Time to go!

Tjoosan<3
Tänkte lägga in en bild men det gick inte... :S
Jaja, ska snart åka på det så kallade spelarmötet där vi ska äta middag & nu sitter jag bara & tråkar lite framför the Hills...;)
Imorgon är det den första december!! Wohooo ;D! Vilken nyhet va!?? Då är det bara 24 dagar kvar till julafton...24! Jag vet att jag redan har snackat om hur mycket jag längtar till julen, men det går inte att sluta, hah^^! Och lite extra julsnack gör väl inget??:P
Puss & Kram<3

Onödigt inlägg ;)

Tjenatjena<3



Idag slutade vi tidigt igen XD! Så himla skönt! Men då får jag ju såklart ont i magen så jag kan inte göra nåt! Så nu sitter jag i soffan & dampar på spotify reklamen medans jag lyssnar på Rihannas nya album Rated R, som väl ingen har missat?
Jaja, ska försöka göra nåt annat än att bara sitta framför datan & tvn hela dagen, så vi ses ;)<3


Can`t wait!

Heey sweetnoses<3



Guud! Det är inte ens december än & jag kan inte stå ut längre! I want christmast, and I want it NOW!!
Menmen, man får väl se det positivt; snart ska man ju julbaka! Pepparkakor, lussebullar, knäck kanske? Och 1 december ska jag & Hedda ut & köpa julklappar (Okej det där hjälpte mej inte särskilt mkt, hah ;)).
Men nu har jag typ fått ont i ögonen av allt datanördande så jag måste sluta, byebye<3


Dagen ;)

Tjootjenare<3

Idag har det vart fotboll hela dagen! Det gick bra, vi kom 3:a, fast alla tränare från dom andra lagen & domaren sa att vi var det bästa laget i hela cupen, haha^^! Så man ska väl va nöjd? Kom hem för ett tag sen, men har bara hunnit duscha & sen kom våra gäster, mammas & pappas kompisar så dom e inte så kul för mej, hah :P
Nu ska jag kolla på topmodel haha ;)
Byeee babes<3



Hål i öronen at last^^

Hejsan<3

Haha läste precis Sandras nya patetiska kommentarer men jag orkar faktiskt inte svara! Tycker bara att det är så jävla korkat, hon skriver det lixom som att hon vet vem jag är? Hon har ju fan ingen aning om vem jag är??
Mm, iaf över till viktigare saker än fördomsfulla wannabe´s... Jag tog äntligen hål i öronen, haha^^! Så nu måste jag bara vänta i 2 månader innan jag kan använda vilka örhängen jag vill!


Busted!!

Heej på er<3



Är det här nåt slags skämt eller? Okej, jag har väl ljugit men jag kan ju som vanligt inte hålla mina löften till mej själv, tex att inte äta godis varje dag, haha! Men iaf tillbaka till det jag skulle skriva om, jag kunde faktiskt inte hålla mej från att skriva ett svar eftersom att kommentaren var så himla patetisk! Jag menar; läs själva:

Hade tänkt sluta läsa en blogg som bara fakear sig i genom. Men va bara tvungen att kolla om du hade skrivt någotning om mig,och så klart är då så öndigt löjlig att du gör det. Alltså tror att fler läsare håller med mig. Din blogg kommer aldrig få en bra statestik med den dä konstiga taktiken. Jag tror att du inte är en sån som du uttrycker dig på bloggen. Tanken med blogga är att ha sin egna attityd. Det där är inte coolt! Det är faktiskt urbarnsligt. Kom igen, skaffa en stil och skaffa en läsvärd blogg. Dock har du ju tydligen följt mitt råd och slutat med ``heej sötisar <3 ´´ sen så undrar jag varför du skriver ``puss & kram´´du skulle väl aldrig kramat och pussat okända läsare! Helt ärligt...det här börjar spåra ut..då borde ändå kunna hälsa normalt? Snälla gumman..dessies blogg är ju till o med mer ärlig än din.

