Tjeeeeeena

Jag vet att jag har haft sämst - och nu menar jag verkligen sääämst - uppdatering på sista tiden, men, som jag har sagt många gånger innan, så är jag i alla fall tillbaka nu ;) :D. Jaja... Nu tänkte jag kanske gå och ta mej lite Ben & Jerry som vi faktiskt har hemma nu, om jag orkar... :).
Becka och jag på väg till bussen... ;).

Dagen...

Hola :D<3



Lite bilder från dagens lilla brunch med Emelie! Vi tog med oss sovsäckar, filtar och massa god frukost till en liten sjö där vi satte oss på ett berg och åt :)! Vi satt där i flera timmar och pratade och åt, hur mysigt som helst! Nu sitter jag hemma och ska snart ta och äta lite Ben & Jerry som lite "namnsdagsfirande" :D :love:!

Pöss!



Sjuk...

Hola :D<3



Sitter precis och äter/dricker en gammal klassiker; oboy smet ;)! Haha, det var så himla länge sen jag drack det, men gott är det! Jag har också lyckats få i mej ett ton med ballerinakex och pistageglass på köpet! Nu ska jag fortsätta skriva lite på svenskaläxan och sen ska jag ta och kolla på Hellcats... :D! Hörs snart, pöss!


I'm backk!

Tjaaa :D<3

Sorry för sämst uppdatering nu på sista tiden, nu är jag i alla fall tillbaka ett tag, får se hur länge det blir... ;).
Jag har egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag längtar till sommaren som in i heeeelevete! Man blir ju typ deprimerad när man kollar ut ur fönstret. All den här snön, kan den inte bara försvinna liksom? Plus att man ser ju ut som ett lik i facet? Helt blek och genomskinlig hud typ. Naeej, inte kul.


Den här bilden är tagen i sommras, och jag skulle typ ge vad som helst för att få se ut så här igen!

Nej, fyfan för vintern asså. Nu vill vi ha sommar! Pöss!


What's my name?








Skridskodag med la familia...

Whazzup guuyss? :D

Själv kom jag precis hem från en skridskodag med mamma, pappa & min halvbrorsa! Första gången på typ ett år, så det var ju rätt bambi-style i början. Man stapplade mest runt på isen och försökte att inte ramla allt för många gånger, haha! Men sen gick det rätt bra, vi körde lite hockey och så oxå, så det var faktiskt kul! Lägger kanske in nån bild senare, dom ligger på mammas kamera så vi får väl se... Pöss!


My little babies.



Dom här nya favoriterna kommer från Rules by Mary och kostar 1500 kr (Fast jag var på en outlet där dom kostade 750 istället ;)). Snygga är dom i alla fall & jag kommer gå runt i dom dag in & dag ut, non stop!

Vad tycker ni?


Puss!




50 minutes of heaven.

Lite bilder från entrén av "Sparadiset", där vi var, och en bild som skulle föreställa utsikten från fotografiska muséets fik - men den blev ju som ni ser... som den blev! Hur som helst så var vi alltså på 50 härliga minuters massage på Sparadiset på ringvägen! Jättemysigt, skönt & fint var det, och nu har jag lyckats få mamma att gå med på en deal som är att vi ska gå på massage minst en gång i halvåret ;)! Annars har jag kollat på några avsnitt av Vampire Diaries, skulle egentligen vänta tills dom sänds på TV, men jag kunde inte vänta...
Jaja, pösspöss på er allihopa, nu ska jag ta och dricka lite té!

Time for massage...

Hola amigos :D<3

Ska snart ta & äta lite frukost, för att sedan åka in till stan med mamma och få 50 minuters massage! Så himla skönt! Lägger kanske in bilder sen... Vi får se!



Pöss!



Gilmoregirls maraton!

Tjaaa...

Det var ett tag sen jag skrev här! Nu är jag i alla fall tillbaka och det blir ganska svårt att uppdatera sämre än vad jag redan har gjort, så vi får väl hoppas att det bara blir bättre ;). Den här dagen har jag iaf ägnat mej åt att kolla på lite - typ 8 avsnitt... - Gilmore Girls ( :love: ) och att ha ett litet mini-spa hemma! Använde en av badbomberna jag fick i julklapp, fixade lite manikyr osv... Det blev som en liten försmak på vad som ska hända imorrn! För då ska nämligen jag och mamma åka till "Sparadiset" tror jag det hette och få 50 minuters ryggmassage :D :love: - en annan julklapp! Så det ska verkligen bli hur skönt som helst!

Nu till lite bilder från denna dag... :





Japp japp, bloggar snart igen... ;). Puss!





RSS 2.0