på marken, jag har precis ätit en choklad ur min julkalender (haha), vi har julmarknad idag i skolan och igår slog jag in årets första julklapp! Snacka om julstämning...
Jaja, nu måste jag gå för annars kommer jag komma försent till skolan, kisses!



Guess what I've got...?



Jag är helt överlycklig över att jag nu kan ta med mej mitt kära spotify vart jag vill :D! Härligt, härligt! Det nästa jag gör blir att installera det i ipod:en så att jag kan lyssna i skolan imorrn... Haha, jag känner mej som ett litet barn som äntligen har fått den docka hon önskade sig... Men som sagt; to the ipod ;).

Vi ses - hörs kanske man säger? -  imorrn, puss!


Algebra och ekvationer - inte riktigt min grej.

Holaa amigos :D<3

Sitter just nu och försöker plugga lite till matte-provet imorrn... Algebra & ekvationer är vad som ska förhöras och jag kan ju säga att jag faktiskt har varit mer redo för ett prov. Jag fattar seriöst ingenting.

Jaja, nu ska jag sluta skriva på det här tråkiga inlägget och gå tillbaka till - den iof ännu tråkigare - pluggningen. Hörs imorrn, om jag överlever. Min lärare kanske slaktar mej eller nåt för att det gick så dåligt. Puss!



Ungefär så här ser hela min facebook logg ut just nu...

Haha... Kul att hela ens dag har bestått av att bli facerape:ad... haha.
Pöss!



Vill ha...



Nästa inköp till kameran säger jag bara.

Nu ska jag fortsätta lyssna på spotify, som jag snart ska uppdatera till premium dessutom... Najsigt värre.


Julklappsshopping!

Holaa :D<3



Lite julbilder från förra året... Det var precis när jag hade fått min systemkamera och fattade typ ingenting, haha! Jag ser verkligen skillnad på dom här bilderna mot dom jag tar idag... :P.

Idag stack jag till stan med Carro för lite julshopping! Tyvärr hann vi inte vara där så länge, så jag har fortfarande ganska mycket kvar att köpa... Men de e luugnt. Det är så mysigt att gå omkring med allt julpynt & belysningar (?)!

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på TV och äta mina käraste majsnötter ( :love: )!


Fucking förkylning.

Jag hatar förkylningar. Tänkte bara att ni skulle veta liksom.

Flumflum...







Carro snyggingen :love:

Haha, lite flummiga bilder från idag... Jag och Carro var hemma hos mej och bakade chokladmuffins och en totalfailad topping. Eller topping, kanske mer en brun, rinnande sörja som vi öste på muffinsarna. Har faktiskt inte smakat hur det blev när dom blev färdiga än, har bara smakat utan toppingen... Jaja, nu håller jag på att försöka gå igenom alla bilder vi tog, vilket var typ 10 i minuten, och vi höll ju på ett tag om man säger så. Hehe.

Haare bra vättja, puss!


Bed next!

Nu fixar jag mej för att gå och lägga mej, hörs imorrn!

Nya favoritlåten typ. Aaasbra.
Hahaha helt fuckat inlägg, men det blir förhoppningsvis bättre imorrn, pössar!



Och så var det ju det här med julklappar...

Tja :D<3

Mitt i allt det härliga med julen så finns ju också den där jul-stressen. Jag har tex inte köpt en ända julklapp, och det är faktiskt inte mer än typ 3 veckor kvar till julafton... :D :love:! Plus att jag har massa födelsedagspresenter jag måste köpa också! Snacka om att jag måste julshoppa nästa helg...

Jaja, nu ska jag försöka hitta någon bra sida att ladda ner låtar på. Känns ganska omöjligt.
Sorry för så tråkgt inlägg btw, orkade inte skriva om nåt särskilt!


You think you're cooler than me.

Hola chicas & chicos!



Jag just nu... ;).

Idag efter träningen vart det stort pepparkaksbak! Gudomligt gott, men inte lika bra för magen. Fick hur jävla ont i magen som helst efter all pepparkaksdeg, glasyr och pepparkakor. Usch. Inte kul. Jag borde verkligen ta hand om min stackars mage bättre. Inte nog med att jag äter alldeles för mycket Ben & Jerry och massa choklad - fast jag är laktosintollerant - jag äter också i turbo fart! Jag hinner liksom inte känna av att jag är proppmätt innan min typ tredje portion. Näe, inte heller särskilt kul. Så det ska det bli bättring på...

Näe, nu måste jag verkligen återgå (eller återgå, jag har inte ens börjat?) till mina läxor, prov och annat skit. Och imorgon blir det fotbollscup :D! Fast jag hinner nog inte skriva något innan, eftersom att samlingen börjar fucking 8! Snacka om att jag kommer springa runt som ett sovande lik på planen imorgon. Jaja, dom problemen tar vi hand om senare. Puss :D<3


Decisions, decisions.


Jag har haft absolut 0% inspiration när det gäller bloggfronten på sista tiden, och det är därför det har blivit som det blivit med uppdateringen dom senaste dagarna. Och det har inte förbättrats kan jag ju säga. Har ingen aning om vad jag ska skriva, så därför fick det bli ett litet apologize-inlägg...
Jepp, så var det med det. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och lite annat smaskigt. PussAr!

Btw, checka min nya spellista på spotify...
Julstämningen är iaf på topp ;)!



1 december.

Första luckan öppnad... (Och jaa, jag kör fortfarande på chokladkalender, haha...) ;)

Idag är det alltså första december. Det är helt sjukt hur tiden går fort! Det känns ju som att det var oktober alldeles nyss typ? Här hemma är det i alla fall jätte juligt, vi har (som ni kanske ser på bilderna ;)) julpyntat, hängt upp sånna där stjärnor (adventsstjärnor?) och tänt adventssljus! Plus att jag dessutom har gjort en liten jul-spellista på spotify för att få igång lite julstämning, haha! Dock är det typ bara 5 låtar där, menmen... ;).
Jaja, ha det bra nu, nu ska jag nog ta en till chokladbit (Vi har vunnit asmånga sånna där chokladkalendrar, så vi har typ tre hemma nu... Mums, mums, muums!)!

RSS 2.0