Jag vet fan inte hur jag ska börja, så mycket skit att det inte går att hitta nåt ställe att börja på! Tänk efter lite på vad du säger, du skriver ``sen undrar jag varför du skriver ``puss & kram´´ du skulle väl aldrig kramat och pussat okända läsare!´´, för det första är det bara ett rätt normalt sätt att säga hejdå på. För det andra så kan man ju undra varför du har skrivit så på din blogg själv (Bevis finns längre upp!)?? Okej, så du vill att jag ska sluta spela ``den lilla perfekta tjejen´´ som du skrev förut & att jag ska va mej själv, men om jag ``skaffar mej en stil´´ så är jag väl inte mej själv, elr? Ens stil ska komma naturligt & om man skaffar sig en stil med flit så är man väl inte sig själv? Då har man ju verkligen försökt att skaffa sig en stil? Och vad menar du med att ``dessies blogg är ju till och med mer ärlig än din´´?? Då kan du ju börja med att säga vad jag har sagt som inte är sanning eller ``ärligt´´?? Du kan ju inte säga att jag ljuger när jag tex bara skriver vad jag tycker?? Kan du ens ge några exempel på vad jag har ljugit om? Jag skulle faktsikt inte tro det! Men jag håller faktiskt med dej om en sak, det här börjar verkligen spåra ut!







Svar på tal forts.

Tjooo<3
Kommentar:
Men herregud hur pallar du skriva ett helt inlägg om mig gumman? Åh nej jag har inte bett dig vara elak men du behöver inte hålla på sådär jag tycker det är töntigt.Du uttrycker dig som om du vill vara den lilla perfekta snälla tjej. Just däför kanske därför inte du har så många läsare på din blogg för att de tolkar dig som en bedräglig tjej som smörar. Man vill ju inte läsa en blogg om den inte ens kan hantera hälsningsfraser på ett moget sätt. Skärpning tjejen! Och jag kanske inte känner dig men om det vore mitt i stan skulle du kanske inte hälsat hej sötisar. Exakt det kallas `oäkta´.Ska du kanske skriva ett till inlägg om mig nu? det vore extremt barnsligt,snacka om att ödsla tid.
Svar:
Sandra, du tycker väl att jag är ``jättetöntig´´ nu men jag bryr mej faktiskt inte ett enda skit. Och du kan ju förresten svara på hur jag ska skriva till dej eftersom att det inte går att kommentera din blogg!? Jag är & vill inte vara ``den lilla perfekta tjejen´´, du kan fråga vem som helst som faktiskt känner mej. Och om du nu tycker att jag är så omogen, bedräglig & oäkta för att jag skriver ``hej sötisar´´ så behöver du inte läsa min blogg! Ingen har tvingat dej till det så what´s the problem!? Du kanske tycker att det är mycket bättre att skriva massa fördomar & skit på andras bloggar än att skriva ``hej sötisar´´ som hälsningsfras? Gör vad du vill, jag bryr mej inte, men snälla lämna dom du tycker är ``bedrägliga´´ ifred för jag tror faktiskt inte att någon bryr sig!?
Så & nu tänker jag inte skriva mer om det what´s so ever!

Svar på tal

Heej<3

Kommentar:

``Gud vad du håller på och fjäskar för alla dina läsare...va lite mer dig själv kom igen. Men det var en fin önskelista. Kommer du fotografera mera om du får en kamera? det vore kul sen kan du göra en plange med bilder sen innan och efter. Men kom ihåg att du behöver inte spela gullig och smöra?? du vet ju inte om jag är söt så varför skriver du `hej sötisar´ "<3" lite konstigt!´´

Svar:

