Imorrn drar vi!



Jag för några veckor sen...

Har precis packat färdigt väskan tills vi drar imorrn! Italien nästaaaa :D. Ska bli så jävla kul! Hoppas vi hinner med lite shopping också mellan skidåkningen...

Nu ska jag dra och va lite social mot våra gäster vi har hemma... ;) Vi hörs kanske under resan eller när jag kommer hem, puuzz!


Hej hallå min fina döda blogg.





Carro var här, vi bakade muffins - igen. En riktigt dålig vana jag har börjat med, har typ skaffat mej en ny diet. Ät tills du mår illa. Aja, nu blir det träning med damerna, måste skynda! Vi ses, puss!


FROSSERI...



Aa, så här går det ju när man har Carro hemma...


Next; muffinstime!

Hola!



Har precis ätit lunch och kollat på ett avsnitt av Gossip Girl. Nu blir det chokladmuffinsbakning till Carro som kommer hit snart. E man bästa kompisen nånsin elr vad? Ja det e man. Pössar!


Gårdagen...







Alla bilderna är tagna från Heddas blogg!

Yupp, lite bilder från igår! Efter en jävla massa krångel med bussar och skit så kom jag till slut fram till Hedda. Jag gick hela vägen hemifrån mej till Heddas place (typ 30 minuter!) i 17 fucking minusgrader! Värsta jag gjort i hela mitt liv. Mina ben var så kalla att jag trodde att dom skulle frysa sönder eller nånting, så fort jag tog fram min stackars mobil för att byta låt så frös mina händer ihjäl så jag var tvungen att gå och lyssna på massa gamla skitlåtar hela vägen, och när jag kom fram svarade inte Hedda på sin mobil så jag fick stå där utanför hennes port i typ en kvart.

Men när vi kom in gottade vi oss med att gå och köpa massa chips, godis, glass osv, och satt inne på Heddas rum och åt, tog lite bilder, zzznackade om massa skit och så. Så det vart ju rätt lyckat iaf :D.

Och nu snart kommer Carro hit för att öva till SO-redovisningen imorgon... Skriker IG- om den, men vi får hoppas på det bästa... Hähä.



Gissa vad som händer nästa fredag...?



På fredag åker alltså jag, min familj och Emelie och hennes familj till La Italia :D! Ska bli skitkul och jag längtar redan hur mycket som helst:P!


Sitter hos min idol hihihihi<333

Just nu är jag hos skitcool assnygga skitsmarta totaly awesome bäst Hedda! Hon är verkligen bäst. Både i sin hjärna , hjärta och överallt liksom! Synd om er som inte är kompis med henne , to bad for you guys hehe suckers.
I vilket fall så har vi ätit massa skit , lyssnat musik och fotat varandra. Yeah på det. Här får ni en bild på söta snygga jag:
hihi gullig va? :)
men nu ska jag och snyggingen Hedda fortsätta chilla och lyssna på hennes grymma musik.
länk till princess heddish : http://juicybabe.blogg.se <3333333
PUSS!<3
(p.s jag är skitbra och ska blogga skitmycket)

Get your ass up and show me how you burlesque

Tjaa!



Kom precis hem från bio med Carzingen! Burlesque, var det vi såg som sagt, och den var faktiskt riktigt bra! Många lite mer B-skådisar som man kände igen förutom dom allra kändaste. Jag och Carro satt typ hela filmen o ba "Åh det e ju hon!". Hähä. Nu blire Ben & Jerry i mängder, lite sådär passande efter all mat och biogodis jag har vräkt i mej alldeles nyss!



Ända bilden som blev tagen idag, och jag vet den är hemsk. Men there you go.


Burlesque

Tjabbaaa :D



Jag just nu :D...

Sitter just nu och smaskar i mej massa exotic snacs som vi har hemma, hur gott som helst :D! Snart blir det bio och middag med Carro, som egentligen var "sjuk" idag. Yeah right liksom. Burlesque är det vi ska se, Chirstina Aguilera, Cher och Cam Gigandet är med i den så den ska väl va rätt bra! Jaja... bilder kanske kommer sen om det blir några tagna ;). Nu ska jag fortsätta kolla på lite TV och sen göra mej redo... Vi ses mina käringar!