För det första så försöker jag inte ``smöra´´ elr ``fjäska´´ för mina läsare (eftersom att dom knappt finns, hah :P). Jag är ledsen om du tolkade det på ett dåligt elr negativt sätt, men det var inte så jag menade direkt, skulle du tycka att det var bättre om jag skrev ``Heej fulisar´´ istället? För det andra så ``spelar jag inte gullig´´ heller & eftersom att du inte vet hur jag är kan du ju inte säga att jag ``spelar´´ någonting, elr? Det är väl samma sak som du säger att jag inte vet om du är söt elr inte så känner ju inte du mej & kan inte säga vad jag spelar?? Det tycker iaf jag är ``lite konstigt´´!
Men tack iaf & jaa jag kommer ta mer bilder om jag får kameran ;)


(till alla er som inte tar det på ett dåligt sätt! Nöjd Sandra? :P)


Tävling hos Foki ;)

Heej igen<3



Jag är med & tävlar om valfri sak från cocoo.se hos Foki! Jag har valt det mörkbruna nitarmbandet som är med på bilden, men det är ju valfritt så man får bestämma helt själv vad man vill ha!
---------------> KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED & TÄVLA! <---------------------





My wishlist ;)

Heeej sötisar<3

Idag är det den 24 november vilket betyder att om exakt en månad sitter man framför Kalle-anka på tv & äter knäck (elr vad man nu gillar för julgodis.... chailatte kanske ;D!). Guud vad man längtar!! Har redan skrvit en önskelista, här är några av dom sakerna jag önskar mej:




Puss & kram mis angelitos<3

I want...

... det här äppelhalsbandet eller i rött från Glitter 149 :-


Puss & Kram<3

Bröllopsfotografen

Hejhej<3

Tänkte berätta lite om igår, jag & Hedda var på bio & såg bröllopsfotografen ;). Det blev ju rätt flummigt kan man ju säga, hah ;). Filmen var lite sorglig i slutet, men annars va den rolig! Gillar deras dialekt, värmländska typ haha ;D!
I helgen blir det bio igen med Carro, gissa vilken vi ska se?? New moon, såklart ;D
Vems sida står ni på? Team Edward eller Team Jacob? Själv vet jag inte :S :P

















Xoxo Freja<3

Home sweet home<3

Hejhej ;D

Kom nyss hem från Linköping, har varit hos mormor & morfar som firade guldbrollöp & som vanligt när man kommer hem från mormor & morfar så väger man ju typ 2 kg mer, hah! Nu sitter jag & tittar på Robinson & guuud vad jag längtar efter värmen!!


Puss<3

New moon<3

Heeej<3



Today´s the premiär, synd att dom sänkte åldersgränsen till 11 år efter att biljetterna hade tagit slut! :( Menmen... dom har ju iaf sänkt dom :D!! Så nu blir det väl bara att planera in bio snart!!<3
Dags för en dum fråga:
Någon annan som ska se den??:P

Kissie+Wipeout=sant??




Heej mina sweetasses<3
hahah älskar det ordet men får inte kalla nån för det :P

Jaja, hur tror ni det kommer gå för Kissie i wipeout då?? Jag tror iaf att 5:an kmr få skiiiiiitmånga tittare! Vem vill inte se Kissie i wipeout liksom, haha, jag skulle inte vilja missa det iaf! Nu har jag försökt att ladda upp en bild i typ 1 timme så det får väl bli en på bara Kissie då...:S INTERNET SUGER SÅÅÅ HÅÅRT IBLAND!! Blir så himla irriterad när just den bilden jag vill ladda upp inte funkar att ladda upp jag vill bara slå sönder datorn & skrika rakt ut, men det e pappas dator så han skulle nog inte bli så glad... Fuck att jag inte tog min egna! Nee jag skämtar bara men ni får hare så bra
Lots of hugs and kisses<3

No svininfluensa ;)

Tjoooooo<3

Där fick ni lite snygga bilder på mej, kunde inte lägga upp alla, gick för trögt men...