Så sjukt bra.



Kan inte sluta titta. Är helt beroende.


Ny design :D

Efter klagomål på dålig uppdatering, så har jag nu - som den trogna och grymma bloggare jag är - lyssnat, och slängt in ett litet inlägg här! Generöst, I know.
Jag hemma hos Hedda för några dagar sen, riktigt snygg sminkning måste jag säga ;).
Har ändrat lite på designen som ni kanske har märkt? Ändrat lite färger, typsnitt header, osv... Den är inte riktigt färdig än, jag tycker att det är så otroligt tråkigt med alla koder och skit så jag orkar aldrig sitta särskilt länge med designen... Nu är jag iaf rätt så nöjd, vad tycker ni? :)

Jajaja... Nu ska jag fortsätta mitt fantastiska liv med svenska läxan.


Snöoväder kan ju va rätt bra ändå...



Nupp, ingen skola för mej heller! Hela facebook var helt översvämmat av "Yeees ingen skola"-statusar, så när mamma äntligen fick ut bilen så blev jag rätt nervös där ett tag... Men, till slut stannade den mitt i vägen! Lättnad, lättnad, lättnad, hade verkligen ingen lust att va helt ensam i hela skolan...

Jaja, nu ska jag njuta av min långa helg :D! Snöoväder, du kan gärna vara kvar ett par veckor till!


B&J

Hola amigos :D!
Efter skolan tog jag och Carro en snabb tur till forum, sen åkte jag hem och chillade lite med Ben & Jerrys, och nu blir det råplugg till SO-provet på fredag... Får väl se hur det går... Sen senare på fredag så åker jag och Emelie & hennes familj till Romme och övningsåker tills Dolemiterna :D! Längtaar...

Jaja, nu måste jag dra, pözz!



Det enda som är segare än sl, det e fan sommarn.



Säger bara ett ord. V R Å L H U N G R I G. Tänker kasta mej ner till köket och äta upp hela kylskåpet typ. Sen blir det bio med mamsingen! Pössar!




Kladdkaka till frukost = himmelriket!



Sitter just nu och äter min & Emelies kladdkaka från i fredags! Det är så mycket godare på morgonen! Nu har jag och mamma lyckats glufsa i oss allt som var kvar av den, mööms!

Nu ska vi kolla på lite Gilmore Girls, sen ska jag dra på cup och efter det blir det att frossa i Ben & Jerry:n vi har hemma... :D :love: !

Puss!


Skypar med HedzinG



Haha ser ut som ett litet freak där i hörnet, tänkte inte på mej sj när jag tog bilden men men, ni har ändå blivit lite för vana med min perfekta look...

Puss!


Wish...



Är så jävla trött på den här vintern. Nu vill jag ha sommar. GE MEJ SOOOOL!!

Photosession...





Söten... :love:





Jag :D.

Lite bilder från el fotosession jag och Emelie hade idag... Några rätt suddiga bilder på Emelie, men jag tyckte dom var ganska coola så... Hehe. Sen gick vi in och frossade i oss mumsig kladdkaka! Men nu ska jag va lite social mot Emlan som sitter här bredvid mej och diggar till I just had sex... Normal brud det där.

Pössar!



Exhausted...

Fyfan vad trött jag är trött på NO säger jag bara. Har suttit med en jävla NO-text i typ 2 timmar nu och fattar inte ett skit. Tur att man tog en paus mitt i allt med lite Ben & Jerry och Gilmore Girls, annars hade jag varit typ död nu. Jaja... Ni får ha det bra, jag måste dra! Pözzz!


1 februari...

Chacha bloggeen :D!

Nu idag har det gått exakt en månad av det här året, fyfan vilken turbofart asså... Känns som typ 2 dagar sen man stod där och kollade upp på himlen som bara sprakade av massa fyrverkerier!
Jajaja, nu måste jag skynda till träningen, hade egentligen tänkt att lägga in ett litet collage med mina planer för 2011 nu, men de hinner jag inte så det får jag göra när jag kommer hem ;). En liten snabb bild på mej istället ;).
Jävligt het den där bruden asså...

RSS 2.0