Idag tog jag svininfluensan saken & det gick väl bra... Dom sprutade in vaccinet & sen kom det ut en äcklig rosa sörja ur min arm & sen var det typ färdigt! Så det gick ju väldigt bra faktiskt tills Nyimanding kom... Då skulle hon såklart slå där jag hade tagit sprutan, så nu har jag skiitoont! Jaja, Efter det så mötte jag Olivia, Sofie & Manding i forum där vi skulle göra en sak som jag inte kan berätta just nu!
Så nu får ni ha det så bra små bajskorvar så ses vi, puss<3
PS. Vi mötte idol-Klabbe i forum! Tog en bild men den går inte att lägga upp för, som jag sa, det är för trögt! DS.

Chocolate-day<3

Heej! :D

Idag har varit en riktig choklad-dag;)! Till lunch blev det en chokladkaka, till mellis chokladglass & till middag chokladboll med fanta!:D Inte direkt den nyttigaste dagen heller, men det gör det bara godare!
Idag åkte jag, Malin & Carro hem till Malin först & spelade in en musikvideo som blev lite missbildad, hah! Sen åkte vi till Carro & va på henkans fritidsgård där det va tjejkväll! Dom hade typ tagit dit nån slags konstnär eller vad man ska säga som typ målade på kläder & skor & sånt, så man fick lite hjälp av henne att måla på sina egna saker. Jag ritade på mitt linne som jag hade råkat ta med efter fotbollen, det blääv lite konstigt, menmen!



Tänk bort mitt fuckadeface & att det ser ut som att jag drar in magen så jag tappar andan...






Förlåt för dom dåliga bilderna!

Puss<3

Sanningen bakom...

...min statestik!

Jaa, man kan ju säga så här att jag blev inte överlycklig precis när jag såg den... Skulle faktiskt kunna skriva nästan vad som helst här om jag stod ut med att typ 0,00000000000001 elr nånting av Sthlms befolkning såg vad hade skrivit... Menmen, alla kan ju inte va blondiner med förstorade läppar... Nejdå, jag skämtar bara, jag håller faktiskt med Kissie med den där nrj grejen!

Så, vad kan man säga om den här dagen? Inte så mycket faktiskt... Jag va i skolan som vanligt, åkte hem & sen var det träning! En ganska ohändande (jag vet att man inte säger så, men kom inte på ordet!) dag faktiskt :P

Men nu måste jag gå, ska skörda på farmville som typ har tagit över mitt liv nu! Och jaa, jag erkänner, jag är ett farmvillegeek!

Xoxo<3

Supriiiiise!

Suprise, jag skriver idag också, händer ju inte så ofta nu mera men som jag sa så ska jag bättra mig! Just nu sitter jag hemma hos Hedda, efter att jag sprungit fram och tillbaka flera gånger för jag glömde lite saker & så... Men nu när jag äntligen är här håller hon på med nån överraskning så jag får inte va i hennes rum... OCH DÅ ÄR JU JAG SÅ DUKTIG (råka bli capslock men jag orkar inte ta bort det!) så jag gör ett (väldigt onödigt, menmen...) inlägg! Får väl se vad överraskningen blir... kanske skriver det sen! Grattis säger jag till Sesame street som fyller 40 år, såg det på googles startsida hehe, han som har gjort mupparna (tror jag), aldrig hört om honom förut faktiskt!




Pöwssar & Kramar Freja<3


Voddler!

Heej! Gud vad länge sen det var nu, jag ska försöka bättra mig, jag lovar! Idag har jag inte gjort så himla mycket, vart i skolan är väl typ det ända!
Men nu tänkte jag faktiskt tipsa om Voddler! Om det inte är nån som vet vad det är så är det ungefär som spotify fast med filmer. Sån jävla bra grej, har det inte själv men det verkar ju så när man tänker på vad man har hört & sett... Enda problemet är väl att det kostar (om man inte får en inbjudan), men det går ju!
Puss & Kram<3

RSS 2.0